019 - מחשב מסלול מחדש
-
@frize37 לא יודע ככה אמרו לי בעבר שזה לא קשור
-
@aiib אמר ב019 - מחשב מסלול מחדש:
@frize37 לא יודע ככה אמרו לי בעבר שזה לא קשור
יכול להיות שאמרו לך ככה בגלל מה שאני כתבתי למעלה
ואגב, נתון חשוב הוא שבאמת א''א כ''כ לסמוך על בדיקה עם פלאפון כשר, כי רוב הפלאפונים עובדים על דור2 (ואינטרנט על דור2 לא זז, וגם אם יש קליטה טובה עם דור2 זה לא מחייב שדור3 או 4 כן יהיה. אבל כן נותן אינדיקציה
-
עדכון
אולי קצת היה מוגזם ההתפרצות שלי על 019
מסתבר שהחלפת סים פתרה חלק מן הבעיות
ולכן חשוב לי בשביל ההגינות לומר גם את זאת.אבל את שאר שלל הבעיות [המתנה ארוכה על הקו לקבלת שירות, התנתקות הקו אחרי שסו"ס מגיע תורך, כמו שכבר אחרים תיארו בפוסט אחר] זה עדיין כנראה יחכה לעוד כמה שנים של התייעלות.
-
@מרוצה אני אוהב את ההגינות שלך!!!
לגבי השירות אני לא אומר שיש להם את השירות הכי טוב וגם אני חושב שסלקום לדוגמא לוקים באותן בעיות אם לא יותר לכן להפוך אותם לשטיבעל זה טיפה מוגזם. מה גם שבתור אחד שהיו לך הרבה בעיות באמת זה מתסכל ובדרך כלל יוצא לך להיפגש ביותר בעיות בשירות משא"כ במקרה הרגיל זה לא כך.עוד נקודה, תדע לך שבבזק ובפלאפון [שזאת אותה חברה] השירות מספר אחד מענה תוך שניות וכו' וכשאתה רוצה לעזוב הם אומרים לך את זה אלא שבגלל שהירות הזה הם לוקחים פי 2 במחיר. תעשה אתה את החשבון האם שווה לבזבז כל חודש פי 2 בשביל שבפעם שתהיה לך תקלה תקבל שירות יותר טוב.... [כמובן שבאופן שיש לך תקלה חוזרת גם לא יעזור בזק...]
-
@aiib אמר ב019 - מחשב מסלול מחדש:
עוד נקודה, תדע לך שבבזק ובפלאפון [שזאת אותה חברה]
מה הקשר אותה חברה ?
בדק זה ופלאפון זה פלאפון ? לא ?! -
@מעמד לא, פלאפון היא חברת בת של בזק
ציטוט מויקיפדיה
חברות בת
בזק בינלאומי - הוקמה בשנת 1996, בבעלות מלאה של בזק. החברה מספקת שרותי תקשורת בינלאומית, שרותי נס"ר, שרותי אינטרנט שונים, והיא מחזיקה גם בכל מניות הפורטל וואלה!. משרדי החברה נמצאים בפתח תקווה.
בזק און ליין - הוקמה בשנת 2001, בבעלות מלאה של בזק. החברה מתמחה במתן שרותי מוקדי שירות לקוחות.
פלאפון תקשורת - בבעלות מלאה של בזק. החברה מספקת שירותי טלפון סלולרי. משרדי החברה נמצאים בגבעתיים.
Yes הטלוויזיה בלוויין (D.B.S) - בזק מחזיקה ב-49% ממניות החברה החל משנת 2007. החברה מספקת שידורי טלוויזיה באמצעות לוויין.
וואלה! תקשורת בע"מ - בבעלות מלאה של בזק. מפעילה את פורטל חדשות, שירותי תוכן, דואר אלקטרוני וקניינות וואלה!