תשתית הוט
-
נראה לי חייגן אבל תברר. גם אם זה חייגן 30 זה מהירות יפה מאוד. אני גולש על 15 ודי נחמד לי.
@magicode אתה צודק גם לי מספיק הבעיה שזה מערכת להורדת שיעורים (קול הלשון) ו30 בעייתי
-
עד עכשיו היה לחברת טריפל סי
כרגע הם הפסיקו לעבוד עם הוט
אנחנו בעז"ב בדרך ליצירת חלופהאני הייתי בטריפל סי הוא היה בעייתי כי הוא עם חייגן
חייגן של הוט תומך עד 60 מגה ויש להם חבילה של 30 או מאה הספק כנ"ל
במידה ואני עושה חבילה של 100 אז יש ניתוקים כי החייגן מתאים עד 60 אז הם משנמכים את התשתית ל 30
אין אפשרות לשנמך ל 60 @סים-כשר הצלחת לעשות הרבה בנושא בחיבורים אני מברך אותך שתצליח הלאהאגב מישהו יודע לשער כמה לקוחות היו מענינים לעבוד עם הוט?
אין לי כל כך ידע אבל אני יודע על אנשים שהייתי רוצה לשכנע אותם (ודרך אגב זה ממש לא קשה כשרואים את הממשק המדהים שלכם - אבל הכיף זה אחרי שהם מתחברים ומתקשרים להודות ואומרים שהם חשבו עד היום שיש להם סינון הכי טוב שיש) ואני לא יכול להתחיל בכלל (אנשים לא למאמינים בנט-סטיק)
תודה על כל העזרה
-
@magicode
X2ONE לא עובד בהוט -
@יעקב-ישראל אמר בתשתית הוט:
@957 זה לא מספיק מהיר וניתן לעקיפה
אני לא חושב שאתה צודק,
גם לגבי המהירות וגם לגבי העקיפה ,
אם משתמשים בראוטר מתאים ומגדירים אותו נכון -
@957 הוטבוקס 2 של הוט
-
-
@יעקב-ישראל
צריך לבקש מהוט שהראוטר שלהם יהיה רק מודם ולשים אחרי זה ראוטר אחר שתומך בחיבור הוט וחיבור VPN ואליו לחבר את המחשב/ים. -
@יעקב-ישראל
צריך לבקש מהוט שהראוטר שלהם יהיה רק מודם ולשים אחרי זה ראוטר אחר שתומך בחיבור הוט וחיבור VPN ואליו לחבר את המחשב/ים.לפני שאני מתחיל להתעניין יש אחוז אחד אפשרות לעקוף את זה ? (בגלל שזה בvpn)
-
@יעקב-ישראל
זה מוגדר בתוך הראוטר, בשביל לבטל את זה צריך להתחבר לממשק הניהול של הראוטר ובדיוק כפי שניתן שם להחליף שם משתמש וסיסמה לספק אחר שאינו מסונן ניתן גם לבטל את חיבור הVPN .
ניתן גם לשנות את סיסמת הגישה לראוטר ולהפקיד אותה בידי טכנאי וכדו,
בנוסף אם תוכנת wifree מותקנת על המחשב, גם במידה ויבטלו את החיבור VPN עדיין הגישה לאינטרנט תהיה חסומה, -
@יעקב-ישראל
זה מוגדר בתוך הראוטר, בשביל לבטל את זה צריך להתחבר לממשק הניהול של הראוטר ובדיוק כפי שניתן שם להחליף שם משתמש וסיסמה לספק אחר שאינו מסונן ניתן גם לבטל את חיבור הVPN .לא נכון זה ברגע אפשר לשנות ולהחזיר וזה לא כ"כ...
