התקנה מחדש של WiFree לאחר שינה
-
שאחד מכם יפתח פניה על זה בפניות. ככה אני יוכל לטפל בצורה פרטית.
-
פתחתי פניה, והמליצו להתקין את הגירסה האחרונה, שנמנעתי עד עכשיו מלהתקין בגלל מה שכתוב פה, אבל הם טענו שזה כבר לא רלוונטי . אז התקנתי ומקוה שיהיה בסדר. אעדכן בהמשך. תודה ל@magicode וכל הצוות
-
@אאאאאא לא עידכנת את הגירסה האחרונה ואתה מתלונן.
אם הייתי יכול למחוק לכולם מרחוק. הייתי מוחק להם את כל הגירסאות. האחרות חוץ מהאחרונה.
-
@magicode אולי ניתן לעשות כמו שעושים הרבה תוכנות שפשוט שמים הודעה גירסה זו אינה מעודכנת והיא תהיה זמינה עד תאריך ***** על מנת להמשיך להשתמש יש לעדכן לגירסה האחרונה....
-
@magicode הסברתי למה, ולא ראיתי שהיה שם תגובות אחרות.
וודאי שלא התלוננתי אלא בקשתי עזרה.
וחוץ מזה שבמחשב נוסף שיש לי עם אותה גירסה של התוכנה אין שום בעיה, כך שלא ברור שזו באמת הבעיה. -
@magicode אמר בהתקנה מחדש של WiFree לאחר שינה:
אם הייתי יכול למחוק לכולם מרחוק. הייתי מוחק להם את כל הגירסאות. האחרות חוץ מהאחרונה.
איך אנשים מן השורה אמורים לדעת שיש גירסה חדשה?
כיום שהוספת תזכורות על הפאנל הניהול של נטפרי אתה יכול לכתוב מודעה כל פעם עם המלצה חזקה לעדכן עם לינק.
-
איך אני יכול לדעת איזה גירסה מותקנת לי עכשיו?
-
-
@AL
תכניס את התוכנה לתוך notepad ותעשה חיפוש על מחרוזת "1.9" אם זה נמצא וכתוב סמוך לזה "version=" אז זה הגירסה האחרונה וזה נמצא גם במאפיינים.. -
@5566NEWbrs אמר בהתקנה מחדש של WiFree לאחר שינה:
@AL
תכניס את התוכנה לתוך notepad ותעשה חיפוש על מחרוזת "1.9" אם זה נמצא וכתוב סמוך לזה "version=" אז זה הגירסה האחרונה וזה נמצא גם במאפיינים..דבר אלי במילים פשוטות...
-
@AL תכנס לC:\Program Files\NetFree\WiFree תעמוד על WiFreeSetup לחצן ימני /מאפיינים/ פרטים ושם כתוב את הגירסת קובץ.
-
@AL
עזוב כך מה שכתבו לך - פשוט תוריד מהאתר ותתקין מחדש.
הכי פשוט. -
התקנתי את הגירסה האחרונה, והבעיה נשארה אותו דבר.
-
@אאאאאא עכשיו אתה יכול לפתוח פניה...
-
@5566NEWbrs אמר בהתקנה מחדש של WiFree לאחר שינה:
תכניס את התוכנה לתוך notepad ותעשה חיפוש על מחרוזת "1.9" אם זה נמצא וכתוב סמוך לזה "version=" אז זה הגירסה האחרונה
הגיון בריא יש לך, כמה שצחקתי.. מצחיק אחד.
-
הבעיה נפתרה ע"י @magicode האגדי שלמרות שכל נטפרי עליו טורח על כל בעיה באופן אישי. תודה רבה........ אשרינו שזכינו.
-
@אאאאאא
יש לי את אותה בעיה אם תוכל לכתוב מה הפיתרון שנתנו לך -
@אברהם0000 אני חושב שהכי כדאי שתפתח פניה במרכז הפניות כך שתקבל פתרון שיתאים לך (אני קבלתי גירסה מסוימת של התוכנה להתקנה, ניסיתי להעלות עכשיו ולא הצלחתי )