שלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי
-
אני עומד לפני רכישה של מערכת מולטימדיה לרכב
אבקש ממי שיש לו נסיון בענין
האם יש מערכות שעובדות עם סינון של נטפרי? הכל ? או רק דגמים מסוימים
יש מצב שיהיה לי רק וויז?
תודה רבה. -
@מרוצה
כדאי לעשות חיפוש בפורום, בסימניה חיפוש בראש הדף, רוב הדברים כבר הועלו, ותמצא תשובה מהירה לכמעט כל מה שתשאל. גם נושא זה עלה כאן בפורום , תעיין במה שכתוב שם,
ובכ"מ ידידנו הרב @מנתק , הוא (עד כמה שאני זוכר) הכתובת לעזור לך.
לגבי וויז ספציפית - דובר ע"ז כבר המון, כאן וגם כאן.
יש על וויז גם בויקי - תעיין כאן -
@עברי-אנכי תודה על כל המ"מ שהבאת לי
אבל בסופו של דבר יצאתי מבולבל, בלי מסקנא
אני לא מחפש מכשיר מסורס, כי גם כיום שיש לי נטסטיק אני תמיד יכול להחליף את הסים, אלא מאי אני לא עושה את זה -
@מרוצה
יש כמה חלקים בזה:
א) שהקו יהיה רק לוייז. זה אפשרי בסימים של איי כשר.
ב) שיהיה אפשר לשנות את הסים. (יש מערכות שמגיעים עם הרכב שקשה מאוד לשנות הסים.
ג) שעובד במערכת שתומך בוייז.
ד) שיהיה אפשרות לנתק את הויפי אם קיים.
ה) שיהיה דרך לחסום כל דבר אחר.בקיצור מסובך.
יש כמה אנשים שהתמכו בענין זה. תוכל לשלוח מייל ל sinun613@gmail.com ואולי הם יעזור לך.
-
@מרוצה
מעט סדר בדברים :- מערכות שעובדות עם נטפרי - מערכות מולטימדיה לרכב, שתוכנת ההפעלה שלהם היא אנדרואיד (שזה כמדומני המצוי ביותר), יתפקדו עם קליטת אינטרנט של נטפרי כמו כל מכשיר מבוסס אנדרואיד, ומה שייפתח שם, ייפתח לך גם.
- בעל ניסיון בעניין - כפי שכבר הזכרתי מקודם, הוא הרב @מנתק , פנה אליו, אין חכם כבעל ניסיון..
- וויז בלבד - יש לך 2 אפשרויות עיקריות: 1, לחפש מערכת שלא יהיה עליה מלבד האפליקציות הנצרכות לך כלום, היינו: וויז, פנגו, סלופארק, מפות, וכדו' [ניתן לבקש שינקו לך את השאר, או מראש מערכת שזה מה שיש בה. לי אישית הציע פעם מתקין 'מערכות רכב' כזו מערכת], ואז לשים בה סים מבית 'נטפרי' בא' ממגוון המסלולים שיש [קח בחשבון - הוויז בנטפרי, לא עובד חלק, וע"ז עיין בויקי הנ"ל]. 2, סים רק לוויז, ואז גם אם יש במערכת דפדפן, הוא לא יפעל לך. סים רק של וויז מבית 'נטפרי' תוכל למצוא (עד כמה שידוע לי) באר-אל RL.
חשוב מאד!!
ברבות מן הפעמים מגיעות המערכות עם קליטת ווי-פיי, שזה אומר שאתה חשוף לרוחות רעות שמנשבות ברחובות, ורשתות משדות זרים וכו' וכו', אין 'וויפרי' מותאם לאנדרואיד, כך שתצטרך לדאוג שמראש יבטלו את האפשרות הזאת, או מערכת שאין בה את האופציה הזאת מראש, אחרת.. ה"י.
מה שכתבתי הוא בדר"כ, אני מאמין שבכ"א הרב @מנתק יוכל להחכים אותך יותר בענין.
בהצלחה רבה, וסע "בזהירות.." [כן, גם רוחנית].נ.ב.
כשכתבתי, לא ראיתי עדיין את הודעתו של @אורי -
@מרוצה
אולי עדיף לך לקנות מכשיר וייז של הדרן שיש לך כל הצריך וללא אפשרות למרעין בישין. -
@עברי-אנכי אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי:
@מרוצה
מעט סדר בדברים :- מערכות שעובדות עם נטפרי - מערכות מולטימדיה לרכב, שתוכנת ההפעלה שלהם היא אנדרואיד (שזה כמדומני המצוי ביותר), יתפקדו עם קליטת אינטרנט של נטפרי כמו כל מכשיר מבוסס אנדרואיד, ומה שייפתח שם, ייפתח לך גם.
