למה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע
-
@shraga אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
הוספה של הגדרות (חסימות) אישיות להגדרת קהילה
אפשר תמיד לבקש ממנהל הקהילה, ומדובר בהצעה שלא תשימו לב אליה ביום יום ולא תיהנו ממנה באופן משמעותי, חסימה של אתרים מתבצעת בד"כ פעם ב... ולא יקרה כלום אם תפנו למנהל הקהילה.ולמי שלא בקהילה ?
-
@zvizvi אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
לא בהכרח נכון, יש איזשהו כיוון לפתוח תוספים לפי בדיקה אוטומטית (תמונות + מלל ועוד).
ועדיין, אתם מתקינים תוספים בכל יום????, לא תהנו יותר מרעיונות אחרים? לא חבל על הנקודות?
@מ.-פינחסי אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@shraga אולי תציע ל@magicode שיחלק את זה ל-3 קטגוריות בדף ההצבעה עצמו?
זה ניתוח שלי בלבד.... כנראה יהיו כאלו שיחלקו גם על הסיווג לפי קטגוריה
@מעמד אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
הוספה של הגדרות (חסימות) אישיות להגדרת קהילה
אפשר תמיד לבקש ממנהל הקהילה, ומדובר בהצעה שלא תשימו לב אליה ביום יום ולא תיהנו ממנה באופן משמעותי, חסימה של אתרים מתבצעת בד"כ פעם ב... ולא יקרה כלום אם תפנו למנהל הקהילה.ולמי שלא בקהילה ?
יבקש מנטפרי שיחסמו לו, ושוב, הרי לא מדובר במשהו יום יומי של בקשות לחסימת אתרים לצמיתות, ולכן לא שווה להשקיע את הנקודות היקרות ברעיונות אלו
-
@shraga
http://forum.netfree.link/post/28913מי שאיננו בקהילה ונותן את הקוד סינון למישהו אחר
עריכה: אני ירחיב יותר לטובת כולם.
מי שאין לו קהילה ורוצה לחסום את עצמו טוב, נזקק לעשות את זה ע"י מישהו אחר
אשה / אבא / בן משפחה אחר / ידיד
המתכון המוצלח לזה הוא להביא למישהו שבאמת לא יהיה לך קל לפתוח
ולא כל חבר שמוכן לחסום לך, ומחר יפתח לך.
ובגלל זה נוצרה בעיה.
נניח פתחתי תגית כל שהי, ונתברר לי תוך כדי הזמן שיש איזה אתר שאני לא מעונין בו
או למשל, אני מבקש מהחוסם לפתוח לי זמנית אתר כל שהו, ואז שאני מסיים אני צריך לשגע אותו שוב.
אילו יהיה אפשרות אחר הגדרת הסינון להוסיף לחומרא זה יהיה מושלם. -
המשמעות של הכרזה זו תשפיע באופן ניכר עליכם - המשתמשים - ועל חבריכם - גולשי נטפרי בעתיד.
- מערכת למניעת ביזבוז זמן ע"י קנס כספי.
גולשים הרבה באתרים כאלו? מחפשים פתרון הולם? תצביעו!!
לא צריך לגלוש הרבה באתרים כאלו, מספיק שאתה יושב לחמש דקות ומסיים אחרי שעה!
- לא קשור אליכם? תעברו להצעה הבאה
אל תעברו להצעה הבאה! זה קשור אליכם!...
לסיכום שוב: אשתמש בלשונו של @shraga :
המשמעות של הכרזה זו תשפיע באופן ניכר עליכם - המשתמשים - ועל חבריכם - גולשי נטפרי בעתיד.
ולכן, 3 הנקודות אותם נטפרי העניקה לכם על מנת להשפיע יקרות מאין כמותם. - מערכת למניעת ביזבוז זמן ע"י קנס כספי.
-
שינויים מינוריים בדרך כלל זה גם עבודה קצרה.
-
עידכון בפאנל זמן בדיקת תמונות משוער לפי חיבור נוכחי
אני חושב שזה פחות שווה ערך לתמונות בנקסט. זה לא נחשב דבר שאין לו תחליף. בתאכלס זה גם לא עוזר. כלומר רק נותן ידע. בנקסט זה חוסך המון המון לחיצות עכבר.
ויש כאלו שפשוט לא קונים שם בגלל זה.
בקיצור תמיד יהיה חילוקי דעות. כל אחד הדחוף והחשוב שלו שונה הצורך שלו שונה. ובדיוק לכן יש הצבעות. -
@magicode אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
בתאכלס זה גם לא עוזר. כלומר רק נותן ידע.
זה ממש לא רק ידע, במקום לרענן כל 5 שניות את הדף עם קונטרול + F5... אתה יודע שצריך להמתין X שניות ולפני זה אין על מה לדבר.
@magicode אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
בקיצור תמיד יהיה חילוקי דעות. כל אחד הדחוף והחשוב שלו שונה הצורך שלו שונה. ובדיוק לכן יש הצבעות.
