אנדרואיד 7 ונטפרי
-
@מושט אמר באנדרואיד 7 ונטפרי:
ועל כן חלק מהאפליקציות לא עובדות. וחלק כן.
בקשר לתעודה כתוב כאן
בקשר לרוט אתה צריך לבצע אותו על המכשיר דרך המחשב או באמצעות אפליקציה (במידה ולא מותקן אוטומטית רוט), לפעמים המכשיר יבקש הרשאות רוט לפעולה שאתה מנסה לעשות. -
-
ראיתי את זה:
https://github.com/levyitay/AddSecurityExceptionAndroid
יש סיכוי שזה יכול לסדר את הבעיה,
צריך לשאול את ה@מתכנתים איך בדיוק עובדים עם זה -
כבר התפרסם מאתרי העזרה של גוגל [וכבר הכניסו למדריך של נטפרי לאחרונה] שהוא לא מקבל תעודות אבטחה מסוג זה לאפליקציות גירסה 7 ואילך לרוב האפליקציות.
לי היה ג"כ לאחרונה עוד מכשיר של אנדרואיד 7 שרוב האפליקציות לא עבדו בנטפרי.
מה שאני עשיתי והצליח לי - התקנתי קושחה דור קודם של אנדרואיד 6 על המכשיר, ופתאום התחילו לעבוד האפלייקציות הפתוחות בנטפרי.
כמובן שצריך קושחה תואמת למכשיר ולא כל קושחה טובה [במקרה שלי יש מספר דגם על המכשיר ויש לו קושחה תואמת למספר הדגם של המכשיר גם מדור 6]. -
רק רציתי להוסיף שהתכוונתי כמובן בלי רוט, אשמח עם הזמן לדעת מה קורה עם רוט.
-
@יהושע-ב. אמר באנדרואיד 7 ונטפרי:
הוא לא מקבל תעודות אבטחה מסוג זה
ותעודות מסוג אחר כן? איזה? אפשר אולי להמיר\להנפיק תעודה מתאימה.
-
המקור כאן https://support.google.com/pixelphone/answer/2844832
פירסמתי המידע לראשונה כאן https://www.prog.co.il/threads/האם-עוד-מישהו-ניסה-אנדרואיד-7-על-תעודת-האבטחה-של-נטפרי.377016/#post-5710113
נתן למתכנתים כאן לבדוק את הדברים ולהמשיך הלאה את העבודה בשבילנו. -
@יהושע-ב. אמר באנדרואיד 7 ונטפרי:
נתן למתכנתים כאן לבדוק את הדברים ולהמשיך הלאה את העבודה בשבילנו.
לפי המקור שהבאת נראה שאין מצב שהאנדרואיד יעבוד עם התעודה ומה שאפשר זה לקחת אפליקציה אפליקציה ולנסות לשתול בה את התעודה, עבודת פרך - אל תבנה על אף אחד כאן שיעשה את זה בשבילך...
-
הפתרון שכתוב באתר גוגל אתה הזכרת, אבל אני משער שיתכן כי עם הזמן יחשבו על פתרונות נוספים.
-
@יהושע-ב
אמנם נושא ישן, אבל עדיין אותה בעיה...
תוכל לומר לי היכן משיגים אנדרואיד 6 לפי מכשיר?
תודה -
@SD אמר באנדרואיד 7 ונטפרי:
אמנם נושא ישן, אבל עדיין אותה בעיה...
תוכל לומר לי היכן משיגים אנדרואיד 6 לפי מכשיר?
תודהאם אתה מעוניין בווייפרי, אז היא נתמכת מאנדרואיד 7.
-
@חיים-כהן
אני מעוניין שאפליקציות יוכלו לעבוד, בגרסא 7 האנדרואיד לא מכניס את תעודת האבטחה לגמרי, ורק כרום וווייז עובדים, רוב האפליקציות עם בעיית אבטחה.
הווייפרי לא פותר את זה. -
@SD אז זהו, שלא.
אתה מתקין וייפרי ומקבל את חנות באפליקציות הייעודית של נטפרי, והכל עובד פיקס.רק אציין שזה עובד רק על טאבלטים ולא סמארטפונים.
-
@חיים-כהן כמעט הכל עובד, ולא פיקס. יש אריכות רבה בפורום כאן לגבי הפרטים מה עובד ומה לא.
-
@מאןדהו
כמעט הכל מהחנות הייעודית? לא מהאפליקציות הכלליות?
אפשר לראות את החנות לפני התקנת התוכנה? -
@SD לא.
אבל האפליקציות השימושיות קיימות בחנות וכמובן ניתן לשלוח בקשה כמעט על כל אפליקציה שאתה צריך/משתמש.
במידה ואין בה בעיות הם יעלו אותה לחנות.
אני עד היום נתקלתי באפליקציה אחת שלא הצליחו להעלות לצערי למרות שהיא נקייה וזה כנראה בגלל האבטחה שלה.(בנק chase בחול) -
האם יש קישור לחנות האפליקציות של נטפרי?
-
@זבולי לא
-
@זבולי אחרי שמתקינים וויי פרי זה מתקין לך חנות אפליקציות. לדעתי כדאי לך לשאול במרכז הפניות על האפליקציות שאתה צריך, האם הם פתוחות בווי פרי.
אפליקציה שאני יודע שיש בה בעיות, גימייל, עובדת רק מבוסס דפדפן, ולא על ידי האפליקציה הרגילה. -
@מאןדהו
בדפדפן זה עובד גם בלי וויפרי עם תעודת אבטחה רגילה, הג'ימייל.
לכן אני מעדיף להחליף לאנדרואיד 6
מי כאן מבין באנדרואיד שיוכל לומר לי איפה אפשר למצוא גרסה קודמת?