בימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.
-
מזדהה לגמרי עם הרב @magicode
בדידי הוי עובדה !!!
יש לי תוכנה על המחשב שאמור להסתנכרן עם שרת בענן, והיה לי תקופה עם המון בעיות ואפ' מר @magicode השתלט על המחשב ועבד מס' שעות ללא הגזמה ולא הועיל, ומנט פרי טענו שהפורטים פתוחים לגמרי וד"ל, עד שלאחר שנה !!!שמתי לב שמשהו בראוטר לא כ"כ בסדר ! (מדובר במשרד של כ 20 מחשבים!) הראוטר הוחלף והכול בא על מקומו בשלוםכבר מיותר לציין באיזה עיין הסתכלנו על נטפרי
-
@לייבל בקיצור... אתה אשם
-
@לייבל אמר בבימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.:
מזדהה לגמרי עם הרב @magicode
בדידי הוי עובדה !!!
יש לי תוכנה על המחשב שאמור להסתנכרן עם שרת בענן, והיה לי תקופה עם המון בעיות ואפ' מר @magicode השתלט על המחשב ועבד מס' שעות ללא הגזמה ולא הועיל, ומנט פרי טענו שהפורטים פתוחים לגמרי וד"ל, עד שלאחר שנה !!!שמתי לב שמשהו בראוטר לא כ"כ בסדר ! (מדובר במשרד של כ 20 מחשבים!) הראוטר הוחלף והכול בא על מקומו בשלוםכבר מיותר לציין באיזה עיין הסתכלנו על נטפרי
אולי אפשר לפתוח אשכול אם דוגמאות כאילו ואחרות
ומי שיודע ייעדכן שם
זה יעזור לשתי דברים גם שאנשים יבינו שלא תמיד זה תלוי בנטפרי
ודבר שני זה יתן כיוון איפה לחפש שיש בעיות -
@magicode אמר בבימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.:
כרגע, אני האיש היחיד בנטפרי שאליו מופנות כל הפניות המורכבות שאפסה להם תקווה לפתור את הבעיה.
מה שקורה שזה לוקח ממני יותר מידי משאבים רגשיים ופיזיים, זה לוקח שעות של טיפול ותקשורת מול אנשים לחוצים ועצבניים. ואז בגלל זה נטפרי לא מתקדמת בפיתוח.אני מקווה שזה לא קשור לפנייה שלי למייל שלך.
-
@ראובן לא זה לא קשור. הפניה שלך זה לא טיפול בשביל יחיד זה טיפול בשביל הציבור וזה הדבר הכי חשוב בעיני.
-
זהו זה הגזירה נכנסה לתוקף!!!!
פניתי שלשום בפניה כי לא הצלחתי להוריד מפות לsygic עבדו איתי כמה ימים בהקלטות והיום קיבלתי קישור לשירשור הזה כלומר: אין לנו מספיק משאבים לטפל בזה
מצער ועצוב! -
@shukiha אמר בבימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.:
אולי אפשר לפתוח אשכול אם דוגמאות כאילו ואחרות
ומי שיודע ייעדכן שםוגם אני...
אמנם לא קשור ישירות לנטפרי, אך..
היה לי בעיה עם העלאת קובץ לאתר של @magicode, והרב @magicode התחבר אלי בשליטה מרחוק, ועבד ע"ז לפחות 10 דקות(!), עד שנפל לו האסימון שאולי נמחק הקובץ במחשב, והתברר שצדק, הקובץ נגרר מבלי משים לב לשולחן העבודה... -
ואני שהיתי בקיץ שבוע מחוץ לבית בתקופה לחוצה מאוד בעבודתי, ובניתי על הVPN שיעבוד במקום בו הייתי.
בפועל לא הצלחתי להתחבר, ובמשך יומיים וחצי טרטרתי את התמיכה בלחץ גובר והולך
בסוף התברר כי הרשת במקום חוסמת חיבור לVPN. ..