תמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL
-
מי שרצה שאעזור לו, אין לי איך, כי אין לי את הנטסטיק.
-
@zeevgros אמר בתמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL:
אולי תגיד לנו איך אפשר לחסום עם ABP?
תביא שליטה מרחוק, או משהו אחר, אין לי את הנטסטיק.
-
@שלום-על-ישראל אמר בתמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL:
@לייבל לא יודע איך זה, אבל אין תמונה כזו. בשמחה אשלח לך את הקבצים שיש בתיקיה כדי שתחפש.
אני חושב שגם אין כתובת URL לתמונה כי אין תמונה, כל הדף הוא תמונה אחת גדולה. כשמגדירים לכרום לחסום תמונות, אפי' את המספרים של ההעלאה והורדה לא רואים, מה גם הם תמונה?
בקיצור, לא מובן.
בדגמים אחרים זה גם קיים, או רק בדגם הזה?אין לי את הנטסטיק המדובר אבל לפחות אם אתה רואה כן, לפחות תמונה שלמה אז תפתח את התמונה בצייר ותקשקש עליו...
-
@beri.zip יש לי דפדפן Chrome כמו כמעט כולם...
ולמגיבים האחרים, לא הצלחתי כלל להגיע לתיקיות או לקבצים...
מצפה לישועה... -
מי רוצה כעת שליטה מרחוק?
-
@מצפה-לישועה אמר בתמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL:
@beri.zip יש לי דפדפן Chrome כמו כמעט כולם...
ולמגיבים האחרים, לא הצלחתי כלל להגיע לתיקיות או לקבצים...
מצפה לישועה...אז למה נראה לך שאני משתמש בדפדפן אחר?
הנה להורדה: https://softwares.center/adblock-plus/ -
@beri.zip תודה רבה
אבל הABP מזהה את כל הדף כתמונה אחת, וחוסם את כולה.
אבל לא נורא, בינתיים - בכדי שלא אכשל ח"ו בראיה אסורה - חסמתי ע"י הABP את כל הדף. ובמקרה שאצטרך להשתמש בהגדרות של הנטסטיק, אני יכול לנטרל את התוסף בעמוד הזה, ולרענן שוב את הדף, ואז הכל נפתח.
שהרי היכא דלא אפשר ולא מיכוון בדליכא דרכא אחרינא מותר הדבר. אבל בינתיים הדף חסום. -
@מצפה-לישועה יש לי את אותו הנטסטיק [כמו שניתן להבין] ובאמת בהתחלה כל פתיחת דפדפן היתה עם הדף הזה, עד שהבנתי שאני בעצם לא צריך אותו... וזהו. הפסקתי לראות, הפסקתי להשתמש.
-
@שלום-על-ישראל אבל הדף קופץ כל פעם. לא כך?
-
@מצפה-לישועה לא כך... אולי כי התוכנה שלו נמצאת בהפעלה של המחשב. תיכנס לכרטיסית איתחול במנהל המשימות ותהפוך אותה ללא זמין. אני נזכר כעת שגם לי זה היה קופץ וכנראה שהעולה הזו [שעשיתי לעוד כמה תוכנות] הפסיקה את זה. הגלישה, בכל אופן, לא ניזוקה מזה כלל.
-
@שלום-על-ישראל לא מצאתי את התוכנה בכרטיסית אתחול. איך קוראים לתוכנה הזו ?
או לחלופין דרך אחרת למצוא אותה -
@מצפה-לישועה אינני זוכר. תחפש אולי LaunchWebUI. זה שם הקובץ של ההפעלה.
אוקי, אז כנראה לא זו הסיבה שהפסיק להופיע אצלי החלון כל פעם. אולי המומחים פה יוכלו ליגוע בנקודה איך מבטלים את זה. -
מתי זה קופץ?
-
@Chocolate זה קופץ כל פעם שמחברים את הסטיק, או כשמפעילים את המחשב, והגלישה מתחילה לזרום.
-
חסמתי למישהו כעת באמצעות adblock, לקח בערך 30 שניות
-
@shraga אמר בתמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL:
חסמתי למישהו כעת באמצעות adblock, לקח בערך 30 שניות
חסמת את כל הדף או את התמונה?
והאם אתה יכול לתת הדרכה, או לעשות זאת בעצמך? -
בבקשה...
https://send.magicode.me/send-file/file/eb57aa06dc9bc4a006296c845a728b2e9bf94e6a/download
תקף לשלוש ימים -
@shraga אצלי עם ABP הוא הסתיר את כל הדף, ואז א"א לראות אם מחובר או לא ומה קצב ההעלאה וההורדה. אצלך אחרת?
-
@shraga אמר בתמונה לא ראויה בדף הבית של TURKCELL:
בבקשה...
https://send.magicode.me/send-file/file/eb57aa06dc9bc4a006296c845a728b2e9bf94e6a/download
תקף לשלוש ימיםהבנתי שזו תשובה גם לשאלתי [וזו בעצם אותה שאלה], הורדתי וראיתי את הסרטון.
ממש יישר כח!
רק כמה הערות: אצלי כל התוסף כולל ההגדרות בעברית.... וכמדומה לי שהורדנו מאותו המקום. עכשיו אני שם לב שלי יש AB פלוס, ואתה התקנת את הרגיל, יכול להיות שיש הבדל ביניהם.
בכל מקרה גם בפלוס יש הגדרות למסננים אישיים ומסתמא זה אותו דבר, אינני יכול לבדוק כי הנטסטיק הזה כבר לא בידי...
תקציר הוידאו: לאחר התקנת התוסף, נכנסים להגדרות ע"י לחיצה שמאלית בודדת על האיקון בשורת הכתובת, ובחירה באפשרויות בפלוס או optione ברגיל. תחת התגית "הוספת מסננים משלך" או customize ברגיל, מוסיפים את הכתובת של התמונה [בתמונה עצמה בהקלקה ימנית מופיע "העתק כתובת תמונה" ומדביקים בחלון של התוסף].
ברשימת המסננים ניתן לבטל את כל ה"וי" המסומן על המסננים כי בכל מקרה רובם חסומים בנט פרי. -
@shraga אגב, אם איזה תוכנה ביצעת את הסרטון? אני מחפש המון זמן ולא מוצא משהו קל ופשוט