בהחלט, רק הארתי מספר נקודות,
הפוסט הזה נכתב בגלל ההצבעה המוזרה לטעמי על התוספים לכרום שבינתיים מובילה אם כי כבר לא בפער ניכר מהשאר,
זה יהיה נחמד, אבל יש דברים הרבה יותר נחוצים ומשמעותיים שגם יועילו בפועל יותר ביום יום, ונדמה לי שאין מי שיש לו דעה שונה בעניין (זה נראה יותר הצבעת עדר), ואם יש כזו דעה מאוד מעניין אותי לשמוע אותה, אולי אשתכנע ואשים שם את נקודותיי... -
חנות התוספים של דפדפן כרום. אפשרות פתיחת תוספים לאחר בדיקה.
לצערי ולאי הבנתי, משום מה זה המוביל כעת, ואין לי מושג למה, אולי הציבור לא מודע לתחליפים שיש כיום. ואציין אותם: 1. האתר של @zvizvi . 2. שליחת פניה דרך מערכת הפניות וקבלת התוסף כקובץ crx. בנוסף, קחו בחשבון שגם במידה והחנות תיפתח, תידרש ככל הנראה לי בדיקה פרטנית לכל תוסף כך שאין כאן חסכון בזמן או בנקודות באופק הקרוב.
ובנוסף, האם כל יום אתם מתקינים תוספים, לא חשוב ותועלתי יותר זמן מדויק יותר עד לחזרת התמונות מבדיקה למשל????? אתמההההצבעה המוזרה לטעמי על התוספים לכרום שבינתיים מובילה אם כי כבר לא בפער ניכר מהשאר,
זה יהיה נחמד, אבל יש דברים הרבה יותר נחוצים ומשמעותיים שגם יועילו בפועל יותר ביום יום, ונדמה לי שאין מי שיש לו דעה שונה בעניין(זה נראה יותר הצבעת עדר)
אני לא תמה!
הסיבה להצבעות המוזרות.
עקבתי אחרי הסעיף הזה, היה נראה שזה עולה בכפולות 3. -
-
זה ממש לא מוזר שלא מצביעים על התמונות
נראה לי שרוב משתמשי נטפרי הם לא גולשים כבדים. יש ממש מעט משתמשים כבדים. -
שלום לכם,
לצערי ולאי הבנתי, משום מה זה המוביל כעת, ואין לי מושג למה, אולי הציבור לא מודע לתחליפים שיש כיום. ואציין אותם: 1. אתרים פרטיים הפתוחים בנטפרי. 2. שליחת פניה דרך מערכת הפניות וקבלת התוסף כקובץ crx. בנוסף, קחו בחשבון שגם במידה והחנות תיפתח, תידרש ככל הנראה לי בדיקה פרטנית לכל תוסף כך שאין כאן חסכון בזמן או בנקודות באופק הקרוב.
ובנוסף, האם כל יום אתם מתקינים תוספים, לא חשוב ותועלתי יותר זמן מדויק יותר עד לחזרת התמונות מבדיקה למשל????? אתמהה@shraga תודה על הנידון בענין התוספים.
לגופו של דבר. התוספים המוצעים כעת באתרים פרטיים הפתוחים בנטפרי הם אחוז מסויים בלבד ממספר התוספים הקיימים בחנות, ואני מקווה שאני לא מגלה כאן סוד. [ לא בדקתי המספר המדוייק, אבל אפשר "לזרוק" אולי אלפית, ואולי יותר קרוב למליונית... (בהלצה)].
וגם אם נטען שיש שם תוספים שאינם נצרכים, אבל אם נניח לצורך הענין שמכל 200 תוספים בחנות גוגל כרום יש אפילו רק תוסף אחד לענין [שכמובן המספר האחוזים של תוספים לענין הוא הרבה יותר גבוה] יוצא שיש הרבה צורך לפתוח אותו.
הפתרון שהיה קיים בהיסטוריית נטפרי לשלוח אחד אחד לבדיקה הוא פתרון חלקי וקטן, ואני יסביר את עצמי.
נניח שאחד היה שוה לו להשקיע 8 נקודות על תוספים חשובים לו, ומאידך היה רוצה עוד 15 תוספים לנסיונות או לעדיפות בלבד, אז אם יקח את כל החשובים לו זה לוקח לו רוב הנקודות החדשיות, ולקחת את מה שכבר מותרות כבר אין על מה לדבר בכלל... אז בפועל מתפשר להשתמש במספר תוספים מסויימים וזהו.
אבל אם פותחים תוספים לכל אחד שמבקש, ויש משתמשים רבים של נטפרי וכל אחד פותח אחד, אז כבר יש הרבה פתוחים שימושיים.
