שלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה
-
@WWW אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
שאלה תורנית: (פורום לתורה נסגר...)
מה עדיף בכזה מקרה, לסגור מיד את הדף, או לדווח ולהציל אחרים?
מצד אחד, 'אין אומרים וכו' על מנת שיזכה חבריך', מצד שני, מדובר (בסוג של) לאחר מעשה, וזה ודאי שכל שנייה חמור מאוד, אך אפשר לעשות זאת במינימום חשיפה.
?לעניות דעתי לשלוח פניה עם 5 נקודות (של דיווח תוכן)
וחוץ מזה לשלוח פניה רגילה עם 3 נקודות -
@וועד-הבניין מדובר, כשלא עזר.
במקרה הזה, הנציג, לאחר 35 דק', כבר לא מצא בעיות, מכיון שככה"נ הכל דווח כבר ע"י דיווח תמונות. -
@אבצן גם לנשים יש 'לא תתורו' !
עין בחינוך מצוה שפזונוהגת מצוה זו בכל מקום ובכל זמן בזכרים ונקבות
-
@מעמד
נכון אבל בכל זאת יש דברים שמותר להם לראות ולך אסור כמו למשל מותר להם ללכת לבריכה או ים שיש שם נשים ולך אסור. -
@מעמד אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@אבצן גם לנשים יש 'לא תתורו' !
עין בחינוך מצוה שפזונוהגת מצוה זו בכל מקום ובכל זמן בזכרים ונקבות
טעות.
המחמירים נוקטים שהאיסור של האשה ב"ולא תתורו" נוגע להסתכלות בגברים. וגם זה לא מוסכם ותלוי במחלוקת הפוסקים [עי' בספר כבודה בת מלך עמ' קע"ד].
מוסכם על כל הפוסקים שאין לאשה איסור לראות אישה שלא בצניעות.
מעבר לכך שהחינוך כלל אינו מהווה ראיה גם לא לענין "ולא תתורו" של נשים באנשים, היות ושם הוא מדבר באופן כללי "לרדוף אחר מראה עיניו, תאוות העולם הזה, מינות" שכל זה ודאי שייך גם בנשים. -
אם הדיווחים היו ב-100% מדוייקים, היה ניתן לעשות שזה ייחסם מיד בדיווח.
אבל מה לעשות שרוב הדיווחים הם על דברים לא נכונים. -
@baruch
שאלה פעם זכור לי אמרו שכשמישהו מדווח זה נחסם עד לבדיקה מחודשת.
היום זה כבר לא כך? -
לא.
זה נשלח לבדיקה מיידית חוזרת של הבודקים הלא יהודים.
ובמקביל זה נשלח לבדיקה מיוחדת של אחת כאן בארץ בשביל לנטר בדיוק מה היה התקלה והאם מדובר על חסימה שהגויים לא יכולים להבין אותו.
לצערינו יש אנשים שחוסמים דברים כמו רבנים מסויימים וכדו', כך שלא ניתן לחסום רק על פי דיווח. -
@baruch
אולי צריך להזהיר או סנקציות לכאלו שהופכים את זה לכלי פוליטי? -
@baruch זה לא קשור, זה דיווח תמונות, שבאמת עזר פה.
ואני מדבר על דיווח תוכן לא ראוי.
אגב, עלה לי רעיון, שיהיה לחצן מיוחד בכרטסת, שאם יש תמונות רבות בדף שאינם ראויים, שכל התמונות בדף יישלחו שוב לבדיקה, כמובן שיהיה עם אישור 'האם אתה בטוח' וכדו', ואם יש חשש שזה יאבד את חווית הגלישה, אפשר להגדיר שיישלח מיד (רק התמונות שכבר נפתחו), וכן להגביל את כמות התמונות.
במקרה הזה, זה היה ממש מועיל, השאלה כמה השכיחות של המקרה הזה מול שאר הפספוסים, ואם זה שווה את ההשקעה, (מול דברים אחרים, כמו ש @magicode כתב).
@magicode -
@baruch אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
ובמקביל זה נשלח לבדיקה מיוחדת של אחת כאן בארץ בשביל לנטר בדיוק מה היה התקלה והאם מדובר על חסימה שהגויים לא יכולים להבין אותו.
לצערינו יש אנשים שחוסמים דברים כמו רבנים מסויימים וכדו', כך שלא ניתן לחסום רק על פי דיווח.כמובן שנטפרי רואים מי השולח
אז אולי ניתן להפעיל סנקציות עליו ???? -
@הגוף-והנפש אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
@baruch
אולי צריך להזהיר או סנקציות לכאלו שהופכים את זה לכלי פוליטי?@baruch ג"א מצטרף להנ"ל. הדלעת תורה שלי (השגיאה במקור...) אומרת שהחסימה המיידית היא חשובה ביותר, אם יש מישהו שמנצל את זה לדברים שאינם ראויים - שיחטוף...
-
האזהרה היא לא רלוונטית
יש הרבה משתמשים שלא משתמשים בחשבונות שלהם (משרדים, חדרי מחשבים וכדו').
והדיווחים הכוזבים, הם הרבה מאוד.
יותר מדיווחי אמת. -
@baruch
אם זה אפשרי מבחינה טכנית אז אולי רק מי שאמין ומוכר ולא מדווח סתם יוכל לחסום מידית כמו שהיה פעם. -
@baruch אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
האזהרה היא לא רלוונטית
יש הרבה משתמשים שלא משתמשים בחשבונות שלהם (משרדים, חדרי מחשבים וכדו').
והדיווחים הכוזבים, הם הרבה מאוד.
יותר מדיווחי אמת.נכון, אבל לדעתי כדאי להוריד את רמת העדיפות מחדרי מחשבים
ובפרט אדם פרטי ! -
עוד רעיון שעלה לי:
שברגע שלוחצים על 'דווח על תמונה לא ראויה', כל התמונות יטושטשו בצורה ניכרת, ורק תמונה שנעמדים עליה למשך שנייה ימוקד, (כדי לבדוק אם זה באמת התמונה). -
@WWW אמר בשלחתי פניה על תמונה לא ראויה לפני שעה ועוד לא קיבלתי מענה:
עוד רעיון שעלה לי:
שברגע שלוחצים על 'דווח על תמונה לא ראויה', כל התמונות יטושטשו בצורה ניכרת, ורק תמונה שנעמדים עליה למשך שנייה ימוקד, (כדי לבדוק אם זה באמת התמונה).אם אפשר להסביר יותר?
-
@הגוף-והנפש
כיום, אם לוחצים על 'דווח על תמונה לא ראויה' בכרטסת, כשעוברים על תמונה זה מיטשטש חלקית, וכשמסמנים אותו יורד האטימות, (זה נהיה כמעט לגמרי שקוף).
מה שאני מציע, שברגע שלוחצים על הלחצן הנ"ל, כל התמונות בדף יטושטשו, בצורה שעדיין יוכלו להכיר את התמונה, אך בצורה מאוד מטושטשת, ורק אם יישארו על התמונה שנייה, זה ימוקד, (- כדי לזהות שזה התמונה). וכשמסמנים אותו יירד האטימות כמו היום.