ניתן גם לשנות את סיסמת הגישה לראוטר ולהפקיד אותה בידי טכנאי וכדו,
נו באמת
בנוסף אם תוכנת wifree מותקנת על המחשב, גם במידה ויבטלו את החיבור VPN עדיין הגישה לאינטרנט תהיה חסומה,
לא רלוונטי וד"ל
-
@יעקב-ישראל
כתבת כל מיני מילים כמו : נו באמת... , וד"ל ,
אין לי אפשרות לענות עליהם כי אין להם משמעות,
אני חוזר שוב, במידה ויש ראוטר איכותי (שאותו יש לרכוש באופן פרטי) והוא מוגדר בצורה נכונה עם VPN אין שום אפשרות לנתק אתזה בלי גישה לניהול של הראוטר,
אני לא יודע מה זה נו באמת אבל זאת בהחלט אפשרות לבקש מהטכנאי שמגדיר לך את הראוטר שלא ימסור לך את סיסמת הניהול,
ישנם ראוטרים מתקדמים שניתן להגדיר בהם שבמידה וחיבור הVPN נפל לא תהיה גלישה בכלל,אני כתבתי את הפתרון שלי עבור מי שאין לו אפשרות להתחבר לבזק באיזור שלו כפי שציינת למעלה,
עבור מקרה כזה זה פתרון מעולה,
כמובן שהפתרון המעולה יותר הוא להתחבר לספק ותשתית נטפרי,
במידה ויש וד"לים נוספים שלא הבנתי אותם לגבי הWIFREE , יתכן שזה לא מתאים, -
@יעקב-ישראל
כתבת כל מיני מילים כמו : נו באמת... , וד"ל ,
אין לי אפשרות לענות עליהם כי אין להם משמעות,
אני חוזר שוב, במידה ויש ראוטר איכותי (שאותו יש לרכוש באופן פרטי) והוא מוגדר בצורה נכונה עם VPN אין שום אפשרות לנתק אתזה בלי גישה לניהול של הראוטר,
אני לא יודע מה זה נו באמת אבל זאת בהחלט אפשרות לבקש מהטכנאי שמגדיר לך את הראוטר שלא ימסור לך את סיסמת הניהול,הטכנאי שמגדיר הוא אני ובמידה ואני יתן למישהו לעשות סיסמא היא לא תחזיק הרבה
ישנם ראוטרים מתקדמים שניתן להגדיר בהם שבמידה וחיבור הVPN נפל לא תהיה גלישה בכלל,
את כל ההגדרות האלו ניתן לשנות
אני כתבתי את הפתרון שלי עבור מי שאין לו אפשרות להתחבר לבזק באיזור שלו כפי שציינת למעלה,
עבור מקרה כזה זה פתרון מעולה,
כמובן שהפתרון המעולה יותר הוא להתחבר לספק ותשתית נטפרי,
במידה ויש וד"לים נוספים שלא הבנתי אותם לגבי הWIFREE , יתכן שזה לא מתאים,בקשר לדלי"ם אתה צודק אבל אני צריך על השרת לא ברמת תוכנה
-
@יעקב-ישראל אמר בתשתית הוט:
הטכנאי שמגדיר הוא אני ובמידה ואני יתן למישהו לעשות סיסמא היא לא תחזיק הרבה
אתה בטוח שאתה יודע להגדיר כזה ראוטר לבד ?
אם כן, אז אתה צריך לדעת שיותר קל להחליף שם משתמש וסיסמה של הספק,
או בקיצור הבעיה שלך כלל לא קשורה לכך שיש לך תשתית הוט / בזק אלא לעובדה שמשום איזה שהוא וד"ל ( ) אתה לא יכול להתקין wifree,
יתכן שאתה יכול לשלם להוט על קו עסקי ולקבל מהם ראוטר כמו checkpoint מנוהל, כך גם אם מאד תרצה לא תקבל את סיסמת הגישה, -
@957 אני לא בטוח אבל יש לי קצת חוש לדברים האלה
וובגלל החוש הזה אני נורא מפחד (על עצמי) -
@יעקב-ישראל 'אולי עפת על עצמך'?
אל תיקח את זה אישי
-
@סים-כשר גם בב"ב יש כמה מקומות שאין לבזק תשתית טובה. רחוקים מהקופסא וכד'. באמתחתי 20 מחשבים לערך שישמחו לעבור...
-
@WWW גם אם פה אני לא יצליח על הצד שכן אני לא לוקח סיכונים
אסור לסמוך בדברים האלה על אף אחד
ואם אתם מדברים על להחליף ספק אז זה רשת בתרומה (קול הלשון) כך שכדי להחליף צריך סיבה -
@שלום-על-ישראל אמר בתשתית הוט:
@סים-כשר גם בב"ב יש כמה מקומות שאין לבזק תשתית טובה. רחוקים מהקופסא וכד'. באמתחתי 20 מחשבים לערך שישמחו לעבור...
אני לא מבין הרי מי שמשתמש בנטפרי יודע שאין לזה תחליף אז מה זה משנה עם זה אחד או מאה זה הצלת נפשות על כל יחיד ויחיד
@סים-כשר @magicode @administrators העם מחכה לתגובה הולמת
-
אתה תוכל להגיד את זה אם הכסף יצא מהכיס שלך.
-
@magicode אדוני הקוסם להוציא כסף יש מאין זה תפקיד שלך
אבל הטענה שלי היא שזה קודם לכל פיתוח אחר
וסתם מעניין
א. למה זה עולה
ב. כמה זה עולה
ג. אני ביקשתי ויש עוד שמבקשים ייתכן ואם זה יהיה רציני נוכל להשתתף