הוספת תוכנות להורדה
-
@שלום-על-ישראל
נסיון ברשותך...
@שלום-על-ישראלעריכה הנסיון הצליח גם בלי לבחור מתוך הרשימה
שלום-על-ישראל -
@הגוף-והנפש נו? נכון? [לפי מה שעקבתי אחרי הניסיון שלך נראה שכן...]
-
@שלום-על-ישראל אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@הגוף-והנפש נו? נכון? [לפי מה שעקבתי אחרי הניסיון שלך נראה שכן...]
בהתחלה פיספסתי רווח שנכנס בטעות...
אז עשיתי עריכה למען לא להרבות בהודעות
אז כן אפשר עם שמים מקף -
@הגוף-והנפש והתיוג השלישי שלא מופיע?
אז אתה אומר שהמקף הוא המשנה? -
@שלום-על-ישראל
בשלישי לא היה שטרודל .
וכן צריך מקף
תשים לב שלשם אחד בלבד הוא יביא לך כחול מיד גם בתצוגה מקדימה ורק אם יש רווחים אז צריך לחבר במקף. -
@שלום-על-ישראל אתה יכול לכתוב את האותיות הראשונות וטאב
-
-
@זהיר חינמי? אולי זה יעזור לי.
-
@זהיר אמר בהוספת תוכנות להורדה:
@WWW ומשהו בעברית אין?
אני כיום משתמש במשהו מבוסס access שדווקא מאד מתאים לתחום עיסוקי, אבל עפסס... יש מקום להשתדרג...
מתנצל ששכחתי מקודם לצטט
-
-
@זהיר איך משתמשים בה ?
איך מוציאים דו"ח שעות ? -
@מעמד בגדול זה עובד שהסמל של השעון זה המקום שבו אתה רושם את השעות, לחיצה פעמיים על התיבה של השעה ממלאת את השעה הנוכחית אוטומטית (אפשר כמובן גם ידני אם אתה רוצה שעה לא של עכשיו). הסמל של הקלסר הוא לרישום הפרויקטים (הלחצן של המשולש עם הריבוע בצד שמאל הוא להוסיף פרויקט חדש). יש לך גם את הלחצן של הדוחו"ת שמוציא לך את הדו"ח לפי פרויקט או תאריך, ואתה יכול להדפיס. והלחצן של העברת חודש שמוחקת את כל הנתונים בכדי שתוכל להתחיל מחדש (זהירות!).
זה בגדול, אם אתה עדיין צריך הסברים תפנה אלי באישי (נדמה לי שיש לך מבעבר), אבל בעיקרון זו תוכנה די פשוטה.
-
@זהיר לפני הכל תודה.
מלבד זה, אם אצטרך ראיתי שאתה פנוי לשאלות...
אשריכם ישראל!!! -
@455 אמר בהוספת תוכנות להורדה:
מלבד זה, אם אצטרך ראיתי שאתה פנוי לשאלות...
כן רק שלו יש את המייל שלי - ולך לא...
אני שונא לפרסם את המייל שלי ברה"ר (במיוחד לאור עובדה שאחד מידידינו היקרים כמעט פתח כאן פעם גמ"ח של מיילים שהוא אסף פה...), אבל לאור ההתעניינות הגוברת כאן בתוכנה אם תצטרך cr987987@gmail.com
בהצלחה!
-
@זהיר אין לי מושג מה המייל שלך
תשלח אלי ונדבר, יש לי מה לשאול אותך -
-
@זהיר נכון! והיא משמשת אותי בנאמנות מזה אתמול.
יישר כחצריך שמישהו יפתח תוכנה שתזהה כל פעם שהמשתמש פותח קובץ מסוים ומתעסק איתו [כלומר שגם אם הוא פתוח עדין זה לא ירשם רק אם הוא 'נמצא עליון' למען הדוגמא]
וכמובן שהמשתמש יגדיר איזה קובץ ושיהיה ניתן לשייך גם הרבה קבצים לפרוייקט אחד.
אם גם אתה חושב כך, כנראה לזה התכוונת שיש מקום להשתדרג.... -
@455 לא, התכוונתי שלפי מה שאני מבין כשאתה עושה העברת חודש זה מוחק את הנתונים של כל הפרויקטים יחד, כך שאם יש מישהו שמבקש דו"ח בראשון ללועזי ומישהו שמבקש בא' לעברי, או סתם מישהו שסיימת אתו באמצע החודש, אז אתה אמנם יכול להוציא דו"ח בלי העברת חודש, אבל אחרי זה לא תדע על מה דווחת ועל מה לא, אלא א"כ תעיין בדו"ח ותתחיל לחשבן לבד.
לא יודע אם אתה מבין למה התכוונתי, ויכול גם להיות שלמרות שאני משתמש בתוכנה למעלה משנה טעיתי בנקודה הזאת, בכ"א שים לב לפני שאתה לוחץ על 'העברת חודש' (עדיין לא נמצא הארכיון אליו הוא כותב שזה עובר...), וכמובן שאם אתה מוצא פתרון לבעיה אשמח אם תשתף.
בכ"א המון הצלחה!
-
@זהיר אין שם 'אודות'.
אם יש לך את התוכנה 'פתוחה' אולי בבין הזמנים אנסה לבדוק אם יש משהו לעשות איתה -