פרטים בהצטרפות לנטפרי
-
נשאלתי האם ניתן להצטרף לנטפרי על ידי ניוד המספר הקיים כך שיהיה ניתן עדיין לקבל SMS מחברות שהמספר רשום אצלם או שלסימים של נטפרי אין מספר
-
@a0533057932 אמר בהצטרפות לנטפרי:
נשאלתי האם ניתן להצטרף לנטפרי על ידי ניוד המספר הקיים
זה איני יודע אני ב @סים-כשר יש לי מספר, יכול להיות שאפשר גם לנייד
כך שיהיה ניתן עדיין לקבל SMS מחברות שהמספר רשום אצלם.
או שלסימים של נטפרי אין מספר.לכל סים יש קו (-מספר), על זה אתה גולש.
בנטפרי אין שיחות.
סמס זה ענין נוסף יש חברות שאפשר לקבל בהם סמס לסים.
האריכו בזה, גם לאחרונה. חפש בפורום. -
@מעלה-ומוריד אני מתכוון באופן רגיל (לא נטפרי) כגון פלאפון כשר שאדם עובר חברה המספר נשאר השאלה האם גם במעבר לנטפרי המספר נשאר או שזה מצריך פתיחת קו חדש
-
למה אין שיחות?
לפני שנה הכנסתי סים של 019 בסמרטפון וקיבל שיחות מצוין -
@שואף 019 יש מספר לקו ואם אני זוכר נכון הוא רשום בחשבונית כך שניתן להתקשר ולקבל sms לאותו מספר ויתכן שגם לשלוח השאלה היתה האם גם בשאר החברות ניתן לנייד ועל ידי כך לקבל שיחות\sms
-
יש סימים בלי מספר??
-
@a0533057932 אמר בהצטרפות לנטפרי:
נשאלתי האם ניתן להצטרף לנטפרי על ידי ניוד המספר הקיים כך שיהיה ניתן עדיין לקבל SMS מחברות שהמספר רשום אצלם או שלסימים של נטפרי אין מספר
כותרת האשכול לא ממש קשורה לתוכנו, כדאי לכאורה לשנות את הכותרת ל-שימוש בסים נטפרי לשיחות וסמס, במקום הצטרפות לנטפרי...
-
@6262 הנך צודק אולם שאלתי לא היתה רק לגבי השימוש אלה האם בהצטרפות המספר נשאר או שאני מקבל מספר חדש\אין מספר
-
@a0533057932 שאלתי ב @סים-כשר ואמרו לי שאין אופציה של ניוד
אינני יודע למה ומה הבעיה, הרי את הסינון מלבישים על הסים הלא כשר, אנוכי הקטן למשל מקבל גלישה מהוט מובייל אבל אינני לקוח שלהם אלא של סים כשר, א"כ מה הבעיה לנייד מספר? החבילה היא חבילה רגילה, זה שאח"כ שמים הגבלה מה זה קשור
אני ממליץ לכם לנסות לשאול בעוד חברותבנוגע להוצאת שיחות, זה מוזר מה ש @שואף אומר, אני ידעתי עד היום שבנטפרי זה חסום ולו בשל הסיבות שהוזכרו בפוסט הראשון בכאן.
בנוגע לסמס, זה כבר נידון רבות בפורום, אני מציע לעשות חיפוש...
-
אולי היום השתנה, אבל לפני שנה וחצי היה שיחות נכנסות, וגם קבלת סמסים
-
@שואף תנסה להוציא שיחות זה המדד, החסימה של השיחות לא מבוצעת ברמת סים ככל הנראה אלא ברמת תוכנית
-
ההסכם שיש לסים כשר מול הוט מובייל לא כולל שיחות והודעות וזה אמור להיות חסום גם במידה וזה לא נחסם סים כשר משלמת על כל הודעה תעריף יקר