שאלה למומחים של נטפרי
-
יש לי שאלה לכל המומחים של נטפרי! אם אני קונה טאבלט לא מסונן, מורידה אפליקציות שאני מעוניינת בהם כמו, וואצפ, מייל, וויז, משחקים, צילום, עריכות תמונות וכו' ואז אח"כ מתחברת לסים של נטפרי- הוא יתמוך לי באפליקציות שהורדתי?? כמו כן יש אפשרות בטאבלט להתקין את תוכנת וויפרי או לעשות קומבינה אחרת שלא תאפשר גלישה בטאבלט אלא רק דרך נטפרי??? דחוףףףף!!!
-
@avigailtarav אמר בשאלה למומחים של נטפרי:
כמו כן יש אפשרות בטאבלט להתקין את תוכנת וויפרי או לעשות קומבינה אחרת שלא תאפשר גלישה בטאבלט אלא רק דרך נטפרי???
תעשה חיפוש בפורום דובר על זה רבות ! אבל ממה שזכור לי - שתלוי איזה מערכת הפעלה יש לטבלט, אם זה אנדרואיד אז אי אפשר להתקין
@מנתק יוכל להוסיף הרבה עצה מה לעשות בענין -
יש לי שאלה לכל המומחים של נטפרי! אם אני קונה טאבלט לא מסונן, מורידה אפליקציות שאני מעוניינת בהם כמו, וואצפ, מייל, וויז, משחקים, צילום, עריכות תמונות וכו' ואז אח"כ מתחברת לסים של נטפרי- הוא יתמוך לי באפליקציות שהורדתי?? כמו כן יש אפשרות בטאבלט להתקין את תוכנת וויפרי או לעשות קומבינה אחרת שלא תאפשר גלישה בטאבלט אלא רק דרך נטפרי??? דחוףףףף!!!
אני ממש לא מהמומחים של נטפרי. אבל אני יכול לענות ממה שאני יודע.
לא תוכלו להשתמש באפליקציות שחסומות בנטפרי, כמו וואצאפ, לגבי משחקים צריך לברר.
לגבי ווייפרי - כמו שכתב הרב @מעמד , אם מערכת ההפעלה היא WINDOWS זה יעבוד, אבל באנדרואיד אי אפשר להתקין ווייפרי. יש אפשרויות חסימה נוספות. וכמו שכתב הרב @מעמד - ידידי הרב @מנתק מומחה לטיפול בדברים כאלו. -
@האברך תודה
לגבי ווינדוס לא כתבתי כי כי לא הייתי בטוח, כי פעם קראתי פה בפורום שיש שני סוגי מערכות וינדוס לטבלט באחד עובד ובאחד לא. כך שלא ידעתי מה לכתוב -
השאלה נשאלה על מכשיר שמעונינים להתקין עליו וויז וואטסאפ וכו כך שמדובר במכשיר אנדרואיד
-
הערה קטנה, וואטסאפפ סגור בנט פרי !
אבל אם זה לא דחוף אז שאר האפלקציות אמורות לעבוד עם נטפרי (תתקנו אותי אם אני טועה. יתכן שמחקים שעובדים דרך יהיו ג"כ חסומים).
אגב יש איזה טבלאט כשר של הדרן, לא? -
אגב אולי הגיע הזמן שיוסיפו לויקי את כל המידע שיש לגבי טבלאט עם נט פרי - כן תומך אפלקציות לא תומך אפלקציות... יש וייפריי לטבלאט או שאין .... או שסתם לא מומלץ כי א"א באמת לחסום וכו' וכו' וכך יוכלו בקלןת להפנות לשם במקום כל פעם לפתוח אשכול חדש בעניין. אני חושב רק בשבועיים האחרונים נפתחו 3 אשכולות על זה
-
@NDS אמר בשאלה למומחים של נטפרי:
אגב אולי הגיע הזמן שיוסיפו לויקי את כל המידע שיש לגבי טבלאט עם נט פרי - כן תומך אפלקציות לא תומך אפלקציות... יש וייפריי לטבלאט או שאין .... או שסתם לא מומלץ כי א"א באמת לחסום וכו' וכו' וכך יוכלו בקלןת להפנות לשם במקום כל פעם לפתוח אשכול חדש בעניין. אני חושב רק בשבועיים האחרונים נפתחו 3 אשכולות על זה
מצטרף