אלי אקספרס
-
@מ.-פינחסי וזה אומר שאם אני רוצה לקנות משהו שם, אני בכלל לא רואה תמונות של מוצרים או שחלק כן רואים?.........
-
-
@אמיר אני חושב שהסרטון הזה יחכים אותך
https://www.youtube.com/watch?v=06yZI_JR2mg -
באלי אקסספרס כיון שהוא אתר שימושי הרבה מתמונות נשלחו כבר בעבר לבדיקה ומה שבסדר כבר נפתח
הנה דף לדוגמה
-
@טרוצער למה נתיב גם לא פותחים כמו נטפרי חלק מהתמונות? והסרטון ששלחת לא מאושר בנתיב
-
@אמיר אמר באלי אקספרס:
@טרוצער למה נתיב גם לא פותחים כמו נטפרי חלק מהתמונות? והסרטון ששלחת לא מאושר בנתיב
כי אין להם את הכלים לכך.
-
צה זה אומר?ואגב למה שאני מפרסם תגובה את המילה הראשונה מצד ימין אני רואה בצורה חצויה?
-
@אמיר אמר באלי אקספרס:
כי נתיב זה לא נטפרי
מה אתה מתכוון לשאול בדיוק??? -
@אמיר אם אתה מעוניין לבדוק אם לעבור מנתיב לנטפרי, אתה מוזמן להשאיר פה את כתובת האימייל שלך ואשלח לך את הסרטון (לידיעתתך גם את כלי ההורדה מיטיוב לסרטונים מאושרים יש רק בנטפרי)
אם אתה מעוניין לדעת יותר פרטים תשתדל למקד את שאלותיך ואז יבינו מה אתה רוצה בדיוק לברר -
@אמיר אמר באלי אקספרס:
נתיב זה סינון על המחשב, וזה גורם לכך שהם מוגבלים בצורת הסינון.
אתה מוזמן לנסות את נטפרי, בטוח שתהנה יותר, ותהיה גם מוגן יותר.
אם אתה מגיע מנתיב, מומלץ שתגדיר לעצמך קהילה כלשהיא וכדו', כי בנטפרי בשונה מנתיב, בבריר"מ, כל האתרים שנבדקו פ"א במערכת ואושרו, פתוחים לכולם. רק שיש מערכת 'קהילות' שם כ"א חוסם לעצמו לפי צרכיו.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
@טרוצער מה זה?