פייסבוק
-
האם ישנה אופציה לפתוח דף מסוים בפייסבוק? (כמו שעושים ביוטיוב)
לא דפים של אנשים, פשוט ישנם הרבה בתי עסק שאין להם אתר אלא דף בפייסבוק שמייצג אותם ומכיל מידע כמו שעות פתיחה של חנויות וכדומה.
הדבר יכול מאד להועיל, אשמח לתגובה. -
@nyb יש אופציה לכתוב על דף שקיים בפייסבוק
-
@frize37
לא הבנתי איך.
הרי בתוצאות החיפוש בגוגל אני לא מקבלת דפים מפייסבוק אז איך אני אמורה לדעת את הכתובת? -
@nyb אחרי שיש לך חשבון פייסבוק אתה יכול לעשות חשבון באתר אחר שהוא כן פתוח בנטפרי. ודרכו לפרסם דברים בפייסבוק. אבל אל תוכל לראות מה כתבו אנשים אחרים. אני לא זוכר כרגע את האתר @DovidStroh יעזור לנו בזה ויעשה לנו רענון......
-
@nyb אחרי שיש לך חשבון פייסבוק אתה יכול לעשות חשבון באתר אחר שהוא כן פתוח בנטפרי. ודרכו לפרסם דברים בפייסבוק. אבל אל תוכל לראות מה כתבו אנשים אחרים. אני לא זוכר כרגע את האתר @DovidStroh יעזור לנו בזה ויעשה לנו רענון......
אם הוא לא פה לרענן, אז הנה הדו שיח שלך איתו בנושא:
http://forum.netfree.link/topic/224/עצומה-להוספת-ספק/24 -
האם ישנה אופציה לפתוח דף מסוים בפייסבוק? (כמו שעושים ביוטיוב)
לא דפים של אנשים, פשוט ישנם הרבה בתי עסק שאין להם אתר אלא דף בפייסבוק שמייצג אותם ומכיל מידע כמו שעות פתיחה של חנויות וכדומה.
הדבר יכול מאד להועיל, אשמח לתגובה.אין כוונתו לכאורה לפרסום דברים אלא לצפייה בדפים של עסקים, שם מיוצג העסק שלהם במקום אתר.
-
@derid
בדיוק.
יש אופציה לפתוח דף מסוים לצפיה כמו ביוטיוב? -
לא חושב שיש אופציה כזו נכון לעכשיו, אולי @administrators יענו יותר?
בכל אופן גם אם יהיה כזו אופציה בחיפוש גוגל לא תוכל למצוא דברים שעוד לא פתחו... -
יש אופציה לפתוח דף מסוים לצפיה כמו ביוטיוב?
אני לא חושב שנטפרי ישקיע בזה כל כך מהר מאחר (שאם אתם מכירים בפייסבוק [אני מקווה שלא ...] תדע ) שבכל עמוד יש המלצות וכו' והיה צריך פיתוח אינטנסיבי כדי לסנן (בדיוק כמו ביוטוב ...)
למרות שאתה יכול לומר שבדיוק כמו ביוטוב השקיעו אז הם גם צריכים להשקיע זה - אני לא חושב כך - 1. הרבה פחות מהקהילה שלנו צריכים את זה, 2. יש חלופות להחלקים שרוב מי שכן צריך את זה צריך. -
@DovidStroh אמר בפייסבוק:
יש אופציה לפתוח דף מסוים לצפיה כמו ביוטיוב?
אני לא חושב שנטפרי ישקיע בזה כל כך מהר מאחר (שאם אתם מכירים בפייסבוק [אני מקווה שלא ...] תדע ) שבכל עמוד יש המלצות וכו' והיה צריך פיתוח אינטנסיבי כדי לסנן (בדיוק כמו ביוטוב ...)
למרות שאתה יכול לומר שבדיוק כמו ביוטוב השקיעו אז הם גם צריכים להשקיע זה - אני לא חושב כך - 1. הרבה פחות מהקהילה שלנו צריכים את זה, 2. יש חלופות להחלקים שרוב מי שכן צריך את זה צריך.אם כבר פייסבוק
יותר אנשים צריכים את הוואטסאפ
וזה עדיין לא סודר