אפשרות לוואצאפ על המחשב
-
כיום שהציבור הכללי כמעט אינו זמין טלפונית, חשוב מאוד לכל מזכיר/ה האפשרות של וואצפאפ
-
@סתם-איש אי אפשר לפתוח דבר שיש בו בעיות רק בגלל שהוא נצרך מאוד, אם אתה מבין בזה ויש לך רעיון איך לפתוח בלי שיהיה בזה בעיות (מה שלא נראה אפשרי כרגע) - אתה מוזמן להציע.
-
לגעתי ואצפ ללא תמונת פרופיל ללא סטטוס וללא קבוצות או קבוצות מסוימות באישור מרב שאחראי על האיש וכד' לדעתי זה יכול לעבוד
-
גם אני חושבת שוואצפ ללא סטטוס וללא תמונת פרופיל לא אמור להוות בעיה.. תבינו, וואצפ זה כלי שלכשעצמו הוא בסדר גמור, הבעייה היא בזה שאנשים יכולים לשתף אותך בדברים לא טובים... אבל זה כמו טלפון רגיל- שזה כלי כשר אך אדם יכול לבחור לעשות בו שימוש לא כשר ולדבר בו לשון הרע. אני לדוגמא הודעתי לחברות שלי בוואצפ שאני לא רוצה שישתפו סרטונים לא צנועים ושירים חילונים- ובאמת אף אחת לא שולחת!!! זה בדיוק כמו לבקש מחבר לא לדבר איתך לשה"ר בטלפון...
-
@avigailtarav ואם ישלחו ??
מספיק שאחת תשלח והנה יש נפילה -
@מעמד תכלס מהבחינה הזאת (של שיתוף קבצים בעייתיים) מייל לא שונה מוואצאפ, מה שכן אנשים התרגלו לשתף תוכן בוצאפ יותר מבמייל.
@מישהו-חשוב מבחינה טכנית כל ה"ללא" שלך אפשרי? -
פוסט זה נמחק! -
@אלי-TZA אני אגיד לך מה שונה מייל מואצאפ
מייל בדרך כלל (ואל תגיד לי שאפשר לשלוח לקבוצה, כי רוב האנשים לא עושים כך) ממוען לאדם אחד, מה שאין כן וואצאפ שברגע שמעלים זה משותף לכולם
כך נראה לעניות דעתי -
@מעמד אני מסכים איתך שבתכלס אנשים לא כ"כ מפיצים תוכן במייל אבל מבחינה טכנית זה משחק ילדים ליצור קבוצה באנשי קשר ולשלוח להם מה שתרצה.
-
@אלי-TZA שם המשחק פה הוא הזמינות, במייל עדיין צריך ליצור כזו קבוצה ולא כולם יודעם איך לעשו זאת.
מי שיודע, זה משחק ילדים, ומי שלא...
אני לא משל, לא יודע ליצור קבוצה, רק עשיתי במייל שלי תוית ונתתי לה שם. וכל מי שקשור אני מכניס אותו לתווית ואחרי זה במייל אני רק רושם את שם התוית וכל המיילים מופיעים -
@מעמד זה נראה לך מסובך כי לא ניסית...
זה בדיוק כמו ליצור תווית רק באנשי קשר במקום במייל. -
אכן וואטסאפ בלי קבוצות פותר המון בעיות.
-
בדלתא מובייל יש להם אפליקציה של וואטסאפ ללא אפשרות שיחות וללא אפשרות קבוצות
הם שולטים בכל מיני הגבלות אם אפשר לקבל תמונות וסרטונים או לא ובאיזה גודל. -
@025822335 אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
בדלתא מובייל יש להם אפליקציה של וואטסאפ ללא אפשרות שיחות
מה זה ללא אפשרות שיחות?
הם שולטים בכל מיני הגבלות אם אפשר לקבל תמונות וסרטונים או לא ובאיזה גודל.
נשמע מצויין השאלה אם אפשר להפעיל סינון תמונות ומלל, אם כן זה מתחיל להישמע רציני - וידאו וקבוצות חסומים + סינון תמונות ומלל.
-
@אלי-TZA
אין סינון תמונות
אבל יש שליטה האם לאפשר תמונות
וכן האם לאפשר תמונות בקבוצות
הגבלה על וידאו לקבוצות / פרטי , אורך הוידאו וכו' -
@957 אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
@אלי-TZA
אין סינון תמונות
אבל יש שליטה האם לאפשר תמונות
וכן האם לאפשר תמונות בקבוצות
הגבלה על וידאו לקבוצות / פרטי , אורך הוידאו וכו'ונדמה לי שיש להם אפשרות לעקוב אחריך מה ולמי אתה שולח ומקבל.
-
@סופר
לפי מה שידוע לי דלתא לא יכולה לעקוב על תוכן שאנשים מתכתבים.
אני חושב שאפילו אם נניח שכן, זה כמו שאתה שולח מיילים/וואצאפ שבעלי האפליקצייה יכולים לעקוב מה שאתה כותב, והם לא יעשו את זה כי זה ל א מעניין אותם כך גם בדלתא,
אבל שוב לפי הידוע לי נם לא יכולים לעקוב -
יש לי רעיון קצת מחוץ לקופסא, ליצור לבד אפליקציה שיכולה לתקשר עם הוואצפ ואז אפשר לשלוט על הכל.
מעלות:
א. יהיה אפשר לשלוט בתוכן ובמשתמשים
ב. אנשים לא יכולו לעקוף על זה- מה שקורה בוואצפ רגיל חסום.
ג. מעלה צדדית יהיה אפשר להתקין על המחשב בלי תלות בסלולרי.
חסרונות:
א. עלות, מחיר אפליקציה עולה בערך 200,000 ש"ח- אפשר לפתור את זה אם אנשים (גם מחוץ לנטפרי) מוכנים לשלם או שמישהו יתנדב לפתח.
ב. לא בטוח שזה אפשרי יכול להיות שוואצפ חסמו את האפשרות, בטלגרם ראיתי שאנשים הצליחו להתערב( טלגרם פלוס).
אשמח לשמוע את חוות דעתכם. -
@לחיל-אומר אמר באפשרות לוואצאפ על המחשב:
יש לי רעיון קצת מחוץ לקופסא, ליצור לבד אפליקציה שיכולה לתקשר עם הוואצפ ואז אפשר לשלוט על הכל.
זה בדיוק מה שיש לדלתא.
-
@סופר לפי מה שהבנתי אין שם שליטה מלאה - סינון תמונות, סרטים, שליטה על קבוצות, לא הבנתי נכון?