תשתית הוט
-
@957 אוקי אין ברירה אני יסביר במידה וזה לא חוקי תמחקו
א.המקום די ציבורי
ב.אפשר להעלות בוט איירן סי די וכו'
ג באנדרואיד אין וויפרי -
@נטפריס כבר הגיב תודה
-
@יעקב-ישראל אל תחלוק לי כבוד מיותר, אני לא עובד בנטפרי ולא מדבר מטעמה, כולה מנהל פורום לשעבר.
הטעמים שאמרת הם מספיקים לומר שעדיף חסימה חזקה יותר בהחלט, אבל הם עדיין לא דוחים את העזרה מכל וכל.
@957 הציע לך (כך הבנתי) לשים ראוטר אלחוטי אחרי הראוטר של הוט. הוא יקבל אינטרנט כברידג' אבל בו תתקין VPN.
את הראוטר של הוט אתה שם עם סיסמה או בתוך ארון נעול, ואל תתלונן שהמפתח אצלך, כי לזה קשה לנו לרחם - עליך למצוא דרך שגדר השושונים הזה יספיק.למה אי אפשר הוט, אני לא בכלל בסוגיא, אבל הכדור למיטב הבנתי בכלל לא אצל אי מי פה באיזור. אסביר לך למה: נטפרי זו מערכת שרצה אצל הספק. מכל הספקים שיש בארץ רק שלושה ארבעה הואילו לשתף פעולה והמערכת של נטפרי רצה אצלם. למיטב הבנתי ספקים אלו לא עובדים עם הוט (אכן ראיתי שטריפל C כן עובדת עם הוט וממילא יש סיכוי, אבל שוב, אינני רואה איך זה קשור לנטפרי).
אבל שוב vpn ניתן לשחק בהגדרות ויש לי ידע במחשבים
טוב אם אני כ"כ בודד אני נכנע אבל אם לא אבקש התייחסות -
@יעקב-ישראל
OK,
יש גם בחנות הסמוכה סמארטפון ב240 שח
אני לא מזלזל חלילה,
אני רק אומר שמי שיודע להעלות HBCD וכו ורוצה מאד יצליח בכל מקרה גם אם מותקן WIFREE וספק נטפרי, (לדוג' יש WIFI פתוח בבניין הסמוך)בא נחלק את הבעיה ל2
המשתמשים האחרים שציינת שהמקום ציבורי, עבורם הגדרת VPN בראוטר היא פתרון מעולה,
לגביך אישית שאתה חושש שתתחבר לראוטר ותפיל את הVPN, תוכל לבקש ממישהו אחר לשים סיסמה לראוטר ואז אין לך אפשרות גם עם ידע להפיל את החיבור,
אם יש לך צורך לשנות לעיתים פעולות בראוטר תוכל לשים ראוטר אחרי זה שבו תוכל לשנות הגדרות. -
@957 עניתי אם אתה חושב שאני בודד אני נכנע אבל לדעתי זה לא כ"כ נכון כי לא רק אני יודע להעלות Hbcd אלא יש ילדים שיודעים לעשות את זה ומשפחה שרוצה להגן על המחשב כראוי אי אפשר לעשות כזה פיתרון ולגבי vpn יכול להיות שאתה צודק עם הוצאה של למעלה מ 1000 ₪ אם אתם לא מסכימים איתי אז לכאורה אין לי הרבה ברירות אלא לעשות את זה אבל אני ישמח קודם כל לשמוע תשובה מהמנהלים @magicode @administrators @סים-כשר
-
@יעקב-ישראל
איך הגעת ללמעלה מ1000 שח -
@957 שלוש מודמים
-
@יעקב-ישראל
מודם הראשון של הוט יש לך כבר, אתה רק צריך לבקש מהם שיגדירו כברידג'
מודם שני עם חיבור לVPN הנה לך דוגמא ראוטר מאד איכותי במחיר 198 ש"ח , יש גם זולים יותר,
לגבי השלישי אני לא יודע אם יש לך צורך אבל בכל מקרה עלות שלו עד 180 שח. -
-
@יעקב-ישראל
תיקנתי את הקישור.
מודם VPN שאתה חיפשת בדרך כלל הכוונה לVPN SERVER. -
@957 אוקיי אתה צודק לפני שאני קונה אני רוצה לשאול שוב האם מתכוונים להוסיף ספק בהוט או לא
@administrators @magicode -
@957 ושוב לבנות על סיסמה בכל המהלך הזה קצת קשה לי
אבל כנראה שאני לא צודק -
@יעקב-ישראל אמר בתשתית הוט:
@957 אוקיי אתה צודק לפני שאני קונה אני רוצה לשאול שוב האם מתכוונים להוסיף ספק בהוט או לא
@administrators @magicodeזה לא תלוי ב @magicode או ב @administrators.
לך תפתח ספק תומך הוט, וגם אולי תרויח על הדרך כסף. -
@נטפריס למה הם יכולים לדבר עם הספקים
-
@יעקב-ישראל
כל ספק שפונה לנטפרי ומעוניין להוסיף את נטפרי לשירותיו, ולחתום על הסכם, יוכל לספק את השירות,
זה לא תלוי בנטפרי זה תלוי בספק, -
@957 במידה ואני מדבר עם ספק והוא מסכים למי אני פונה ?
-
@יעקב-ישראל
info@netfree.link -
@נטפריס לשעבר?!
[מנהל פורום לשעבר] -
@נטפריס לשעבר?!
[מנהל פורום לשעבר]http://forum.netfree.link/topic/3059/צנזור-סרטונים-חסומים-מהתמונות-הבעייתיות-שבה/89
-
פוסט זה נמחק!