2 נקודות בעניין ההצבעה
-
- יש בהצבעה אפשרות לוויפרי לאנדרואיד. ברור לי שגם בנושא זה ההנהלה כפופה לדעת תורה. אבל אולי אם יורשה לבקש שזה יודגש
- אני חושב שמומלץ לכל המצביעים לחשוב לא רק על עצמם אלא על הכלל. כלומר נכון שלכל אחד יש צרכים אבל לא תמיד הם קריטיים לכן חשוב יותר על הכלל שיפתח את השורות ויגרום שיותר אנשים יכולו להצטרף לנטפרי לדוגמא וויפרי לאנדרואיד [כמובן כמו שכתבתי בכפוף לרבנים] וויפרי למקינטוש וכן בזה הדרך
-
@aiib אמר ב2 נקודות בעניין ההצבעה:
יש בהצבעה אפשרות לוויפרי לאנדרואיד. ברור לי שגם בנושא זה ההנהלה כפופה לדעת תורה. אבל אולי אם יורשה לבקש שזה יודגש
ולמה נראה לך שזה לא מודגש ?
כתוב שם וויפרי לאנדרואיד ! -
-
@גדול-קטן אמר ב2 נקודות בעניין ההצבעה:
@מעמד, @aiib רוצה שיוגדש שזה כפוף להחלטת הרבנים.
(בשונה מהחלפת תמונות בNEXT ששם לא נראה לי ששאלו את דעת תורה לפני שעשו את התיקון)...על זה אומרים:
האסט געלייגט א הנחה, און דו פרעגסט א קשיא!
(שמת הנחה, ואתה עוד מקשה) -
@גדול-קטן תוכל לעמוד איתי בקשר?
-
@עילום אמר ב2 נקודות בעניין ההצבעה:
@גדול-קטן אמר ב2 נקודות בעניין ההצבעה:
@מעמד, @aiib רוצה שיוגדש שזה כפוף להחלטת הרבנים.
(בשונה מהחלפת תמונות בNEXT ששם לא נראה לי ששאלו את דעת תורה לפני שעשו את התיקון)...על זה אומרים:
האסט געלייגט א הנחה, און דו פרעגסט א קשיא!
(שמת הנחה, ואתה עוד מקשה)לא מבין היכן העוקץ, מהי ההנחה ומהי הקושיא.
אבאר את דברי יותר.
בשונה משינויים כאלה ואחרים שאינם מהותיים, שברור לכולם שאין צורך לשאול את דעת תורה לפני שמבצעים את השינוי. הרי שבוויפרי לאנדרואיד, שיש סיכון גדול בפיתוח תוכנה כזו ואכמ"ל, ברור שהאדם הגדול ברוחו ובמעשיו @magicode , לא יעשה דבר שכזה מבלי להימלך בדעת רבני נטפרי. ואם כך ראוי לציין שפיתוח דבר זה כפוף לדעת תורה ולהסכמתה.
כך נראה לי כוונת @aiib , ואם הוא לא התכוון לזה אז אני מתכוון. -
@גדול-קטן
בדף ההצבעות מופיע " נטפרי שומרת לעצמה את הזכות לקדם הצעות או לבטל אותם גם בניגוד למה שהוצבע. " -
@957 ולכן זה ברור שזה כפוף לדעת הרבנים?
-
@מעלה-ומוריד אמר ב2 נקודות בעניין ההצבעה:
@גדול-קטן תוכל לעמוד איתי בקשר?
שלחתי, אולי זה הגיע לספאם.