ולצורך הענין אתר יוטיוב, הרבה מאוד מהסרטונים השימושיים בציבור שלנו - פתוחים בנטפרי, אבל אם יקום מישהו ויפתח סינון חדש ויאמר מה הבעיה כל סרטון שאתה צריך נוריד לך, ונשלח לך כקובץ מצורף במייל. זה כמובן פתרון חלקי לעומת נטפרי שכבר בשנים האחרונות הספיקה לבדוק סרטונים רבים. -
@magicode על מה/למי הגבת?
-
@יהושע-ב. אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
אבל אם פותחים תוספים לכל אחד שמבקש, ויש משתמשים רבים של נטפרי וכל אחד פותח אחד, אז כבר יש הרבה פתוחים שימושיים.
זה בדיוק הכונה של ההצעה.
-
@פה-קבור-הכלב אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
לצערי ולאי הבנתי, משום מה זה המוביל כעת, ואין לי מושג למה, אולי הציבור לא מודע לתחליפים שיש כיום. ואציין אותם: 1. האתר של @zvizvi . 2. שליחת פניה דרך מערכת הפניות וקבלת התוסף כקובץ crx. בנוסף, קחו בחשבון שגם במידה והחנות תיפתח, תידרש ככל הנראה לי בדיקה פרטנית לכל תוסף כך שאין כאן חסכון בזמן או בנקודות באופק הקרוב.
ובנוסף, האם כל יום אתם מתקינים תוספים, לא חשוב ותועלתי יותר זמן מדויק יותר עד לחזרת התמונות מבדיקה למשל????? אתמההההצבעה המוזרה לטעמי על התוספים לכרום שבינתיים מובילה אם כי כבר לא בפער ניכר מהשאר,
זה יהיה נחמד, אבל יש דברים הרבה יותר נחוצים ומשמעותיים שגם יועילו בפועל יותר ביום יום, ונדמה לי שאין מי שיש לו דעה שונה בעניין(זה נראה יותר הצבעת עדר)
אני לא תמה!
הסיבה להצבעות המוזרות.
עקבתי אחרי הסעיף הזה, היה נראה שזה עולה בכפולות 3.בדקנו את זה. וזה קשקוש מוחלט. יחס המשתמשים שאין להם שיוך בכל ההצעות הוא אותו דבר פחות או יותר. אין הצבעה שיש הרבה משתמשים שאין להם שיוך.
-
@נטפריס אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
זה בדיוק הכונה של ההצעה.
כעת עידכנתי את הציטוט לפני מה שכתבתי. עכשיו מובן על מה דבריי נסובים.
-
כעת עידכנתי את הציטוט לפני מה שכתבתי. עכשיו מובן על מה דבריי נסובים.
הבנתי.
אך עדיין שרגא צודק בפלא הזה, שלאנשים חסר ממליוני התוספים של החנות. רוב מוחלט של התוספים הם לגמרי בלתי שימושיים לרוב המוחלט של האנשים. ועל כל פנים, מי שעבורו מה שיש לנטפרי להשתפר זה בשביל למצוא תוסף שהוא לא יודע בכלל על קיומו (שאם הוא כן אז הוא יכול לבקשו מהקיימים הפרטיים), עושה רושם שנטפרי חפה מכל בעיה או חיסרון בעולם. -
@נטפריס
הנה סיבה נוספת למה צריך את הפיתוח של התוספים.
http://forum.netfree.link/post/54259 -
@ליכט אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@נטפריס
הנה סיבה נוספת למה צריך את הפיתוח של התוספים.
http://forum.netfree.link/post/54259גם לי היה חסר המון זמן את התוסף PostMan שמחייב חיבור לחנות. עדיין לא הופך את זה לבעיה מספר אחד או עשר של שיש לי בסינון...
-
@shraga @magicode כשבאים לפתח משהו בהתאם לכמות ההצבעות, יש לקית בחשבון את העובדה הפשוטה שההבעה על תוכנת/אפלקציה WIFREE לאנדרואיד - בטוח שהיא אמורה לקבל הרבה יותר הצבעות, אלא שאלה שצריכים אותה עדיין לא נמצאים בנטפרי, ומסתמא גם אין להם חשבון..
השאלה היחידה אם לנטפרי חשוב יותר נוחות הלקוחות הקימיים או להציל עוד יהודים -
@מ.-פינחסי אמר בלמה להצביע ובמה לבחור? נקודות למחשבה וקמפיין הסברה ושכנוע:
@shraga @magicode כשבאים לפתח משהו בהתאם לכמות ההצבעות, יש לקית בחשבון את העובדה הפשוטה שההבעה על תוכנת/אפלקציה WIFREE לאנדרואיד - בטוח שהיא אמורה לקבל הרבה יותר הצבעות, אלא שאלה שצריכים אותה עדיין לא נמצאים בנטפרי, ומסתמא גם אין להם חשבון..
השאלה היחידה אם לנטפרי חשוב יותר נוחות הלקוחות הקימיים או להציל עוד יהודיםברור שמי שכבר נמצא בנטפרי ניצל כבר
בטח עדיף להוסיף מה שיותר יהודים לקרש ההצלה 'נטפרי'