מחשבות של תודה....
-
לאחרונה ניסיתי לפנות ל'נטפרי' בבקשה להוסיף שכלול שחשבתי שיעזור לי אישית, ועל הדרך לשאר הציבור
מצאתי את עצמי יוצא מהכלים מהתפעלות -- מה שקורה כשאתה פוגש את האנשים הנפלאים שמאחורי הקלעים עם סבלנות יותר ממסטיק ומנסים לעור לך באיזה עניין שולי שמצאו שיש להם האפשרות (ובלי קשר לסינון) כאילו היו איזה ידיד נעורים וותיק או קרוב משפחה נחמד.
זה לא רק נטפרי, אני חושב ששותפים לחוויה גם משתתפים שונים ששמחים לעזור בתגובותיהם הענייניות באופן מכובד שמכבד את הפונים, הקוראים, את המקום הנכבד הזה וגם תורם חכמה ורעיונות הדרך!
זה הזכיר לי מה שחבר שיתף אותי במחשבות שלו -- יהודי שאני מכיר כיר"ש שמעולם הקפיד כמובן על חיבור מהודר ביותר בלי פשרות -[ומבלי להמעיט בחשיבות של אף אחד אחר ח"ו !!!]
וכהגדרתו: בימים נוראים בימי קדם היה מלא חרטה וקבלות על מעידות שונות מתירוצים שונים [אני מוסיף שזה בוודאי באשמתו הבלעדית, כי כולם עושים עבודת קודש], אעכ"פ אנחנו עדים לברכה וסייעתא דשמיא גדולה בסינון הנוכחי כך שלדבריו, בשנתיים האחרונות מאז שהכיר את נטפרי --- מצא את עצמו עסוק בעיצומם של הימים הנוראים שוב ושוב מודה ומשבח לקב"ה על הקדושה והנקיות הן בביתו והן בליבו ומחשבותיו ומתפלל שימשיך להשפיע ההצלה הזאת עוד- שב"ה מה שהוא צריך, יש ובשפע וכשיש בעיה, יש גם עם מי לדבר! והכי חשוב שמשום מה ה ''''צורך'''' לחפש משהו מקצועי שנחסם, פשוט לא קיים, כי המקצועי והאיכותי נגיש בקדושה ונקיות מוחלטת!!!
אני מתחבר עם כל מילה
בהצלחה בכל מקרה. לכל העוסקים במלאכת הקודש הזו ותודה רבה בשם כולנו!
אנחנו מודים מקרב לב לקב"ה שנתן הגאונות לאנשים הטובים של נטפרי לפועלם הנשגב הזה, מגלגלים זכות על ידי זכאי, אין קץ למתן שכרם ויזכו הם וכל אשר להם משפע ברכות ה' לברכה וישועה, בריאות ופרנסה וכל הברכות בזה ובבא מכל טוב הצפון לצדיקים לעד!!!! חזקו ואמצו!!!
תודה רבה בשם כולנו! -
פוסט זה נמחק!