התחברות
-
יש לי מחשב נייד וסים של אורנג' אני יכול להתחבר עם זה לנטפרי?
-
עם זה לא
תוכל לקנות vpn
או להחליף סים ל019 -
VPN זה אינטרנט ביתי?
-
@שמואלפ
VPN זה לא קו אינטרנט ביתי.
זה חיבור שמחבר את תעבורת האינטרנט שלך דרך נטפרי.
תוכל לפנות אלי להתחברות. -
צריך לקחת בחשבון שVPN לוקח עוד 10% מהתעבורת גלישה, ובגלישה בסים שגם ככה אי איטית (אא"כ מדובר בדור 4) זה מאד משמעותי.
-
VPN זה אינטרנט ביתי?
http://wiki.netfree.link/index.php/ספקים_ומחירים#.D7.97.D7.99.D7.91.D7.95.D7.A8_VPN
-
@שמואלפ הסבר קצר על VPN שכתב בעבר @MacroShadow
משל למה הדבר דומה, מאפיית אנג'ל בירושלים ממוקמת ברחוב כנפי נשרים, ואילו תחנת הקמח המספקת לו את הקמח ממוקמת מעבר לכביש ברחוב בית הדפוס. לצורך כך בנו צינור המוביל מטחנת הקמח למאפייה. צינור זה אטום כדי שהטינופת שברחוב לא תזהם את הקמח.
והנמשל, אתה נמצא ברחוב בית הדפוס (בעבודה עם מחשב הפתוח לכל סימטה אפילה בגלובוס) פתוח לכל זוהמת הרחוב (אינטרנט פרוץ) תבנה צינור (VPN) שיוביל את החומר שאתה זקוק לו מטחנת הקמח (נט-פרי) למאפיה (המחשב שבו אתה משתמש). -
תודה רבה לכל העוזרים.
קיבלתי כאן מידע שימושי.קצת התבלבלתי בענין המחירים.
כרגע יש לי סים של אורנג' חינם.
מה יותר מומלץ? לשלם על סים או על VPN?
-
-
-
@שמואלפ
מבחינת כשרות עדיף ודאי לקנות סים של 019 ולעבור אליהם.
מבחינת מחיר, עדיף לעבור להוט מוביייל... כולל סים חדש והכל. וגם לשלם על vpn כמובן תלוי בצרכים שלכם. -
-
@5566NEWbrs אמר בהתחברות:
מבחינת מחיר, עדיף לעבור להוט מוביייל... כולל סים חדש והכל. וגם לשלם על vpn כמובן תלוי בצרכים שלכם.
איך הגעת לכזה חשבון?
-
@אאאאאא
הוט מובייל יכול להחליף את הנתב הביתי, בגלל שהם נותנים ללא הגבלה במהירות הורדה די טובה. בגלל שמדובר במחשב, יש לזה משמעות מאד גדולה. כמובן מי שיודע שאין לו צורך בזה יכול לעשות קו מוזל עם הגבלת נפח. -
@5566NEWbrs אמר בהתחברות:
@אאאאאא
הוט מובייל יכול להחליף את הנתב הביתי, בגלל שהם נותנים ללא הגבלה במהירות הורדה די טובה. בגלל שמדובר במחשב, יש לזה משמעות מאד גדולה. כמובן מי שיודע שאין לו צורך בזה יכול לעשות קו מוזל עם הגבלת נפח.בתנאי הצטרפות של הוטמובייל
הם כותבים שזה לא לחיבור למחשב
ושהם ינתחו פעילות מוגברתבכל זאת אם זה לא בעיה
אז אכן
בהוטמובייל ישנה
גם דור 4 וגם ללא הגבלה
(זה מביא לי להגיד חבל כל פעם מחדש, להזזכיר את הנושא עצומה להוספת ספק, ונטפרי בנטסטיק)