וירוס לא מוכר
-
@זהיר אם לא הפעלת את הוירוס או הקיצור דרך, זה לא אמור לעבור למחשב.
-
@5566NEWbrs השם של התיקיה והקובץ היה WinddowsUpdater, וגם הפקודה שהעלו פה הסירה אותו מהאונקי. וגם השם של היוצר היה משהו בסגנון של אחד השמות שהסתובבו באשכול הזה.
-
@זהיר הקבצים שהעלו כאן, מוחקים אותו גם מהמחשב. ואל תצפה מeset ליותר מדי. ואחרי שמחקת אותו אל תצפה בכלל.
-
@WWW למה שמישהו יפתח את זה אם זה מופיע רק במוסתרים?
-
@זהיר הקיצור דרך גם מוסתר?
-
@WWW האמת שלא ראיתי קיצור דרך, אבל הוירוס עצמו היה מוסתר.
היה לו אפילו לוגו יפה, חבל שלא העליתי אותו לכאן לפני שהסרתי.
-
בכל מקרה צריך לשנות את הכותרת ל"וירוס מוכר מאוד"
-
קיבלתי תוכנה שכמעט מחסלת את הבעיות של וירוסים באונקי, התוכנה מתקינה קובץ Autorun על האונקי, שלא ניתן למחוק (גם לא דרך התוכנה) ואז גם אם נדבקתם עם וירוס, הוא לא יהיה פעיל על האונקי כי אין לו אפשרות להתקין את ה Autorun של הוירוס וממילא הוירוס אינו יכול לפעול לבד, ללא פעולת אנוש שיפעיל אותו.
מאז שיש לי את זה לא נדבקתי אף פעם בוירוס (בכ"ז אני נזהר לאן אני מכניס את האונקי).
ניתן להוריד את התוכנה מכאן, או מכאן ע"י רישום, ולקרוא על התוכנה כאן.
זהירות ניתן להתקין את זה גם על המחשב, אבל אז יתכן שזה יפריע לכם בהתקנת תוכנות (לא בדקתי את זה, כי אם מתקינים לא ניתן להוריד רק ע"י איפוס של המחשב).
@zvizvi לתועלת המשתשמים כדאי להעלות את זה לאתר. -
@שלו זה לא עוזר, ההדבקה היא דרך הקיצורי דרך (היום בכל מקרה רוב האנטיוירוסים עוצרים את הautorun). הקיצור דרך הוא בעל שם קובץ המוכר למשתמש ואפי' נושא את אותו הסמל (כמעט), והמשתמש הלא מנוסה לוחץ עליו ואכן מקבל את מה שהוא רצה רק שבנוסף המחשב שלו נדבק.
הכי פשוט היה שהמחשב/האנטיוירוס לא היה מאפשר הפעלת קיצור דרך מכונן נשלף (מתי זה שימושי?) אבל משום מה הרעיון השוט הזה לא התקבל בשום חברת אבטחה. -
@שלו' כולכם תקועים עדיין בווינ 7?
-
@5566NEWbrs ווינדוס 7 זה לא נקרא להיות תקועים !
זה תוכנת ההפעלה הכי טובה עד היום ! -
@נטפריס לא בדקתי לגבי וירוס החדש של הקיצורי דרך, אבל לגבי וירוס הישן שבעבר פורסמו כאן פתרונות להסירו, זה כן עוזר.
-
-
@5566NEWbrs אבל אי אפשר שם לבטל את עידכוני ווינדוס או לחלופין לבחור מה להתקין !!
-
@מעמד תגיד שאתה לא מצליח, אל תגיד שאי אפשר.
אגב, XP טובה יותר מ-7. תהגר. -
@נטפריס אמר בוירוס לא מוכר:
(היום בכל מקרה רוב האנטיוירוסים עוצרים את הautorun)
חשבתי שהautorun כבר לא פועל באונקי בווינדוס (למעט האיקון).
-
@WWW אמר בוירוס לא מוכר:
@נטפריס אמר בוירוס לא מוכר:
(היום בכל מקרה רוב האנטיוירוסים עוצרים את הautorun)
חשבתי שהautorun כבר לא פועל באונקי בווינדוס (למעט האיקון).
נכון החל מוינ7, אך אני מצפה שגם בעל מערכת ישנה יותר ישתמש באנטיוירוס.
-
@שלו' אמר בוירוס לא מוכר:
@zvizvi לתועלת המשתשמים כדאי להעלות את זה לאתר.
-
@5566NEWbrs טוב xp אין להשיג היום
ומה שיש לי זה ווינדוס 7תגיד שאתה לא מצליח, אל תגיד שאי אפשר.
את זה לא אני אמרתי אלא בפורום הזה אמרו
ומה זה תהגר ?מה אני ארויח אם אני אשדרג ל10 ?
איך אמר לי פעם טכנאי מחשבים: 'עובד, אל תיגע' -