• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

שאלה למומחים של נטפרי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי
    8 פוסטים 6 כותבים 1.4k צפיות 2 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • A מנותק
      avigailtarav
      נערך לאחרונה על ידי

יש לי שאלה לכל המומחים של נטפרי! אם אני קונה טאבלט לא מסונן, מורידה אפליקציות שאני מעוניינת בהם כמו, וואצפ, מייל, וויז, משחקים, צילום, עריכות תמונות וכו' ואז אח"כ מתחברת לסים של נטפרי- הוא יתמוך לי באפליקציות שהורדתי?? כמו כן יש אפשרות בטאבלט להתקין את תוכנת וויפרי או לעשות קומבינה אחרת שלא תאפשר גלישה בטאבלט אלא רק דרך נטפרי??? דחוףףףף!!!

מ האברךה NDSN 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מ מנותק
        מעמד @avigailtarav
        נערך לאחרונה על ידי מעמד

@avigailtarav אמר בשאלה למומחים של נטפרי:

כמו כן יש אפשרות בטאבלט להתקין את תוכנת וויפרי או לעשות קומבינה אחרת שלא תאפשר גלישה בטאבלט אלא רק דרך נטפרי???

תעשה חיפוש בפורום דובר על זה רבות ! אבל ממה שזכור לי - שתלוי איזה מערכת הפעלה יש לטבלט, אם זה אנדרואיד אז אי אפשר להתקין
        @מנתק יוכל להוסיף הרבה עצה מה לעשות בענין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • האברךה מנותק
          האברך @avigailtarav
          נערך לאחרונה על ידי

יש לי שאלה לכל המומחים של נטפרי! אם אני קונה טאבלט לא מסונן, מורידה אפליקציות שאני מעוניינת בהם כמו, וואצפ, מייל, וויז, משחקים, צילום, עריכות תמונות וכו' ואז אח"כ מתחברת לסים של נטפרי- הוא יתמוך לי באפליקציות שהורדתי?? כמו כן יש אפשרות בטאבלט להתקין את תוכנת וויפרי או לעשות קומבינה אחרת שלא תאפשר גלישה בטאבלט אלא רק דרך נטפרי??? דחוףףףף!!!

אני ממש לא מהמומחים של נטפרי. אבל אני יכול לענות ממה שאני יודע.
          לא תוכלו להשתמש באפליקציות שחסומות בנטפרי, כמו וואצאפ, לגבי משחקים צריך לברר.
          לגבי ווייפרי - כמו שכתב הרב @מעמד , אם מערכת ההפעלה היא WINDOWS זה יעבוד, אבל באנדרואיד אי אפשר להתקין ווייפרי. יש אפשרויות חסימה נוספות. וכמו שכתב הרב @מעמד - ידידי הרב @מנתק מומחה לטיפול בדברים כאלו.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
          • מ מנותק
            מעמד @האברך
            נערך לאחרונה על ידי

@האברך תודה
            לגבי ווינדוס לא כתבתי כי כי לא הייתי בטוח, כי פעם קראתי פה בפורום שיש שני סוגי מערכות וינדוס לטבלט באחד עובד ובאחד לא. כך שלא ידעתי מה לכתוב

• 9579 מנותק
              957
              נערך לאחרונה על ידי

השאלה נשאלה על מכשיר שמעונינים להתקין עליו וויז וואטסאפ וכו כך שמדובר במכשיר אנדרואיד

אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן

לפרטים במייל 000@955.co.il

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • NDSN מנותק
                NDS @avigailtarav
                נערך לאחרונה על ידי NDS

הערה קטנה, וואטסאפפ סגור בנט פרי !
                אבל אם זה לא דחוף אז שאר האפלקציות אמורות לעבוד עם נטפרי (תתקנו אותי אם אני טועה. יתכן שמחקים שעובדים דרך יהיו ג"כ חסומים).
                אגב יש איזה טבלאט כשר של הדרן, לא?

אמור מעט ועשה הרבה

• NDSN מנותק
                  NDS
                  נערך לאחרונה על ידי

אגב אולי הגיע הזמן שיוסיפו לויקי את כל המידע שיש לגבי טבלאט עם נט פרי - כן תומך אפלקציות לא תומך אפלקציות... יש וייפריי לטבלאט או שאין .... או שסתם לא מומלץ כי א"א באמת לחסום וכו' וכו' וכך יוכלו בקלןת להפנות לשם במקום כל פעם לפתוח אשכול חדש בעניין. אני חושב רק בשבועיים האחרונים נפתחו 3 אשכולות על זה

אמור מעט ועשה הרבה

הקטןה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • הקטןה מנותק
                    הקטן @NDS
                    נערך לאחרונה על ידי

@NDS אמר בשאלה למומחים של נטפרי:

אגב אולי הגיע הזמן שיוסיפו לויקי את כל המידע שיש לגבי טבלאט עם נט פרי - כן תומך אפלקציות לא תומך אפלקציות... יש וייפריי לטבלאט או שאין .... או שסתם לא מומלץ כי א"א באמת לחסום וכו' וכו' וכך יוכלו בקלןת להפנות לשם במקום כל פעם לפתוח אשכול חדש בעניין. אני חושב רק בשבועיים האחרונים נפתחו 3 אשכולות על זה

מצטרף

"ועתה ישראל מה ד' אלקיך שאל מעמך כי אם ליראה את ד' אלקיך..."

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון