איך אני משפר גלישה אלחוטי?
-
@לחיל-אומר אמר באיך אני משפר גלישה אלחוטי?:
נטסטיק - זה כמו דיסק אונקי שמחברים למחשב ומכניסים אליו את הסים, החיסרון בו שהוא מאד איטי.
לי יש נטסטיק zte 831 (דור 4) כבר כמה שנים, ואני ב"ה מאד מרוצה מהמהירות. מסתבר שיש עוד סוגי נטסטיקים מהירים. אבל כנראה שיש מקומות שבהם בגלל איכות הקליטה המהירות פחותה.
-
@אברהם-יצחק אמר באיך אני משפר גלישה אלחוטי?:
@לחיל-אומר
חיפוש zte 831, בגוגל העלתה לי את זה
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948174מה שיש בזאפ היה לי תקופה בכמה סוגים וחברות הכל היה איטי ודפוק עד שקניתי את המודם.
-
@האברך אמר באיך אני משפר גלישה אלחוטי?:
נטסטיק - זה כמו דיסק אונקי שמחברים למחשב ומכניסים אליו את הסים, החיסרון בו שהוא מאד איטי.
לי יש נטסטיק zte 831 (דור 4) כבר כמה שנים, ואני ב"ה מאד מרוצה מהמהירות. מסתבר שיש עוד סוגי נטסטיקים מהירים. אבל כנראה שיש מקומות שבהם בגלל איכות הקליטה המהירות פחותה.
נשמח אם תביא קישור או דגם וחברה למוצר המדויק לטובת הכלל, מכיוון שכמה שביררתי רוב האנשים לא מרוצים מהמהירות בנטסטיק שלהם.
-
נשמח אם תביא קישור או דגם וחברה למוצר המדויק לטובת הכלל, מכיוון שכמה שביררתי רוב האנשים לא מרוצים מהמהירות בנטסטיק שלהם.
https://www.partner.co.il/catalog/accessories/modem21/pages/zte/mf-831
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948174 -
@אברהם-יצחק אם אתה רוצה לגלוש דרך סים (כמו בסלולרי) דרך המחשב אתה צריך מוצר שנקרא נטסטיק - זה כמו דיסק אונקי שמחברים למחשב ומכניסים אליו את הסים, החיסרון בו שהוא מאד איטי. יש אפשרות לגלוש דרך הסים במוצר שנקרא "מודם סלולרי" שהוא יותר מהיר ולפעמים גם מאפשר wifi דרכו, הקישורים הקודמים שהבאתי הם של מודם סלולרי איכותי של חברת huawei .
נטסטיק ומודם סלולרי זה לא אותה גברת בשינוי השם ?(זה באנגלית וזה בעיברית)
-
@מעמד אמר באיך אני משפר גלישה אלחוטי?:
@אברהם-יצחק אם אתה רוצה לגלוש דרך סים (כמו בסלולרי) דרך המחשב אתה צריך מוצר שנקרא נטסטיק - זה כמו דיסק אונקי שמחברים למחשב ומכניסים אליו את הסים, החיסרון בו שהוא מאד איטי. יש אפשרות לגלוש דרך הסים במוצר שנקרא "מודם סלולרי" שהוא יותר מהיר ולפעמים גם מאפשר wifi דרכו, הקישורים הקודמים שהבאתי הם של מודם סלולרי איכותי של חברת huawei .
נטסטיק ומודם סלולרי זה לא אותה גברת בשינוי השם ?(זה באנגלית וזה בעיברית)
יכול ליהות שהיה לי טעות בהגדרה, נטסטיק אני מתכווין לסטיק הקטן שנכנס למחשב מודם אני מתכווין לקובייה חיצונית כמו שהבאתי בקישור, ההבדל בניהם עצום
-
https://www.partner.co.il/catalog/accessories/modem21/pages/zte/mf-831
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948174במחיר הזה עדיף כבר לקנות את המודם של huawei .
-
נטסטיק ומודם סלולרי זה אותו מוצר, יש גם נטסטיקים עם WIFI ומה שאתה מכנה "מודם סלולרי" זה בעצם נטסטיק עם בטריה.
אין שום סיבה שנטסטיק יהיה איטי מעצם החיבור שלו בUSB, להיפך בחיבור WIFI אתה חשוף להפרעות קליטה גם ב-WIFI. מה שכן אם איפה שהמחשב נמצא יש בעיות קליטה סלולרית אפשר לשים נטסטיק עם WIFI בפינה עם קליטה יותר טובה ואז זה יהיה באמת יותר מהיר.לעצם העניין יש נטסטיק של huawei בשם E8372h-608 שיש לו WIFI (ואאל"ט אפשר לעבוד איתו גם בUSB בלי WIFI ואין פגיעה במהירות כאמור), הוא תומך בכל התדרים של כל החברות בדור 4 בארץ והוא גם הומלץ כאן בעבר בהרבה מקומות. הוא עולה סביב 130 ש"ח באיביי.
לא חייבים לחבר אותו למחשב, ניתן לחברו למטען נייד או קבוע למטען USB בשקע. -
@אלי-TZA אמר באיך אני משפר גלישה אלחוטי?:
אין שום סיבה שנטסטיק יהיה איטי מעצם החיבור שלו בUSB, להיפך בחיבור WIFI אתה חשוף להפרעות קליטה גם ב-WIFI. מה שכן אם איפה שהמחשב נמצא יש בעיות קליטה סלולרית אפשר לשים נטסטיק עם WIFI בפינה עם קליטה יותר טובה ואז זה יהיה באמת יותר מהיר.
חשוב להדגיש האיטיות לא בגלל החיבור usb אלא בגלל הסוג הזה של נטסטיק, ההיגיון לא אומר שהנייד יהיה יותר טוב אבל הניסיון כמו גם ההמלצות של המוכרים מוכיחים שזה יותר טוב.
-
@לחיל-אומר אז הסברתי שההבדל היחיד בין המודם סלולרי שאתה הבאת לנטסיק שאני הבאתי הוא הבטריה! זה אותו צ'יפ.
לגבי הנסיון הרע שלך: צריך רק לדעת איזה חברה לקנות, הטובות הן מנסיון אישי והן מהמומלץ בפורום זה ZTE ו- huawei.אגב, לדעתי ZTE יותר טובה מ huawei, גם שיאי המהירות בפורום נמדדו ב ZTE ולא ב huawei, אבל שניהם מצוינות.
עוד נקודה שהרבה טועים בה: על הרבה נטסטיקים כתוב שמות כלשהם על הפלסטיק ואנשים חושבים שזה היצרן או הדגם כמו בתמונה שהובאה לעיל. זה פשוט שם של חברה סלולרית בעולם כמו סלקום וכדו'. היצרן והדגם כתוב באותיות קטנות על מדבקה/מלמטה/מתחת למכסה.