הדרכה להגדרות נטסטיק
-
@100 זה סדרה של מספרים שרשומה מתחת למכסה ליד wifi key.
אא"כ שינית את זה בהגדרות ואז אתה אמור לדעת. -
@אלי-TZA עזרת לי!!
יש עניין להחליף את הקוד? וא''כ איך עושים את זה? -
@100 אין עניין אלא אם אתה חושש ממישהו שיכול לראות את זה על הסטיק ולהתחבר
-
@אלי-TZA איך עושים את זה?
-
חברה: huawei
דגם: 608 E8372
כתובת הממשק: 192.168.8.1
שלום לחברים עזרה בהגדת נטסטיק
ניסיתי להגדיר ע"פ ההוראות לעיל שיש צילום מסך הבנתי אבל נראה שיש עוד המשך שלא הביאו ע"ז צילום מסך וזה לא הבנתי למעשה כל מה שיש צילום מסך הגדרתי ואח"כ לא המ
ע א"א להכנס לאתרים למעט אתר הנטסטיק ב019 אמרו לי שרואים שיש חיבור תקין וכנראה הבעיה אצליבמודמים השונים של חברת huawei, בכדי להתחבר לרשת דור 4, יש לרשום בapn את שם השרת של נטפרי שבו משתמש הלקוח. יש שנים barhanin1 ו barhanin2 (תוכלו לברר מול 019 היכן אתם נמצאים), אם מכניסים את הapn הרגיל (netazi) הוא מצליח להתחבר רק לדור 3 (ואם הנטסטיק מוגדר להתחברות רק לדור 4 לא יהיה חיבור).
לא הבנתי ההוראות להלן:>>>>>>בנוסף, בדרך כלל אחרי שמגדירים apn לפי שרת נטפרי barhanin אם מאיזה שהוא סיבה מתחברים לדור3 זה אמור לעבוד ללא בעיה. אך לעיתים זה לא קורה, ותצטרכו לשנות או לחלופין ליצור פרופיל חדש ובמשבצת apn לכתוב netazi<<<<<<
עוד לא הבנתי >>>>"ואם הנטסטיק מוגדר להתחברות רק לדור 4 לא יהיה חיבור"<<<<< איך מוגדר דור 4 או 3 מגדירים לבד ???? וא"כ איך ????
איך מונעים מאחרים לגלוש על הנטסטיק שיש בו וויפי האם כשהוא מתחבר למחשב בחיבור יו אס בי יכולים אחרים להתחבר אליו ??? וא"כ איך מונעים זאת איך חוסמים בסיסמא אם אפשר לתת הוראות מפורטות עדיף עם צילום מסך לדגםכמו"כ מי שיכול לתקשר איתי ישירות במייל a9075906@gmail.com יהיה לתועלת בתודה מראש
-
@00000
היום ההגדרות כבר שונה
בשם משתמש כותבים 019
בשם פרופיל כותבים 019
ב APN כותבים 019
וזהו חוץ מזה לא לגעת בכלום אלא לעשות שמירה -
מישהו יודע מה הקוד והסיסמה לנסטיק בהתחלה אם זה לא admin
-
@ברכה-פייר
איזה נטסטיק ואיזה דגם? -
מישהו יודע איך מתקינים את זה?
@ ZEEVGROS @מתמחה-במחשבים @אלי-TZA -
@ספר אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:
@ ZEEVGROS @מתמחה-במחשבים @אלי-TZA -
@ספר אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:
@ ZEEVGROS @מתמחה-במחשבים @אלי-TZAדבר ראשון לשנות את זה לאנגלית זה עכשיו על איטלקית או משהו כזה
(נראה לי שבדגם הזה כדי לשנות שפה צריך להתקין את התוכנה של הסטיק במחשב מחדש) -
@ספר שלח צילום של המסך הראשון, כדי שנוכל להגיד לך איפה לשנות לאנגלית
-
@ספר לכאו' כך:
-
-
-
אני רוצה להתחבר ל019 , איך עושים נדידה?!
לכידה.PNG -
@ספר נראה שכרגע יש בפנים סים של RL, לא?
אצלי בסטיק עם תוכנה די דומה אין צורך להגדיר נדידה והוא נודד אוטו'תכלס לא הבנתי איפה הבעיה שלך תנסה לפרט בצורה ברורה מה המצב ומה אתה רוצה.
-
יש לי כרגע אראל ואני לא מנתק אותו עד שהסטיק יתחבר ל019, הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו ל019, הוא כותב לי קונקט פולד,
-
@ספר ההגדרות הם אותם הגדרות כמו שהבאתי למעלה רק במשבצת למטה בשמאל במקום iisp תכתוב 019.
תעלה צילום מסך כשהסים של 019 נמצא בפנים.
-
@מתמחה-במחשבים אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:
@ספר שלח צילום של המסך הראשון, כדי שנוכל להגיד לך איפה לשנות לאנגלית
כתבתי שבתוכנה שלו צריך להתקין אותה מחדש על המחשב ולבחור בהתקנה אנגלית
אבל אני רואה שהוא הסתדר בלי זה