רב קו אונליין
-
@WWW פעלת לפי ההוראות האלו והצלחת ?
מכניסים את כרטיס האשראי ובוחרים באפשרות "רב קו".
מכניסים את כרטיס הרב קו לכספונט ועוקבים אחר ההוראות. -
@מעמד אכן.
-
@WWW אמר ברב קו אונליין:
@aiib אתמול טענתי בהצלחה, כנראה היה בעיה עם הכספונט ההוא שניסיתי ולא הצלחתי.
זה אני יודע שאפשר רק עם צ'יפ, (על אף שלא ברור למה הכספונט לא יכול לקרוא את הפס המגנטי).מבדיקות שערכתי לצורך אחד הפרוקייטים שלי, הפס המגנטי של הרב קו ריק.
-
@clickone בחדשים עם הצ'יפ?
ברור, (כבר הצלחתי לגרד אחד, רציתי לנסות לשים את הצ'יפ בתוך הארנק, ללא צורך בכרטיס שלם..., רק הבעיה אם עולה מבקר...) יש כאלה בלי פס בכלל. -
@WWW אמר ברב קו אונליין:
הצלחתי לגרד אחד, רציתי לנסות לשים את הצ'יפ בתוך הארנק, ללא צורך בכרטיס שלם
קח בחשבון שבקריאה במכשירי הרכבות והאוטובוסים וכן בקורא NPC בסמארטפונים הוא לא קורא דרך הציפ המוזהב אלא דרך מגעים שמודפסים בכל הכרטיס ולכן הרטיס יעבוד לך רק להטענה בבית ולא תוכל להשתמש בו בנסיעות
-
@WWW כן בחדשים עם הצ'יפ.
האמת שעשיתי רב קו לבת שלי רק בסוכות האחרון. ככה שאני לא יודע מה היה לפני..... (לי עצמי אין) -
@beri.zip כמדומני NFC
אתה יודע זאת בבירור? כי נראה לי שזה ההבדל בין אם יש צ'יפ לבין אם אין שהציפ הוא במקום הפס מגנטי או הכרטיס כולו ולכן כשאין צ'יפ הוא לא עובד בNFC -
@WWW היום עשיתי כן והצליח להטעין
-
@aiib אמר ברב קו אונליין:
@beri.zip כמדומני NFC
אתה יודע זאת בבירור? כי נראה לי שזה ההבדל בין אם יש צ'יפ לבין אם אין שהציפ הוא במקום הפס מגנטי או הכרטיס כולו ולכן כשאין צ'יפ הוא לא עובד בNFCבכולם יש NFC והפס המגנטי לא עובד ההבדל בין הכרטיסים עם הציפ לאלו שבלי זה לגבי קריאה במחשב ובכספונט שזה דרך חיבור מגעי הקורא לחלק המוזהב ולא חיבור קירבה כמו NFC
-
@beri.zip לפי דבריך בסמארטפון [שהוא לכאורה לא עובד על חיבור המגעים אלא על NFC רגיל אמור לעבוד לי הטענה אף ללא צ'יפ?
-
@aiib אמר ברב קו אונליין:
@beri.zip לפי דבריך בסמארטפון [שהוא לכאורה לא עובד על חיבור המגעים אלא על NFC רגיל אמור לעבוד לי הטענה אף ללא צ'יפ?
אכן כן (למעט איפון שאפל מגבילה שם את שימושי הNPC)