בימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.
-
@magicode
אכן,
משה רבנו קיבל ישירות מה' - אבל רק כיון שהוא השקיע מעצמו למען התורה ועם ישראל, ואת התורה וחוקיה הוא הוציא משכלו הישר לא בנבואה, בבחינת - "לא בשמים היא".
אין לי ספק, ששמואל בדורו - כיפתח בדורו, וגם אתה בדורנו מושיע בצרה הזאת, ואתה צריך להכיר את כוחותיך ..
אני מאמין גם, שאם הקב"ה שם אותך במקום הזה, אין ספק שיש לך את הכוחות לכל תפקידיך הנשגבים האלה.
מה שהתכוונתי - שכמובן, אם אתה צריך לקבל סיוע, אנחנו כולנו כאן כדי לנסות לארגן תרומות, פירסום לנושא, ומה שתחשוב לנכון.
"והזהרת אתהם את החקים ואת התורות, והודעת להם את הדרך ילכו בה ואת המעשה אשר יעשון.." -
@עברי-אנכי ששש... בשקט שלא ישמעו (לדעתי אם עזרה אתה רוצה להציע, אם אתה מבין בתכנות תנסה לפתור בעצמך ואם לא נראה מה תוכל לעשות מאה ש"ח פה ושם לא יפתור... ) ובלי לחלוש אותך הכוונותיך הטובות במדה וכן ראה הודעה זו כמבוטלת...
-
מאה אחוז ידידנו.
אתה גם לא צריך לענות לכל תגובה בפורום וכדו'
תשקיע אכן יותר בדברים שטובים לכלל הציבור
ואני מודה לך בשמי ובשם כולם, על כל הסינון הטהור הזה שמציל בבלי סוף מקרים בלי סוף יהודים -
כבוד מזכה הרבים רבי @magicode שליט"א
אין כמו הפוסט שפירסמת להבין כמה אתה נותן לבך ונפשך לא רק על המיזם שמילים לא יתארו את ערכו ללא גוזמא, אלא אף בעזרה ללא גבול לכל יחיד ויחיד במנה גדושה של מדת חסד ונתינה
במלחמת הקודש והחול הטמא והטהור אתה נמנה על אחד הגנרלים היותר משמעותיים והמשפיעים על שדה הקרב
ואם אמרו שהאטום של הס"א באחרית הימים הוא ... הרי שהמלחמת מצוה הכי גדולה בו הוא נטפרי והוא הוא הנשק היעיל היחיד שנמצא נגדו עד היום. ואם אמרו האומרים שאין דרך הימלטות מהאינטרנט. זה לפרנסתו וזה לנוחיותו ועצלותו. זה בהתר וזה במוטב ... הרי שהאפשרות היחידה להגנה אמיתית מהסט"א וחילותיו הוא נטפרי (וכולי האי ואולי כמו שמבהירה האזהרה למצטרפים החדשים)...
זכית זכות נדירה לפתח את כיפת הברזל של כוחות הקדושה ולא לא לחינם זכית אלא בנדבת רוחך ולבך ובהתנהלך אל מול רצון הבורא ולא לכוונות חולין שונות.
הוחזק שיקול דעתך להיות בר סמכא ונאמן לטוב ולמועיל ולקבוע סדרי עדיפויות (גם במקרים שלא כולם יבינו)
בברכת ברכה והצלחה ויהי נועם ה' אלוקינו עלינו וגומר -
מזדהה לגמרי עם הרב @magicode
בדידי הוי עובדה !!!
יש לי תוכנה על המחשב שאמור להסתנכרן עם שרת בענן, והיה לי תקופה עם המון בעיות ואפ' מר @magicode השתלט על המחשב ועבד מס' שעות ללא הגזמה ולא הועיל, ומנט פרי טענו שהפורטים פתוחים לגמרי וד"ל, עד שלאחר שנה !!!שמתי לב שמשהו בראוטר לא כ"כ בסדר ! (מדובר במשרד של כ 20 מחשבים!) הראוטר הוחלף והכול בא על מקומו בשלוםכבר מיותר לציין באיזה עיין הסתכלנו על נטפרי
-
@לייבל בקיצור... אתה אשם
-
@לייבל אמר בבימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.:
מזדהה לגמרי עם הרב @magicode
בדידי הוי עובדה !!!
יש לי תוכנה על המחשב שאמור להסתנכרן עם שרת בענן, והיה לי תקופה עם המון בעיות ואפ' מר @magicode השתלט על המחשב ועבד מס' שעות ללא הגזמה ולא הועיל, ומנט פרי טענו שהפורטים פתוחים לגמרי וד"ל, עד שלאחר שנה !!!שמתי לב שמשהו בראוטר לא כ"כ בסדר ! (מדובר במשרד של כ 20 מחשבים!) הראוטר הוחלף והכול בא על מקומו בשלוםכבר מיותר לציין באיזה עיין הסתכלנו על נטפרי
אולי אפשר לפתוח אשכול אם דוגמאות כאילו ואחרות
ומי שיודע ייעדכן שם
זה יעזור לשתי דברים גם שאנשים יבינו שלא תמיד זה תלוי בנטפרי
ודבר שני זה יתן כיוון איפה לחפש שיש בעיות -
@magicode אמר בבימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.:
כרגע, אני האיש היחיד בנטפרי שאליו מופנות כל הפניות המורכבות שאפסה להם תקווה לפתור את הבעיה.
מה שקורה שזה לוקח ממני יותר מידי משאבים רגשיים ופיזיים, זה לוקח שעות של טיפול ותקשורת מול אנשים לחוצים ועצבניים. ואז בגלל זה נטפרי לא מתקדמת בפיתוח.אני מקווה שזה לא קשור לפנייה שלי למייל שלך.
-
@ראובן לא זה לא קשור. הפניה שלך זה לא טיפול בשביל יחיד זה טיפול בשביל הציבור וזה הדבר הכי חשוב בעיני.
-
זהו זה הגזירה נכנסה לתוקף!!!!
פניתי שלשום בפניה כי לא הצלחתי להוריד מפות לsygic עבדו איתי כמה ימים בהקלטות והיום קיבלתי קישור לשירשור הזה כלומר: אין לנו מספיק משאבים לטפל בזה
מצער ועצוב! -
@shukiha אמר בבימים הקרובים נפסיק לטפל בפניות יותר מידי מורכבות.:
אולי אפשר לפתוח אשכול אם דוגמאות כאילו ואחרות
ומי שיודע ייעדכן שםוגם אני...
אמנם לא קשור ישירות לנטפרי, אך..
היה לי בעיה עם העלאת קובץ לאתר של @magicode, והרב @magicode התחבר אלי בשליטה מרחוק, ועבד ע"ז לפחות 10 דקות(!), עד שנפל לו האסימון שאולי נמחק הקובץ במחשב, והתברר שצדק, הקובץ נגרר מבלי משים לב לשולחן העבודה... -
ואני שהיתי בקיץ שבוע מחוץ לבית בתקופה לחוצה מאוד בעבודתי, ובניתי על הVPN שיעבוד במקום בו הייתי.
בפועל לא הצלחתי להתחבר, ובמשך יומיים וחצי טרטרתי את התמיכה בלחץ גובר והולך
בסוף התברר כי הרשת במקום חוסמת חיבור לVPN. ..