למה אני לא מצליח לעדכן ווינדוס ?
-
@מעמד פעם זה היה חינם, לא יודע מה היום.
-
@סופר אמר בלמה אני לא מצליח לעדכן ווינדוס ?:
@מעמד פעם זה היה חינם, לא יודע מה היום.
-
-
@דברים-בטלים לא הבנתי
-
@shraga אמר בלמה אני לא מצליח לעדכן ווינדוס ?:
@מעמד תעבור לwin10, לא ברור מה תרוויח מלעדכן את ה7?
ומה אני ארוויח אם אעבור לווינדוס 10 ??
-
@מעמד קודם כל שאלתי הרי אמרת שלהתקין וינדוס 10 הבעיה בגלל שכל התוכנות יוסרו אז הציעו לך שדרוג ואמרת ששדרוג זה בתשלום . ללא שדרוג זה בלי תשלום?
-
@דברים-בטלים אני התכוונתי שהכל בתשלום, גם שידרוג וגם התקנה מחדש
השאלה מה אני ארוויח אם אשדרג ! -
@מעמד שבוינדוס 10 העידכונים יעבדו לך
-
@דברים-בטלים רק זה ???!
-
-
@דברים-בטלים שהווינדוס יהיה יותר מעודכן ומוגן !
-
@מעמד כמה ביט אתה ?
32 או 64 בעברית אנגלית?
אני ישלח לך תוכנה -
@דברים-בטלים 64 עברית
איזה תוכנה ? ווינדוס 10 ? -
@מעמד איזה גירסה וינדוס
7 אני יודע אני צריך לדעת מסביב גם -
@דברים-בטלים איך אני אדע איזה גרסה ?
-
@מעמד אמר בלמה אני לא מצליח לעדכן ווינדוס ?:
@דברים-בטלים איך אני אדע איזה גרסה ?
תעמוד על 'המחשב שלי' עם העכבר, ותלחץ על לחצן ימני > מאפיינים. בשורה למטה כתוב איזו גירסה.
-
@האברך כתוב לי שם 'מזהה מוצר ' זה זה ?
-
@מעמד אמר בלמה אני לא מצליח לעדכן ווינדוס ?:
@האברך כתוב לי שם 'מזהה מוצר ' זה זה ?
לא. "מזהה מוצר" זה הקוד של הווינדוס.
אמור להיות כתוב שם איזו גירסת ווינדוס זה. כמדומני שזה נמצא באזור התחתון של המסך הנ"ל.
יש 5 גירסאות של ווינדוס 7.מתוך ויקיפדיה:
למערכת הפעלה זו יש חמישה תתי סוגים השונים זה מזה, על פי רוב, ביכולותיהן:
Windows 7 Starter - מערכת הפעלה מוגבלת וחסכונית באמצעים עבור מחשבים קטנים וזולים עם חומרה מוגבלת.
Windows 7 Home Basic - דומה ל-Windows 7 Starter אבל מעט פחות מוגבלת ממנה ומיועדת למחשבים אישיים במדינות בהן חברת מיקרוסופט אינה מבוססת דיה. ברוב מדינות העולם, גרסה זו לא נמכרת ואם היא מגיעה לשם בייבוא אישי, אי-אפשר לתפעל אותה שם.
Windows 7 Home Premium - הגרסה הנפוצה ביותר. טובה למחשב של אדם פרטי שאינו עוסק במקצוע חריג מבחינת דרישות מחשב ואינו עובד בעסק עם רשת מחשבים פנימית מפותחת בצורה חריגה. בגרסה זו חסרות הפונקציות המסובכות שצפוי שמרבית משתמשי המחשב לא יזדקקו להן לעולם.
Windows 7 Professional - מצב ביניים בין Windows 7 Home Premium לבין Windows 7 Ultimate. מערכת שמתאימה למי שיש לו דרישות גבוהות יותר משל המשתמש הרגיל, אבל עדיין לא צריך הכול.
Windows 7 Ultimate, Windows 7 Enterprise - גרסאות כמעט זהות מבחינה תפקודית שמכילות כל מה ש-Windows 7 יכולה להכיל. הראשונה ניתנת לקניה על ידי כל אדם והשנייה רק על ידי ארגונים גדולים. -
-
@מעמד עכשיו נחכה לתוכנה מ @דברים-בטלים