- בעל ניסיון בעניין - כפי שכבר הזכרתי מקודם, הוא הרב @מנתק , פנה אליו, אין חכם כבעל ניסיון..
- וויז בלבד - יש לך 2 אפשרויות עיקריות: 1, לחפש מערכת שלא יהיה עליה מלבד האפליקציות הנצרכות לך כלום, היינו: וויז, פנגו, סלופארק, מפות, וכדו' [ניתן לבקש שינקו לך את השאר, או מראש מערכת שזה מה שיש בה. לי אישית הציע פעם מתקין 'מערכות רכב' כזו מערכת], ואז לשים בה סים מבית 'נטפרי' בא' ממגוון המסלולים שיש [קח בחשבון - הוויז בנטפרי, לא עובד חלק, וע"ז עיין בויקי הנ"ל]. 2, סים רק לוויז, ואז גם אם יש במערכת דפדפן, הוא לא יפעל לך. סים רק של וויז מבית 'נטפרי' תוכל למצוא (עד כמה שידוע לי) באר-אל RL.
חשוב מאד!!
ברבות מן הפעמים מגיעות המערכות עם קליטת ווי-פיי, שזה אומר שאתה חשוף לרוחות רעות שמנשבות ברחובות, ורשתות משדות זרים וכו' וכו', אין 'וויפרי' מותאם לאנדרואיד, כך שתצטרך לדאוג שמראש יבטלו את האפשרות הזאת, או מערכת שאין בה את האופציה הזאת מראש, אחרת.. ה"י.
מה שכתבתי הוא בדר"כ, אני מאמין שבכ"א הרב @מנתק יוכל להחכים אותך יותר בענין.
בהצלחה רבה, וסע "בזהירות.." [כן, גם רוחנית].נ.ב.
כשכתבתי, לא ראיתי עדיין את הודעתו של @אוריבאשכולות שהוזכרו יש גם הפנייה ל nituk3030a@gmail.com
-
@עברי-אנכי בסים לוויז באר אל אין בעיה של הניתוקים מהרשת?
-
@אורי מה זה "סימים של איי כשר"?
-
-
@meravh23 אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי:
@עברי-אנכי בסים לוויז באר אל אין בעיה של הניתוקים מהרשת?
אכן, יש.
אבל לא ידוע לי על פיתרון אחר, אלא כפי המובא בויקי שציינתי למעלה.
דרך אגב, אין לי ניסיון אישי עם הסים של איי-כושר, אבל עם גם שם הרשת מנוטרת ע"י שרתי נטפרי, הבעיות אמורות להיות שם באותה מידה לכאו'. -
אולי יש למישהו פתרון כי לאף אחד אין מענה בענין
כשאני מכניס את הנט סטיק למערכת מולטימדיה של הרכב - זה לא נותן חיבור לרשת בכלל ולכן אין אפשרות להגיע לוויז
מישהו יודע את ההגדרות המדוייקות של apn ואיך מגדירים ?
יש לי סים של הוט מוביילתודה
-
@davidb26 אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי:
אולי יש למישהו פתרון כי לאף אחד אין מענה בענין
כשאני מכניס את הנט סטיק למערכת מולטימדיה של הרכב - זה לא נותן חיבור לרשת בכלל ולכן אין אפשרות להגיע לוויז
מישהו יודע את ההגדרות המדוייקות של apn ואיך מגדירים ?
יש לי סים של הוט מוביילתודה
מעט מאד נטסטיקים מתאימים לטבלאטים או מערכות מולטימדיה, עדיף לקנות נטסטיק אלחוטי והמערכת תקלוט רשת ממנו במרחק 0 אבל כמובן באופן זה צריכים להשאיר את הוייפיי פעיל ואז יש בעיה שאפשר להתחבר לוייפיי אחרים ללא סינון (קיימים פתרונות שונים לבעיה זו אך הם לא מתאימים לכל מערכת)
-
@מרוצה אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי:
האם יש מערכות שעובדות עם סינון של נטפרי? הכל ? או רק דגמים מסוימים
יש מצב שיהיה לי רק וויז?
תודה רבה.@מרוצה מה עשיתם בסוף ?
-
@מנתק אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי:
@מרוצה אמר בשלום לכולם - מידע למערכת מולטימדיה לרכב שיעבוד עם סינון נטפרי: