התרגלתי לטוב!
-
@magicode ברור שאתה צודק אבל רק רציתי שלא יחיו באשליות
ודבר נוסף אולי בסינון סמארטפונים יהיה שילוב מנצח -
@יעקב-ישראל אמרת את זה...
תנסה לבקש מנתיב שיתוף פעולה בתחום הסמארטפונים.... בדיחה עצובה.. למה שיהיה מקום לשמוע ש"שי הורן מנתיב אמר שנטפרי לא מוכנים לעזור"? אותי זה מקומם. -
אם נטפרי ירצו לשתף פעולה בנושא אז שיגיבו פה
-
אם רוצים שנטפרי תגיב משהו שיפנו בצורה רישמית לנטפרי במייל
netfreeservice@gmail.com
נשמע מה הפניה ונשקול את צעדנו.
אני לא חושב שכאלו דברים צריך לדון מעל גבי הפרום.
כמו שלכל בית יש קירות וחדרים. כדי שלא כל העולם יראה מה הולך בפנוכו. ככה לא כל דבר צריך להיעשות בחוץ. -
@magicode אתה צודק אבל לי אין כ"כ להיות מתווך
אם אתם רוצים תפנו לדוא"ל הזה
s_h@enativ.com
אפילו שאני מעדיף שזה יהיה כמו פה ולא בתשלום יקר -
@יעקב-ישראל לא צריך להמציא את הגלגל מחדש.. יש כבר דברים מוכנים.
דווקא המכשירים של הדרן-לומדעת עדיפים פי כמה.. שלא לדבר על 'עסקן'..
עם כל הכבוד, נתיב אולי היתה ראשונה אבל כרגע היא נמצאת הרחוק מאחור.. -
@למדן-וידען אמר בהתרגלתי לטוב!:
שלא לדבר על 'עסקן'..
אז באמת מוטב שלא נדבר , יש בזה המון אבל המון פרצות , זה לא נעשה בצורה מקצועית ,
יש איזה פרצה שמסתובבת כבר חודש והרבה נערים צעירים יודעים אותה, שלחתי להם פניהה אך זה לא טופל, -
אכן. דיברו בפרוג על עסקן... והופה, השרשור ההוא נמחק.... כנראה שלא סתם.
בכל אופן, הפירצות שהועלו שם נוראיות...
ומבחינתי (שוב, רק אם הפרטים נכונים) זה לא נחשב למכשיר מסונן כלל וכלל....!ועוד יותר כואב לראות שמאחרי המכשיר הזה ישנם וועדות שאישרו אותו. מה הפשט?? שהם פשוט לא יודעים על מה הם חותמים...
-
-
קשה לי להאמין שיש מכשיר מוגן שאי אפשר לפרוץ. אני אישית ....
וגם אם אתם צוקים אז תביאו פתרונות
כל יום שעובר הוא אסון
ייתכן שנשמע מההודעות שלי שיש לי משהו נגד נטפרי
ואני רוצה לומר שכשאני גולש במחשב עם נתיב או אתרוג אני מבין כמה הייתי חי באשליות מה זה אינטרנט מסונן -
@יעקב-ישראל אמר בהתרגלתי לטוב!:
קשה לי להאמין שיש מכשיר מוגן שאי אפשר לפרוץ.
אמנם כן , אבל הפריצה המדוברת היא ברמה נמוכה מאד לחובבנים ולא מצריכה ידע.
מכישרים של דלתא מובייל קשה מאד עד בלתי אפשרי, אבל זה יקר מאד. -
לא ידעתי
חוזר בי -
אין כזה דבר שאי אפשר לפרוץ הכל אפשרי
-
נכון השאלה האם ילד בן 9 יפרוץ או טכנאי בעל ידע באנדרואיד
ואם דיברת
נראה אותך פורץ את הגלקסי יאנג הכשר אורגינל
אם מבטלים את כל אופציות החיבור למכשיר זה נהיה בעייתי פי 100 -
@957 אמר בהתרגלתי לטוב!:
@יעקב-ישראל אמר בהתרגלתי לטוב!:
קשה לי להאמין שיש מכשיר מוגן שאי אפשר לפרוץ.
