בדיקת וידיאו רעיון/הצעה.
-
שלום וברכה ל @administrators
מנהלי נטפרי היקריםעלה לי רעיון ליעול ושיפור
כמפורט בנטפרינדסכאשר סרטון נשלח לבדיקה, הוא מחולק למספר רב של תמונות באמצעות טכנולוגיה ייחודית. התמונות האלה נשלחות לבודקי התמונות. כשהתמונות יחזרו מבדיקה וימצאו כשרות, הוידאו יבדק ואז יפתח.
ישנן לפעמים וידיאו חשובים למשתמש
כגון:
לימודים וקורסים
שלפעמים בוידיאו אחד מתוך הסידרה
יש משהו לא ראוי ( לפעמים זה רק תמונה קטנה של אשה צנועה וכדו')
והדבר גורם למשתמש אי יכולת ללמוד / להבין את המשך הסידרה
וכו' וכו'הצעתי היא, שלפחות באופנים אלו
הבודקת יוריד את התמונות האלו ויסגרו את זה מסונן בחזרה למשתמש
וכך לשלוח את זה- כך היה לי בכל מיני דברים שלא יכולים לפתוח את האתר כמו תוספים לכרום ושלחו לי את זה דרך מגיקוד
(מקוה שההסבר, ההצעה, והעברית שלי, מובנת דיו)
תודה רבה מראש -
כנ"ל בבדיקת קבצים דחוסים כzip שתמונה בפנים בעייתית אבל כל שאר התוכן נקי, פשוט להוציא את הקובץ הסורר וחסל.
-
@עילום אתה רוצה להפוך את הבודקים לעורכי סרטים?
-
@ezra
אם מערכת הבדיקות עובדת בצורה כזאת שהיא מפרקת סרטון לתמונות בודדות (ובדיקה של התאמה ביניהם למניעת כפלויות) אפשר לארוז את הסרטון חזרה ורק למחוק כמה פריימים.
כמו שיש את האתר של magicode לחיתוך קבצי MP3 זה יכול לעבוד גם בזה. -
@yits אמר בבדיקת וידיאו רעיון/הצעה.:
@ezra
אם מערכת הבדיקות עובדת בצורה כזאת שהיא מפרקת סרטון לתמונות בודדות (ובדיקה של התאמה ביניהם למניעת כפלויות) אפשר לארוז את הסרטון חזרה ורק למחוק כמה פריימים.
כמו שיש את האתר של magicode לחיתוך קבצי MP3 זה יכול לעבוד גם בזה.הוא אשר דיברתי
-
@עילום אמר בבדיקת וידיאו רעיון/הצעה.:
@ezra
כמו שיש את האתר של magicode לחיתוך קבצי MP3 זה יכול לעבוד גם בזה.הוא אשר דיברתי
כנ"ל הוא אשר דיברתי...
-
@ezra
אם מערכת הבדיקות עובדת בצורה כזאת שהיא מפרקת סרטון לתמונות בודדות (ובדיקה של התאמה ביניהם למניעת כפלויות) אפשר לארוז את הסרטון חזרה ורק למחוק כמה פריימים.לא מסתבר שהמערכת מפרקת את הסרטון. כנראה היא רק לוקחת דגימות כל כמה פריימים, וכשהסרטון מאושר מאשרים את המקור, ולא אורזים חזרה ושולחים...
מה גם שפסילת פריימים מסויימים לא מאשרת את כל השאר שלא נבדקו (אחרי הכל זה רק מדגם). -
וחוצמזה שבשביל לפרק סרט ולארוז אותו צריך משאבים ממש חזקים למחשב שלפעמים באים על חשבון השירות המהיר סופר שאנחנו מקבלים עד היום