התרגלתי לטוב!
-
יצא לי לעבוד לאחרונה על מחשב שמסונן בסינון שאינו נטפרי, האמת, הרבה פעמים כבר עבדתי על המחשב ההוא לפני שעברתי לנטפרי, ותמיד ידעתי שהסינון שהיה לי, מסנן יותר טוב מהמחשב עליו עבדתי, טוב, כל אחד ורמת הכשרות שהוא בוחר...
אבל בפעם האחרונה שעבדתי על המחשב ההוא, אחרי תקופה משמעותית בנטפרי, היתה לי תחושה של... קשה לי להגדיר את זה... עומס של תמונות שעדיף שלא לראות, אתרים בעייתיים, תוכן פסול, פשוט לחפור בזבל בלי כפפות...
עד שעברתי לנטפרי, ידעתי שהאינטרנט הוא מקום מלוכלך... אין מה לעשות, וכמו שברחוב יפו יש פריצות כך גם באינטרנט יש... וא"א אחרת. אחרי תקופה בנטפרי פתאום מגלים שאפשר אחרת!!! ובעצם כבר מתרגלים עד כדי כך שהמצב הקודם פשוט צורם!!!
אין ספק נטפרי הכניסה לשוק האינטרנט סטנדרט חדש של סינונים, ומקוה שהמתחרות ישכילו גם הם לשדרג את רמת הסינון שלהם... -
מדהים נכרים דבריך אמת
-
אכן אין כמו נטפרי
-
מזדהה עם פותח האשכול בכל מילה.
זה קרה לי שבוע שעבר, עת התיישבתי על מחשב של קרוב משפחה שמסונן עם חברת X, והרגשתי שזה פשוט לא זה. זה אסור שזה יהיה בבית יהודי. מה שעד היום היה לי, פתאום הרגיש לי מאוס ממש.אין כמו נטפרי.
וזה נראה שחברות אחרות מנסות לחכות את מה שנטפרי עושים, אבל הם עושים את זה למחצה שליש ולרביע. כך שאין להם סיכוי. הסיכוי היחיד ניתן למי שמה שמניע אותו זה קדושת עם ישראל, ואת זה רק לנטפרי יש.מצדיעים לכם!
-
אני לא יודע למה מנסים לחכות שיחכו נטפרי אוהבת ורוצה שיחכו אותם
ויבאו אפ' לבקש עזרה נטפרי תעזור להם
לנטפרי אין תאינטרסים שיש להם נטפרי זה לא כסף זה המלחמה של הדור האחרון -
אני גם מרגיש תמיד אותו הדבר. וזה משמח אותי שהרגישות שלי חזרה. פעם הדברים היו עוברים לידי. היום פתאום אני שם לב לכל הכיעור ("המסונן").
-
דיברתי עם שי הורן ממנהלי נתיב והוא אמר שנטפרי לא מוכנים לעזור
-
אני לא חושב שאם יש לנו אנרגיה מוגבלת . זה נכון להשקיע בשני מערכות סינון מקבילות.
עדיף להשקיע באחת ושיצא תוצאה טובה יותר.
ושכולם יוכלו להשתמש עם זה. -
@magicode ברור שאתה צודק אבל רק רציתי שלא יחיו באשליות
ודבר נוסף אולי בסינון סמארטפונים יהיה שילוב מנצח -
@יעקב-ישראל אמרת את זה...
תנסה לבקש מנתיב שיתוף פעולה בתחום הסמארטפונים.... בדיחה עצובה.. למה שיהיה מקום לשמוע ש"שי הורן מנתיב אמר שנטפרי לא מוכנים לעזור"? אותי זה מקומם. -
אם נטפרי ירצו לשתף פעולה בנושא אז שיגיבו פה
-
אם רוצים שנטפרי תגיב משהו שיפנו בצורה רישמית לנטפרי במייל
netfreeservice@gmail.com
נשמע מה הפניה ונשקול את צעדנו.
אני לא חושב שכאלו דברים צריך לדון מעל גבי הפרום.
כמו שלכל בית יש קירות וחדרים. כדי שלא כל העולם יראה מה הולך בפנוכו. ככה לא כל דבר צריך להיעשות בחוץ. -
@magicode אתה צודק אבל לי אין כ"כ להיות מתווך
אם אתם רוצים תפנו לדוא"ל הזה
s_h@enativ.com
אפילו שאני מעדיף שזה יהיה כמו פה ולא בתשלום יקר -
@יעקב-ישראל לא צריך להמציא את הגלגל מחדש.. יש כבר דברים מוכנים.
דווקא המכשירים של הדרן-לומדעת עדיפים פי כמה.. שלא לדבר על 'עסקן'..
עם כל הכבוד, נתיב אולי היתה ראשונה אבל כרגע היא נמצאת הרחוק מאחור.. -
@למדן-וידען אמר בהתרגלתי לטוב!:
שלא לדבר על 'עסקן'..
אז באמת מוטב שלא נדבר , יש בזה המון אבל המון פרצות , זה לא נעשה בצורה מקצועית ,
יש איזה פרצה שמסתובבת כבר חודש והרבה נערים צעירים יודעים אותה, שלחתי להם פניהה אך זה לא טופל, -
אכן. דיברו בפרוג על עסקן... והופה, השרשור ההוא נמחק.... כנראה שלא סתם.
בכל אופן, הפירצות שהועלו שם נוראיות...
ומבחינתי (שוב, רק אם הפרטים נכונים) זה לא נחשב למכשיר מסונן כלל וכלל....!ועוד יותר כואב לראות שמאחרי המכשיר הזה ישנם וועדות שאישרו אותו. מה הפשט?? שהם פשוט לא יודעים על מה הם חותמים...
-
-
קשה לי להאמין שיש מכשיר מוגן שאי אפשר לפרוץ. אני אישית ....
וגם אם אתם צוקים אז תביאו פתרונות
כל יום שעובר הוא אסון
ייתכן שנשמע מההודעות שלי שיש לי משהו נגד נטפרי
ואני רוצה לומר שכשאני גולש במחשב עם נתיב או אתרוג אני מבין כמה הייתי חי באשליות מה זה אינטרנט מסונן -
@יעקב-ישראל אמר בהתרגלתי לטוב!:
קשה לי להאמין שיש מכשיר מוגן שאי אפשר לפרוץ.
אמנם כן , אבל הפריצה המדוברת היא ברמה נמוכה מאד לחובבנים ולא מצריכה ידע.
מכישרים של דלתא מובייל קשה מאד עד בלתי אפשרי, אבל זה יקר מאד. -
לא ידעתי
חוזר בי