צריך עזרה בנטסטיק LTE 4G - איטיות גדולה...
-
שלום לכולם
אבקש עזרת המומחים דאתרא קדישא הדין
חיפשתי הרבה בפורום והרבה דיברו בנושא אבל לא הבנתי מה תכל'ס אני עושה...
יש לי נטסטיק LTE 4G
הצטרפתי ל 019 אתמול
ומשום מה המהירות שלי מאוד איטית כ 30 ק"ב לשניה (מזכיר את ימי המודמים 33/56/ISDN למי שזוכר..)מה לא הגדרתי טוב ?
מצורפות תמונות
רב תודות !
-
ניסיתי גם לשנות את הAPN ל
barhanim1
or
barhanim2
or
netaziוזה לא עוזר
גם החיבור אצלי נראה שממש לא יציב היינו לדקה עובד ואח"כ לדקה לא וכיו"ב
-
ב
Priority Net
תבחר משהו מוגדר לא אוטומטי. כלומר תנסה את הכל. ותראה מה עובד לך הכי טוב. -
@loters גם אם הנטסטיק תומך בדור 4 יתכן וכעת הוא לא מחובר לדור 4, שזה יתכן בשני סיבות, 1. אין קליטה של דור 4 במיקום בו אתה נמצא. 2. הגדרות נטסטיק שגויות כדברי magicode., האופציה השניה היא מסתברת יותר
-
אם תפתר הבעיה שלו אולי זה יפתור גם את הבעיה שלי עיי' http://forum.netfree.link/topic/3640/הנטסטיק-לא-עובד/27
-
@loters אמר בצריך עזרה בנטסטיק LTE 4G - איטיות גדולה...:
שלום לכולם
אבקש עזרת המומחים דאתרא קדישא הדין
חיפשתי הרבה בפורום והרבה דיברו בנושא אבל לא הבנתי מה תכל'ס אני עושה...
יש לי נטסטיק LTE 4G
הצטרפתי ל 019 אתמול
ומשום מה המהירות שלי מאוד איטית כ 30 ק"ב לשניה (מזכיר את ימי המודמים 33/56/ISDN למי שזוכר..)מה לא הגדרתי טוב ?
מצורפות תמונות
רב תודות !
מעניין, לי יש את הנטסטיק הזה ב019 ומעולם לא הגדרתי כלום (בPRIORITY NET מוגדר לי AUTO) והוא עובד מצוין [היה יום אחד (הרבה אחרי שקניתי) שעבד רק בדור 3 וחלש מאד, כנראה היתה בעיה ב019 באיזור שלי].
-
@loters
נסה לבדוק באיזור קליטה אחר. ייתכן והאיזור שלך חלש. -
@loters
הנטסטיק הזה ספציפי אפילו שהוא דור 4 הוא איטי יותר מחברות אחרות של דור 4. -
@loters
אני לא יודע איפה אתה גר אבל אני גר במודיעין עילית וקניתי ראוטר סלולרי דגם dwr-921 שתומך גם בדור 4
(דרך אגב אם מישהו מבין הקוראים יודע כמה שווה הראוטר הזה ואם הוא איכותי אשמח לדעת)
ולקחתי סים מ019 ורוב הזמן לא הראה שיש קליטה וגם לעיתים רחוקות שהיה קליטה לקח להעלות קובץ וורד במייל 14 דקות והחלפתי לאר-אל חברת פלאפון ולפחות האתרים נפתחים אמנם באיטיות מרשימה וגם החיבור לא הכי יציב אבל עדיף מכלום וכן עדיין זה לא מראה קליטה בדור 4 אלא בדור 3
כך שלא בטוח שהבעיה אצלך בהגדרות אלא יתכן בקליטה