התוכנית המדוברת ביותר בפורום: סיכום.
-
-
בחברת סים כשר המטרה בעז"ה לתת
- אפשרות לגלוש בטוח בכל חברות הסלולר
- במידה ולקוח אינו צריך חבילה גדולה לאפשר לו לרכוש חבילה קטנה יותר
-
@סים-כשר למה 500GB ב100ש"ח?
-
@הלב-שבניגון זה חבילה שפרטנר לוקחת עליה יותר
-
@YP הצלחת לעצבן אותי בשאלה,
אם אני כותב "כן, שווה בהחלט" זה כמובן מנסיון...- מהירות טובה בד"כ (כשלא לא תמיד זה חייב להיות קשור אליהם אלא לאיכות הלקיטה)
- מחיר ביחס לכמות
-
@shraga אתמול היית עם המון סבלנות... מתנצל.
אבל תדעו כולם ש@shraga הוא הסבלן הכי גדול שהכרנו אימתישהו!
ומהאנשים שנולדו בשביל לעזור! -
@YP תודה, אני עדיין אם סבלנות.... אבל גם מותר להתעצבן מידיי פעם...
-
@shraga
לפי השמועות כרגע א''א לפתוח אצלהם קווים. זה נכון? -
@מעלה-ומוריד אמר בהתוכנית המדוברת ביותר בפורום: סיכום.:
רצוני, ואני מניח שרצונם של רבים, אשר עייפו מלקרוא את השירשור הארוך ביותר בתולדות עמנו
להביא תחת כותרת זו את סיכומם של דברים.
האם משתלם? מהיר? כצעקתה?[מתבקש להגיב רק מי שבידו לתת תשובה קולעת תמציתית ומועילה].
ובזכות הרבים תזכו למצוות.
אני מנוי אצלם מזה מספר חודשים. ומאד מאד מרוצה מהמהירות (יחסית ל-019) (באזור מודיעין עילית). כמו כן ב"ה אין ניתוקים וכדו'.
-
@האברך ויחסית לסים כשר?
-
@YP יש כאלו שחייבים את פרטנר. גר לצידי אחד שניסה כבר את כל הסימים, הוטמובייל, 019, סלקום, אקסטוואן, ואצל כולם היה צולע עד שהוא הגיע לחבילה של פרטנר...
ככה זה, בלי קשר למחיר [שזה בעצם אותו דבר כי לא תגיע ל50 GB כמו שלא תגיע ל500, ושניהם ב50 ש"ח] -
@שלום-על-ישראל 019 זה לא יושב על פרטנר ?
-
-
@שלום-על-ישראל אמר בהתוכנית המדוברת ביותר בפורום: סיכום.:
כנראה חזק אצלו דווקא התדרים של דור 4+ שקימים בפרטנר ולא ב019.
אני לא מכיר נטסטיק שתומך בזה , כמו"כ מדובר באנטנות בודדות בארץ וגם סים של 019 לכאורה יתפוס את זה,
-
@957 תודה על המידע. נחכה שגם בסים של פרטנר יהיו בעיות [אוי.. לא...] ואז אוכל להתיעץ כאן איך לפתור אותן... אחרי כל הבלגנים שעברנו בינתיים יש קצת שקט והגלישה עובדת כמושצריך.
-
כבר כחודש ש X2ONE לא מאפשרים להתחבר לשירות הסלולרי הם טוענים שהם צריכים לבצע שינוי טכני כדי להוסיף עוד משתמשים.
כבר הרבה זמן הם עדיין לא ביצעו את השינוי.
לכן אני חושב שצריך להסתכל על זה שאין את האפשרות הזאת כרגע בכלל. -
@האברך אמר:
אני מנוי אצלם מזה מספר חודשים. ומאד מאד מרוצה מהמהירות (יחסית ל-019) (באזור מודיעין עילית). כמו כן ב"ה אין ניתוקים וכדו'.
@zeevgros אמר:
לפי השמועות כרגע א''א לפתוח אצלהם קווים. זה נכון?
@magicode אמר:
כבר כחודש ש X2ONE לא מאפשרים להתחבר לשירות הסלולרי הם טוענים שהם צריכים לבצע שינוי טכני כדי להוסיף עוד משתמשים.
לכן אני חושב שצריך להסתכל על זה שאין את האפשרות הזאת כרגע בכלל.תודה, בשם כולם!
הנה דברים מועילים..
-
@magicode אמר בהתוכנית המדוברת ביותר בפורום: סיכום.:
לכן אני חושב שצריך להסתכל על זה שאין את האפשרות הזאת כרגע בכלל.בקיצור, מי שהזדרז זכה...
-
עשיתם לי מצברוח לקינות.
נפלו כמה ימים ארוכים של תוכניות.. -
דייייי עם הסמייילים