תוך כדי הקריאה נעלם לי כל הנושא
-
אני לא מצליח להבין מבחינה טכנולוגית איך אפשר למשוך לי מהמחשב דף שכבר טענתי?
-
@מובהק מה הבעיה האתר של הפורום מוגדר שמתרענן כל הזמן ולכן אם הנושא נמחק בריענון הוא לא מוצא אותו ואומר שגיאה
-
@דברים-בטלים
רק אם הוא מחובר לרשת...
ובאמת נמחק אשכול מסויים........ -
@הגוף-והנפש זה היה צפוי
ואתה חושב שבגללי ?
ואני חושב שאתה כן יכול עדיין לצפות בנושא -
@דברים-בטלים
אין לי מושג
אבל לא מפריע לי כי יתכן שאתה צדקת...
ואיך אני כן יכול לצפות??
ה -
ואגב עוד שאלה אולי אסורה
בתקווה שלא ימחק אשכול זה גם...
שמעתי בר"ת שהייתה איזשהו פריצה לעסקן והדרן ועוד והיה שימוש במוצ"ש כמה שעות ללא סינון.
השאלה היא האם תיאורטית זה יכול לקרות גם בנטפרי? -
@הגוף-והנפש יש לך מושג אם הם מבוססים על רשימה לבנה או רשימה שחורה?
נטפרי מוגדר כרשימה לבנה, כך שאם הם מבוססים על רשימה שחורה אין לכאורה כל קשר.
-
@הגוף-והנפש אני חושב שמי שפתח את הנושא יכול לראות
-
@הגוף-והנפש מה שקרה זה שאפליקציית נטספארק שהיא בעצם מעבר הגלישה דרך vpn שלהם הפסיקה לעבוד ומילה יכלו לגלוש ללא vpn כך שבנטפרי במקרה כזה פשוט לא יהיה אינטרנט
-
@a0533057932
אז למה גם להם לא היה אינטרנט? אם זה עובר דרך vpn ואין את זה... אז הוא אמור לא להצליח להתחבר?
הרי גם אני למשל מתחבר דרך הספק שלי לחברת פלאפון, והספק כנראה מעמיד שרתים מיוחדים שמעבירים את הסינון דרך נטפרי ואם ההפניה אל נטפרי תיפול אז אני יגלוש ישר על רשת פלאפון? -
@הגוף-והנפש זה פשוט הפסיק לעבור דרך הvpn והתחיל לעבור רגיל כך שעם נט פרי בפלאפונים זה עובר דרך vpn יכול לקרות גם אותו דבר
-
בדיוק למקרים כאלו משמשת תוכנת wifree על מחשבים.
ועל סמארטפונים אכן אין תמיכה רשמית של נטפרי (גם) מטעם זה. -
@הגוף-והנפש אמר בתוך כדי הקריאה נעלם לי כל הנושא:
הרי גם אני למשל מתחבר דרך הספק שלי לחברת פלאפון, והספק כנראה מעמיד שרתים מיוחדים שמעבירים את הסינון דרך נטפרי ואם ההפניה אל נטפרי תיפול אז אני יגלוש ישר על רשת פלאפון?
בעקרון המכונה של נטפרי בנויה, שבמקרה של נפילה נחסמת הגלישה.
למקרים קיצוניים יש את וייפרי. -
@WWW אני ינסה להסביר את שאלתי
הרי אם אני גולש סלולארי של פאלפון
אז המסלול הוא כזה, יש לי סים של פלאפון, אבל הוא כאילו חסום על ידי הספק שלי RL לדוגמה.
אז כשאני מנסה לגלוש אני עובר אצל RL שהוא הקים שרתים מיוחדים שלא נותנים לי לגלוש ישר דרך פלאפון אלא הוא (RL) מעביר אוצי בהפנייה לנטפרי ומשם אני מוחזר חזרה לרשת פלאפון שעל הרשת שלה אני גולש.
כעת אם לדוגמה השרתים של RK שמפנים אותי אל נטפרי יקרסו או יפרצו בצורה כלשהי, א"כ כרגע אין לי נט פרי.
איך נטפרי יכולים לחסום את הגלישה באם השרתים של RL יקרסו?כעת לתוכנת ווייפרי השאלה מה תכנתו בתוכנה הזו?
הרי כהיום כשאני גולש עם RL הוא נותן לגלוש למה? מה הוא מזהה? האם את RL או את נטפרי?
אם הוא צריך לזהות את נטפרי אז זה לא יתן לגלוש אבל אם את אר אל אז לכאורה זה ימשיך לתת -
@הגוף-והנפש יפה שאלת.
התירוץ על קושיות אלו מסתובב לו בפורום מפי המנהלים:- RL אינו 'מעביר' לנטפרי, אלא המכונה של נטפרי יושבת אצלו על השרתים.
- במקרה שהשרת של RL מגיב, אזי הוא אמור לנתב את התקשורת דרך המכונה של נטפרי.
- במקרה שהשרת של RL קרס, אין אינטרנט.
- במקרי קיצון של שגיאה בשרת של RL / נטפרי, או כל קריסה אחרת בדרך, כמו פלאפון, לזה יש את וייפרי.
@administrators מקווה שקלעתי למטרה.