פיצול מחירים
-
צודק שמעתי פעם שלבדיקת מזוזות אסור ממעשר וכ"ש אתרוג ולולב כי הם חיוב לא נורא 15 ש"ח מכל הלב אפילו שאני משתמשת רק פעם ב בVPN כי במשרד הבוס משלם לנטפרי
ואיך משלמים ל3 מחשבים שיושבים על ספק אחד -
@דברים-בטלים התמחור הוא לא לפי מחשבים המחוברים אלא לפי הספק, ו-VPN גם נחשב לספק והבוס גם ישלם רק 15 ש"ח גם אם יהיה מחובר 100 מחשבים.
-
אבל עם הבוס היה לו עד עכשיו ספק ללא סינון ולכל העובדים שם VPN של נטפרי עם חסימה על המחשב וכו ' אני לא יודעת בידיוק איך אולי כל המחשבים על אותו VPN אם שייך ?כמה יעלה לו?
-
@דברים-בטלים אמר בפיצול מחירים:
אבל עם הבוס היה לו עד עכשיו ספק ללא סינון ולכל העובדים שם VPN של נטפרי עם חסימה על המחשב וכו ' אני לא יודעת בידיוק איך אולי כל המחשבים על אותו VPN אם שייך ?כמה יעלה לו?
אז בזה זה תלוי, אם לכל אחד היה מוגדר ה-vpn בנפרד למחשב שלו אז כל אחד היה משלם בנפרד ואם היה מוגדר ה-vpn בתוך הראוטר (תלוי בדגם המאפשר זאת) אז הרי כולם משתמשים באותו vpn אחיד ואז התשלום היא רק פעם אחת לכולם.
-
מי שמשתמש עם אותם פרטי החיבור של RL שיש לו בבית כספק - גם כVPN כשהוא מחוץ לבית, בעצם ישלם רק פעם אחת..
-
@למדן-וידען אם לא תוכל להשתמש איתם ביחד באותו זמן מסתבר שלא תחויב פעמים....
-
@frize37 אכן לזה כיוונתי.
-
יש לי נסטיק 019 האם בתשלום של 15 ש"ח אני יכול לחבר את זה לכמה מחשבים או שלכל מחשב התשלום נפרד
-
-
קיבלתי כבר 2 מיילים ועדיין לא הבנתי.
אם יש לי 2 יוזרים של אראל על אותו שם משתמש בנטפרי, האם אצטרך לשלם פעמיים לנטפרי או פעם אחת?
-
@IZAK אמר בפיצול מחירים:
אם יש לי 2 יוזרים של אראל על אותו שם משתמש בנטפרי, האם אצטרך לשלם פעמיים לנטפרי או פעם אחת?
לפי הבנתי - פעמיים
-
@IZAK פעמיים. כבר דובר