אמנם כן , אבל הפריצה המדוברת היא ברמה נמוכה מאד לחובבנים ולא מצריכה ידע.
מכישרים של דלתא מובייל קשה מאד עד בלתי אפשרי, אבל זה יקר מאד.התכוונת, שמקבלים על זה קנס גבוה!
אבל לא שזה לא אפשרי, מניסיון אצל אחד שאני מכיר -
אני לא כ"כ בתחום כרגע, אבל בפועל, עד כמה שידוע לי כל המכשירים הנ"ל הסינון הוא על המכשיר ולא על הקו, זה אכן משאיר המון אפשרויות לפריצה.
כשהסינון יהיה מבוסס על הספק(סים) בסה"כ צריך לעשות תוכנונת מעין הWiFree למכשיר..
ניתן אפילו לעשות שגם אם ניתן למחוק את התוכנה בצורה כזאת או אחרת איזשהו רכיב מושתל במ"ה יבדוק פעם בכמה זמן חיבור לשרתי נטפרי ובאם זה פרוץ לדפוק את המכשיר/התוכן וכדו'.. בכ"א כל ניתן לאיים.מישהו פה מתחום המובייל שיכול חוות דעה?
-
אני חושב שהמוגן של נתיב עובד בצורה הזאת, יש לו חיבורVPN והא בודק כל הזמן שהגלישה דרך שם,
-
ניתן לעשות התקנה ברוט ואז זה בעיה להסיר ובקשר לאימות זה רעיון חכם שהסים יבדוק פעם ביום האם היה גלישה חוץ ממנו ואז פשוט להתקין שוב את הנטפרי
אבל תמיד יוכלו להוציא את הסים
ואם אתה רוצה לעשות מכשירים מיוחדים אז שוב נכנת לזה שזה יהיה משהו שלא כל אחד יכול להתקין -
@מן-המודיעין אמר בהתרגלתי לטוב!:
אני חושב שהמוגן של נתיב עובד בצורה הזאת, יש לו חיבורVPN והא בודק כל הזמן שהגלישה דרך שם,
אכן, בנתיב (וגם בנטספארק - רימון) זה עובד עם vpn, מבחינה מסוימת זה עדיף מסים מסונן (שגם אם אתה גולש על וויפי אתה מסונן, ואתה לא מוכרח לרכוש חבילת גלישה ענקית).
-
- ברור שכל החברות עובדות עם חיבור vpn, זו הדרך היחידה להבטיח שתעבורת הנתונים תעבור דרך הרשת המסוננת שלהם. וזה לא רלוונטי אם הסינון הוא על הסים או על המכשיר. בנקודה זו זה היינו הך.
- במקביל לזה, יש את העניין של פיתוח WiFree, עבור אנדרואיד, וזה יעבוד באותה הצורה, שזה יבטיח חיבור ותעבורה רק דרך שרתי נטפרי.
- בנתיב אכן יש אבטחה, ובמידה וישנה פעילות חשודה, דרך הרשת הם יכולים להשבית את המכשיר.
אבל...
את הכל אפשר לעקוף ולנטרל.ישנה דרך אחת ויחידה למנוע פירצות. והיא כמובן אבסורדית ומצחיקה, אבל אין דרך אחרת...
פשוט להדביק עם דבק מגע את הסים המסונן. ולשבור את הצ'יפ של הwifi.והסיבה לזה היא פשוטה..
אנדרואיד זה קוד פתוח. שזה אומר שכל רכיב תוכנה, שיהיה מתוחכם כמה שיהיה, ניתן להסרה/להשבתה, בכמה הקלקות במקומות הרלוונטיים. והדרך היחידה היא להטמיע חסימה/סינון כרכיב חומרה ולא תוכנה. וזה עבודה קשה עד כמעט בלתי אפשרי בנושא...