סינון תמונות בכל האתרים
-
שלום,
במערכת "סינון תמונות" של נטפרי , לא כל האתרים מסוננים, אלא ישנם אתרים מסוימים שמסווגים כ"נקיים" לכן לא מוגדרת שם מערכת סינון תמונות. לפי דעתי צריך לשנות את הנוהל הזה ולהתקין סינון תמונות בכל האתרים, אי אפשר לצפות איזה תמונות יופיעו פתאום וכן ידוע שצריך לשמור על העינים שלנו (הבן איש חי אומר: "תכלית הנאת הצדיקים והזנתם הוא בעינים שלהם בגן עדן העליון, לכן צריך לדקדק בכל דבר הנוגע לעיניים".) ולמרות שאינטרנט אף פעם לא יהיה נקי ב100% ותמיד יכולות להיות טעיות, יש לעשות את כל המאמצים לצמצם כמה אותן כמה שיותר. כדי שכולם יכלו להרגיש יותר בטוחים.
אני אומר דברים אלה בעקבות מקרה שקרה לי, שכיביכול אתר מסוים סווג כ-"נקי". וגם אם יגידו שמדובר במקרה של "אחד ל"/נדיר מאוד, זה עדיין לא מצדיק את הנוהל הזה לדעתי.
מבחינתי אני הייתי מוכן לשלם יותר או אפילו לאבד את חווית המשתמש ולחכות יום או יומיים העיקר שאני יודע שכל התמונות יבדקו ע"י בן אדם. וכן אם זה לא מסתדר לכולם ולא כולם מסכימים, אז להוסיף אפשרות שרק מי שמעוניין, הסינון תמונות יופעל בכל האתרים בלי יוצא מן הכלל (וכן אולי יוגבל באיזשהו אופן). מה דעתכם?
-
דבר ראשון הנוהל הוא לא כזה.
בעבר היינו אומרים שאתרי קודש או כאלו שנראים ממש נקיים. אז אפשר לפתוח על נקי.
אחרי שנוכחנו לראות שיש הרבה אתרי "קודש" או "חרדים" עם בעיות השתנה הנוהל.
אבל שוב הסיכן הוא נמוך וגם רמת הפריצות שעלולה להיות באתר כזה נמוך.
כלומר מקסימום תראה שמה תמונה של אישה. ואין בזה בעיה הלכתית. עם תמונה של אישה אם היא צנועה.