סיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!
-
@shraga אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
הפונקציה "ייבא ערך זה למכלול" לא עובדת, אני מקבל הודעה שהערך יובא בהצלחה, אך בפועל כלום...
הסיבה לכך שאין לך הרשאת מייבא.
תוכל להשתמש בינתיים בכפתרו "צור/ערוך ערך זה במכלול" - הוא מיועד לכאלו בלי הרשאת מייבא. אתה תילקח להעתקת קוד המקור (אוטומטית) במכלול, ואם ווידאת קודם שהערך נקי כל מה שאתה צריך לעשות זה לשמור את הדף.
לאחר ייבוא מכה עשרות כאלו - מן הסתם תוכל לקבל הרשאת מייבא. -
אז איך זה עובד?
אני קורא במכלול, ורואה קישור שאינו קיים.
מפעיל את אפשרויות התוסף, ובוחר באפשרות "בדוק אלו מהערכים "האדומים" קיימים בוויקיפדיה".
לצד הערך המבוקש מופיע כעת סימון כי הערך נמצא בוויקיפדיה. ריחוף מעל סימון זה נותן, בין היתר, אפשרות "צור במכלול"
לחיצה על "צור במכלול" פותחת חלון בקרה המודיע על תכנים שראוי לשים אליהם לב (במקרה זה, מילים החשודות כבעייתיות).
לחיצה על "צור במכלול" שבחלון הייבוא יוצרת את הערך בכרטיסיה חדשה.
כעת רק צריך לעבור על הערך מלמעלה 4-5 שניות ולראות שאכן ההתאמה שלו למכלול סבירה, ואז לרדת לסוף הדף ולבצע שמירה.
כעת יש לבדוק מילים חשודות דרך התוסף. אלו יסומנו באדום.
במקרה זה, למרות ששתי המילים נראות בעלות אופי שלילי, כאן לא מדובר במשמעות זו. ("חושפני" פה רק בא לתאר את חשיפת הדברים, ו"רומן" משמש הרבה ליצירה אפית רחבה המתארת אנשים שונים עם רגשותיהם ומחשבותיהם על רקע תקופתם. תפקידו של בודק המילים החשודות הוא לבדוק גם מה שרק עלול להיות בעייתי, כדי לכסות מטרייה רחבה של בעיות העלולות לצוץ).
כמובן שניתן בהמשך לשפר את הערך ולהכניס בו בעלי טור בולטים בציבור החרדי, אך הדבר צריך להיעשות במקצועיות על ידי מי שמכיר בתחום ולא שכל אחד יוסיף את בעל הטור האהוב עליו מהעיתון בו הוא מנוי.הפעולה היא אולי (אני מדגיש: אולי) מורכבת בפעם הראשונה, אך עם הזמן יכולה להיעשות בקלילות ומהירות ללא צורך בריכוז מיוחד.
-
ובכן, עידכנתי את הגרסה, פתרתי כמה באדים שדווחו עליהם כאן ועוד. כולל הבלבול לגבי הרשאת המייבא.
תודה ל@דוד ל.ט. הגדול, ששוב ייעץ במקצועיות ופתר את עניין ההרשאות.הנה הקובץ החדש:
0_1513692094966_כלי עזר למכלול גרסה 1.8.zip
כמובן שמי שהוריד מהחנות יכול לעדכן משם.
-
שגיעה
-
@יוליוס אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
שגיעה
אין לי מושג, זה פעול אצל אחרים תקין. יש עוד מישהו שנתקל בשגיאה כזו?
האם הסרת קודם את הגרסה הקודמת? -
@davidnead זו הגירסה הראשונה שהתקנתי
-
@davidnead תוריד את הcrx של החנות דרך כאן http://crxextractor.com/ ותעלה בzip
-
המספר גירסה בקובץ המניפסט בעיתי הקלדתי את זה מחדש והכל הסתדר
מצורף הקובץ המתוקן נראה לי שצריך להחליף אותו0_1513671452511_manifest.zip -
@beri.zip אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
מצורף הקובץ המתוקן נראה לי שצריך להחליף אותו0_1513671452511_manifest.zipמה היה שם מספר הגרסה ומה תיקנת?
-
@davidnead תוריד את הcrx של החנות דרך כאן http://crxextractor.com/ ותעלה בzip
הקישור שציינת חסום לי, ויצירת CRX לבד לא עבדה לי
-
הנה קובץ מתוקן, אתקן גם בהודעות המקוריות
0_1513692074824_כלי עזר למכלול גרסה 1.8.zip
אנא דווחו אם זה הסתדר.חשבתי שתיקנתי כבר את התקלה במניפיסט (הגרסה) כנראה נשמט ממני
-
@davidnead אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
מצורף הקובץ המתוקן נראה לי שצריך להחליף אותו0_1513671452511_manifest.zipמה היה שם מספר הגרסה ומה תיקנת?
כשמנסים להתקין הדפדפן מודיע שמשהו לא תקין במספר גירסה אז פשוט פתחתי את הקובץ והקלדתי את השורה של הגירסה מחדש
-
@davidnead אגב בקובץ הקודם היתה הגירסה 1.1.6 ועכשיו היא 1.1.7
-
@davidnead אגב בקובץ הקודם היתה הגירסה 1.1.6 ועכשיו היא 1.1.7
היה רווח מיותר בשורת הגרסה, תיקנתי אותו אבל כנראה לא עידכנתי את הZIP.כן, 7 בכוונה, למנוע בלבול, כל העלאה אני מעלה גרסה. (תת גרסה 1.1.7), וכן אני מתקן את כל ההודעות בפורום.
-
@יוליוס אמר בסיירת נקיפדיה יוצאת לדרך!:
@davidnead זו הגירסה הראשונה שהתקנתי
תוקן. תוריד את הקובץ מחדש.
-
אפשר להוריד מכאן קובץ crx
http://softwares.center/hamichlol-extension/
תודה ל @957 -
-
אפשר להוריד מכאן קובץ crx
http://softwares.center/hamichlol-extension/
תודה ל @957אני לא יודע היכן העלתם את זה, זה חסום לי, אבל אני מציע לא לעשות פיזור או כפילות - כיוון שאני כל הזמן מבצע תיקוני באגים ושיפורים. אני מעלה לכאן את קובץ הZIP וזה תקין לכולם. כעת בדיוק העלתי גרסה 1.8 היות והיה באג בקודם לבעלי הרשאת מייבא
כמובן שאם זה משהו שמתעדכן אוטמטית מהחנות - זה מעולה
-
@davidnead
האתר שהעלינו אליו זהו אתר מסודר של תוכנות ותוספים לכרום שמיועד עבור הגולשים בנטפרי,
יש תחת הקטגוריה תוספים לכרום את דף התוסף של המכלול עם קישור להורדה שעובד מנטפרי (ולא רק),
תוכל לשלוח קובץ כל פעם שיוצא עדכון או לחלופין לקבל הרשאות לעדכן באתר, -
@957 היה הגיוני ופשוט שההורדה תימשך ישירות מהחנות וככה ייחסך הצורך בעדכון.
אשמח לעזור באם יש צורך.