בנושא ההתמכרות לגלישה באינטרנט
-
@למדן-וידען @אלי
אולי פשוט תכבדו זה את זה, בלי התחייבות מראש של השני שגם הוא יכבד אתכם?
גם אם השני ימשיך לכתוב עליך באותו סגנון, אל תגיב באותה צורה - וגם לא ב"אני לא מגיב כמוך".
חבל. אני מרגיש שהייתה ירידה רצינית ברמה של הפורום לאחרונה. (לא קשור להתכתבות הזו - אלא באופן כללי.)
הפורום הזה חדש, ומה שכותבים עכשיו הוא הבסיס.
תשתדלו שהוא יהיה נקי.
קריצה פה קריצה שם מילא, אבל בלי שריטות... -
@dLive צודק.
פשוט הרגשתי נתקף על לא דבר, בכל אופן אני מקבל על עצמי!
הרי אלול כיום.. ת'אמת גם אם לא..
סוף -
@למדן-וידען
אין לך מה להיבהל כשתוקפים אותך, כי בפורום הזה תקיפה היא לא דבר שמעודדים...
אני אישית מכבד אותך בלי קשר לסגנון הכתיבה. בדיוק כמו שאני מכבד את @אלי וכל אחד אחר. -
חברים, עם מלא ההערכה לכל אחד (ברצינות!) אבל מובן שישנם שיטות שונות וודאי שיש רבנים שיגידו כך וישנם שיגידו אחרת, ודבר שאצל קהילה אחת הוא טרייף בקהילה אחרת זה נהוג ומקובל, אני לא מבין למה יש מקום לויכוח ולכעסים בכלל.
כמדומני שקצת נסחפו כאן... -
@dLive אחחח אם הייתה אפשרות של הודעות אישיות... מה שהיה הולך שם.. אבל לפחות לא בפומבי כך שהרמה הייתה נשמרת כלפי חוץ, יש אנשים שמכירים אותי כאן אישית ובסופו של דבר זה לא נעים.
אבל עזוב.מעניין אותי לשמוע השקפה בעניין ממישהו מהצד הליטאי גם כן (חידשת לי מאוד שאתה חסיד..).
-
@ezra
לא היה כאן ויכוח (אני לא קובר את הראש בחול), מישהו רצה להבין.
לא יותר מזה. כל השאר באמת קצת מיותר. -
@dLive אני חושב שכל ויכוח זה בעצם מישהו שרצה להבין ואז ניסו להסביר לו ....
-
ואאאוו (לא ידעתי שאפשר גם לכתוב את המילה המעצבנת הזו..) מעניין לראות את התגובות. תודה לכל מי שטרח להבהיר את עמדתו וגם ל@למדן-וידען.. בהצלחה לכולכם. בברכה:
-
@אלי
תהיה בריא, אתה וההקפצות שלך... -
@אלי
אפשר להתעניין למה בחרת בסמל של המוסד לייצג אותך? -
@אלי נראה שלקחת כדור שינה בראש חודש אלול וישנת עד אחר שמחת תורה ועכשיו התעוררת
(למה אני לא חושב יותר טוב? שבכל הימים נוראים לא נגעת באינטרנט! איני יודע? אולי כי קראתי את התגובות שלך בשירשור ) -
@sara זה לא משהו חשוב, בטח שלא יעניין אותך.
@מיציבושי הלוואי שזה היה בגלל מה שכתבת.. האמת היא, שאני טיפה עסוק מכדי להיכנס לפה לעיתים יותר קרובות. אם זה מציק לאי מישהו אני יכנס לפה בתדירות יותר גבוהה(). יצויין, שלאור העובדה שאין לי כל כך ידע לתרום לכם בנושא האינטרנט המסונן שלכם אין לי סיבה מוגברת להיכנס לכאן לעיתים קרובות. כך שכל מה שנותר הוא, להתוודע לאנשים טובים ויקרים כמוכם! (שזה, מסתבר, עשוי להיות סיבה די טובה).
וכן, אני משתדל באמת ובתמים, הרבה מזמני להשתמש באינטרנט כשר שלכם. בשאר הזמן אני מנוע טכנית. בברכה: -
-
חבל לכתוב פוסטים אישיים על משתמשים אחרים.
הם בכל מקרה ימחקו.ומי שימשיך, הוא ייחסם מלכתוב הודעות.
לא חבל ???