ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

רעיון יצירת אינדקס אתרים נפוצים דומים על ידי המשתמשים

דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי
    3
    5
    1280
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • S
      shukiha נערך לאחרונה על ידי

חשבתי על רעיון שיהיה אינדקס לכל האתרים שפתוחים בנט פרי ויתויג על ידי המשתמשים
      ובהרחבה
      נטפרי יצרו אינדקס של כל האתרים שיתויגו לפי נושאים ספציפיים לדוגמה אתר מידע תכנות/מחשבעם /רכב/רפאוי אתר מכירות בגדים/חשמל/צעצועים
      ועוד
      וכל משתמש שמבקש אתר יצטרך לתיג למה שייך האתר שמבקש ולגבי האתרים שכבר פתוחים או שיהיה מתנדבים שיתיגו וימשיכו כל אתר למה שצריך או כל אחד שנכנס לאתר שכבר פתוח ועדיין לא תויג ושויך יקפוץ לו בקשה לתיוג
      ואחרי שיהיה מוכן או אפילו תוך כדי
      כל אחד שמנסה להיכנס לאתר שחסום יופיע לו במקום אתרים נפוצים שמופיע היום הוא יראה רשימה של אתרים שפתוחים לפי הציוד שנקבע

ד תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • S
        shukiha נערך לאחרונה על ידי

ועוד משהוא אם זה יעבוד טוב
        אז יהיה אפשר להציע למפרסמים פרסום רלוונטי במיוחד לדוגמה אתר של מחשבים יוכל להכניס פרסומת למחשבים בדף של חנויות מחשבים והפרסום יהיה הרבה יותר רלוונטי מסתם פרסום כי זה פונה לאנשים שמחפשים באותו רגע חנות של מחשבים וכן הלאה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
        • א
          איתן ל. נערך לאחרונה על ידי

בעד הרעיון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • ד
            דרור @shukiha נערך לאחרונה על ידי

וכל משתמש שמבקש אתר יצטרך לתיג למה שייך האתר שמבקש

חוץ מעצם הרעיון המבורך, לא תמיד ממש יודעים מהו האתר, (לי זה קורה הרבה!) ואז התיוג נהיה לא מדויק או סתם מטעה.
            וכן, הרבה פעמים קשה לי אפילו לשים לב שלא כתבתי כמה מילים על האתר בגלל קצב העבודה.
            אז תיוג יכול להיות קצת יותר מדי לאנשים שמריצים עניינים ופחות שמים לב אם מילאו את כל הפרטים

S תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • S
              shukiha @דרור נערך לאחרונה על ידי

@דרור אמר ברעיון יצירת אינדקס אתרים נפוצים דומים על ידי המשתמשים:

וכל משתמש שמבקש אתר יצטרך לתיג למה שייך האתר שמבקש

חוץ מעצם הרעיון המבורך, לא תמיד ממש יודעים מהו האתר, (לי זה קורה הרבה!) ואז התיוג נהיה לא מדויק או סתם מטעה.
              וכן, הרבה פעמים קשה לי אפילו לשים לב שלא כתבתי כמה מילים על האתר בגלל קצב העבודה.
              אז תיוג יכול להיות קצת יותר מדי לאנשים שמריצים עניינים ופחות שמים לב אם מילאו את כל הפרטים

אפשר לעשות שהתיוג לא חובה ואולי שיקפוץ הודעה שמבקש לתייג
              וחוץ מיזה תיוג זה לא תיאור והסבר אלא רק שיוך לקטגוריה קימת לדוגמה אתר מכירות או אתר מידע אתר של מחשבים או אתר של בגדים וכן הלאה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון