סמרטפון ללא אינטרנט!
-
סמסונג יוצרת סמרטפון, ללא חיבור לאינטרנט.
-
@שואף אמר בסמרטפון ללא אינטרנט!:
זה לא זה?
https://www.gadgety.co.il/195711/samsung-galaxy-j2-pro-2018-announced/ -
@שואף מה העניין בזה - המצלמה? אפליקציות לא מקוונות?
גם הרבנים בשעתו דיברו על זה שהטלפון צריך להיות רק לשיחות, ולכן הורידו ממנו את המצלמה וכדו', מה השתנה?!
-
אולי ננתק את המצלמה, זה לא משנה
העיקר שהיצרנים ממשיכים לייצר מכשירים טובים בלי אינטרנט.
חוצמזה, שייתכן שהבעייה היא לא במצלמה אלא באפשרות העלאת ושיתוף תמונות, כך שאם זה רק מצלמה לשימוש פרטי, אולי זה שונה.
אבל בכל אופן לא משנה, אפשר לנתק את המצלמה בקלות, מה שאין כן לנתק אינטרנט מסמרטפון זה הרבה יותר מורכב. -
@שואף
יש שם גם רדיו, וגם סמס.
מלבד זאת, הבשורה ה'טובה' הזאת עלולה להוות מכשול באשר היא גורמת לבלבול עצום, כאשר מחר בנך עלול ח"ו להסתובב עם סמארטפון רגיל, ולשכנע אותך שזה הדגם ה'הוא' שאין בו כלום.
(טוב, הגזמתי, כי עליך הבן לא יכול לעבוד, אבל רק לשם ההמחשה.... ). -
לפני שיווצר פה איזה פולמוס בסגנון פורום אוצה"ח - נזכיר לכולם שב"ה יש רבנים בישראל, ולפני שהמכשיר יצא או לא יצא לשיווק הם אלו שיחליטו.
-
@שואף אמר בסמרטפון ללא אינטרנט!:
לא הבנתי מה הבשורה בזה? יש פלאפונים כשרים למכביר. וחוץ מזה שזה עלול לגרום למכשול כמו שכתב @ליכט.
-
לא הבנתם את כוונתי
בוודאי שרבנים יקבעו את הפרטים הקטנים כמו מצלמה וכו'. אבל יש פה בשורה נפלאה, אין מה לחלוק על זה. זה נפלא שיצרנית כמו סמסונג מחליטה להשקיע להמשיך לפתח מכשיר בלי אינטרנט.
אני לא בטוח שיש המון מכשירים כשרים. המכשירים שיש היום הם לא מכשירים מתקדמים.
וכדי שהטלפון המאושר ימשיך לטווח ארוך (והלוואי שימשיך), יהיה נפלא אם יציעו לציבור מכשירים יותר מתקדמים, כשרים למהדרין.לגבי "מראית העין", אני מאמין שיהיו לזה פתרונות. חותמת בולטת, צבע מיוחד, לא זה הבעייה.
-
@שואף
משום מה נראה לי כי הדיון ע"כ, אינו מתאים לפורום פה, אלא ל'תחומים'.
בכ"א, לנטפרי אין עדיין מניות בסמסונג, לא?!...
(כך שזה לא ממש קשור אליה..).