חבילת גלישה 'בורחת'!
-
@957 פעם אמרת שבקרוב יהיה אפשר לבדוק ניצול חבילה ב019
התקדם משהו מאז ? -
@יבקע-כשחר וכל שאר החברים, כשאני קורא שוב אני מבין שיתכן ופירוש דברי לא היה ככונתי ולכן אני אבהיר,
גם אני מצטרף לדעתו של @יבקע-כשחר ולא באתי להתלונן ולהאשים, שוחחתי עם הנציג של 019 מאוד בידידות ונפרדנו בחיוכים, כי הוא הבין שאין לו איך לעזור לי, כי אסור להם חוקית לבדוק את הגלישה בפועל חוץ מע"י המונה, וגם אני הבנתי שאין לי איך לעזור לעצמי כי שום מונה אחר לא קביל על שום חברה [ובצדק] לא של נטוורקס, ולא של ווינדוס, ולא של הנטסטיק ולא של כל כלי אחר שהעמדתי, וזה בהחלט יכול להיות איזה מישהו שהשתלט על הרשת שלהם וכל מיני קונספירציות שרק בדור הטכנולוגיה המתקדמת [יותר מידי] יכולים להיות.
רציתי רק לחסוך ממך את הניסיונות.
לגבי המונה של הנטסטיק, ברוב אם לא בכל הנטסטיקים [ואני לא מבין גדול] יש כרטיסיה של "סטטיסטיקה" בדף הבית, ושם ניתן לראות את תעבורת הרשת מהאיפוס האחרון. גם אם אין אפשרות לבדוק ע"י SMS, שם זה מופיע. [ואני מקווה שאני צודק]. -
תודה לכל החברים העונים והמגיבים.
חידשתי חבילה, איפסתי את המונה של הסטיק, התקנתי את התוכנה שהועלתה כאן (תודותי!).
אעקוב ואשתדל לשתף, או להתנצל! (למרות שעברתי שוב על כל ההודעות שלי, ולא מצאתי בהם האשמה וכדו')אני נוכח לראות שזו בעיה מצויה, חייב להיות שבדורינו עתיר הטכנולוגיות יהיה לזה פיתרון!
-
@shraga אמר בחבילת גלישה 'בורחת'!:
תנסו לנטר את הגלישה עם התוכנה הזו
http://softwares.center/networx/השוותי מספר פעמים את התוכנה הנ"ל מול המונה של 019 וזה היה שווה לגמרי ברמת הmb!
כך שאני מצטרף לדברי @957 על אמינות המונה שלהם. -
@מעמד בנטפרי טענו לי שהם בדרך לעשות זאת באתר, וטכנית - למשתמשי נטפרי - הם לא יכולים לעשות את זה בצורה של sms.
כמדומני שבינתיים עבר מאז לפחות שבועיים... וגם 019 אמרו שיקח לזה זמן, כך שנראה לי שבחצי שנה הקרובה זה עדין לא יהיה. -