מערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!
-
אני מצידי הייתי מעדיף למחוק את האשכול כולו כי במחשבה שניה זה לא בסדר לבוא בטענות לנטפרי אחרי עבודת הקודש הנפלאה שהם עושים. כל מה שהתלוננתי היה כהערה בעלמא כי עם צדיקים יש לדקדק כחוט השערה.
-
@מחצלת-של-קנים אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!:
פניה מספר 377977
@administrators @magicodeכנראה שלחת בפנייה רגילה ואז זה מחכה בתור רגיל, שלח דרך 'דווח' כך זה מגיע לראש הרשימה
-
@שלום-עולם אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!:
@מחצלת-של-קנים אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!:
פניה מספר 377977
@administrators @magicodeכנראה שלחת בפנייה רגילה ואז זה מחכה בתור רגיל, שלח דרך 'דווח' כך זה מגיע לראש הרשימה
@magicode אמר במערכת הפניות בחופשה?? שלחתי כבר לפני מספר שעות פניה על תוכן מאוד בעייתי ועדיין ללא תגובה!:
377977
כן גם אנחנו בני אדם ומגיע לנו חופש.
אני מאוד מתפלא על התגובה שלך
אם תעיין בתוכן הפניה תראה שמדובר בתמונה בעייתית מאוד שלא הצלחתי לסמן אותה.
דוקא בגלל שאני מאוד מאמין במוצר שנקרא נטפרי אני לא מבין איך יכול להיות שדיווח חירום עם 5 כוכבים על מפגע לא מטופל במשך שעות כה רבות.