רוצה לקנות נט-סטיק שיהיה לי טוב כאן בארץ עם 019-נטפרי.
-
לא. למה?
-
@derid אז מה כן יש לך? דור4?
-
@frize37
E5573 הוא קצת יקר יותר. כי הוא עם בטריה והוא עושה נקודה חמה של WIFI
בשעתו כשקניתי את זה הוא עלה 37 דולר אבל עכשיו עלו המחירים ל50 פלוס. -
@derid ראיתי שהוא דור4. אתה עם 019?
-
@frize37 אמר ברוצה לקנות נט-סטיק שיהיה לי טוב כאן בארץ עם 019-נטפרי.:
@derid יש לך את 3372? עם נטפרי?
סתם מעניין. מה התכוונת עם נטפרי? לא אמור להיות הבדל בין אם זה לנטפרי או לא.
-
@derid אולי כתבתי בטעות נטפרי. התכוונתי 019. אם תוכל ליצור קשר איתי אשמח. יש לי כמה שאלות בקשר לנסטיק הזה. הגיע לי שבוע שעבר והיה לי כמה בעיות. חלקן כבר סידרתי וחלקן אני בודק אותם עכשיו. או שתשלח מייל.
תודה -
@frize37 אין בעיה...
-
מעל במה זו ברצוני להודות להרב @frize37
עריכה: רצונו של אדם - כבודו, נמחק לבקשתו.
כה לחי, לא יודע אם הוא עושה הרבה רווח על הנטסטיקים שהוא מוכר אבל תקנו הרבה.. לדעתי מותר גם מדמי מעשרות..
-
@derid אמר ברוצה לקנות נט-סטיק שיהיה לי טוב כאן בארץ עם 019-נטפרי.:
@רמה-פלוס
מה יותר טוב נוקיה או סמסונג?
תלוי את מי אתה שואל. זה אותו רעיון...
אני דווקא מאד מבסוט מהוואי.
שים לב שבכל הדגמים שהבאת, אין אחד שתומך בדור שלוש בתדר 850. ל019 אמנם אכן אין צורך בתדר הזה, אבל אם תרצה פעם לעבור לפלאפון (לדוגמא דרך RL או רמי לוי שאולי גם הם יצטרפו לנטפרי), התדר 850 עלול בהחלט לעזור...
הדגם הזה כן תומך גם ב850.
רק צריך לבדוק שזה 'סים פרי' שזה אומר שזה לא נעול לחברות מסוימות.זה נראה באמת שהדגם שהבאת הוא לא Unlocked, כך שהוא לא שימושי.
מה שכן, מה בעצם אני צריך 850 בדור 3, אם אני משתמש בשנה הקרובה בדור4 של 019?
עד אז כבר נראה לי לא יהיה הרבה שימוש עם 3, לא כן?אגב, אין לי באמת ספק אם zte או הוואי, מי חברה טובה יותר.
ובאמת קצת נשמע לי מוזר ר' @frize37 שאתה ממליץ על זה יותר מזה... -
@רמה-פלוס לא בכל מקום יהיה לך דור 4 עם 019 בשנה הקרובה. גם במקומך אני מקווה שכבר בדקת שיש קליטה טובה של דור 4 אחרת המכשיר יעדיף את דור 3 עם קליטה טובה שכן כך הוא יעבוד יותר מהר.
מנין לך שתשאר איתם שנה? אולי מחר מצטרפים רמי לוי לנטפרי?
מנין לך שעוד שנה כולם יעבדו עם דור 4 בפריסה מלאה כזו שלא תצטרך לדור שלוש בכלל? אפילו לשיחות סלולר רגילות המכשיר שלי לפעמים מעדיף את דור 2 משום שאין קליטה של דור 3. ודור 3 כבר קיים למעלה מכמה שנים?
@frize37 אמר לי שגם 019 בדור שלוש עובדים גם עם פלאפון וגם עם פרטנר, כך שבמקום שאין לך דור 4 ודאי תעדיף בדור 3 את פלאפון, הלוא כן?
הדגם שהבאתי קיים כמדומני גם unlocked. בכל אופן הדגם huawei e5573bs פצצה. הוא גם משמש כנטסטיק רגיל וגם כנקודה חמה. (יכול גם לשמש כמגדיל טווח). המעלה העיקרית בזה שהוא משמש כנקודה חמה שהרבה פעמים אצלי בכל אופן ברוב הפעמים, בתוך הבית אין קליטה של דור 4, את זה אתה מוציא למקום שיש קליטה של דור 4 לדוגמא במרפסת או על אדן החלון ויכול להשתמש בתוך הבית. -
אוקי. שומע.
הנקודה היא שה5573 יקר בהרבה.
ואין לי כ"כ צורך בכל הפונקציות שלשמן הוא נועד.לא מצאתי בחתיכה שהבאת את האנלוקר...
אשמח שתכווין אותיאגב, בעבר הרחוק, כשהוט מובייל היו רק על פלאפון, לפני שהם עברו לאורנג',
היה לי S3 מיני שהיה לו רק 900 ו-2100, ובפורומים השונים היו צעקות לכאן ולכאן האם הוט תעבוד עליו היטב.
והשתמשתי עם המכשיר הנ"ל, ולא היתה לי איתו כל בעיה, הכל היה תקין. כך שאני מסופק.
יש לציין שאני גר במרכז.יש לך קישור במחירים הנ"ל עם 850 ?
וכמובן אנלוקר. ועדיף עם מוכר כאן באזור, שיגיע לי תוך 10 ימים. לא איכפת לי לשלם עוד 5$ עבור משלוח..תודה.
-
@רמה-פלוס לא אמרתי שאם חסר 850 לא יעבוד טוב. במקומות מסויימים שאין את ה2100 אם יש לך גיבוי 850 טוב ואם לא לא. באמת יכול להיות שטוב לך גם בלי 850, אבל כשאני קונה אני אוהב לראות שהוא תומך בכל התדרים.
אנסה לחפש...
דבר נוסף במכשיר סלולרי שיכול לעבוד גם עם דור 2 זה לא כל כך נורא שחסר 850 כי יש לך גיבוי דור 2, אבל לגלישה דור 2 כמעט בלתי אפשרי. כך שזה אולי קצת יותר חשוב. -
@derid אשמח מאוד!
יישר כוח.
-
@רמה-פלוס לא מצאתי משהו... חיפשתי די הרבה.
-
@frize37 פניתי אליך במייל...
מציק נורא שאין הודעות פרטיות..