עזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב
-
לצערי יש לי קישורים ששותפו איתי בעבר בדרייב. ואני לא מצליח להסיר אותם לחלוטין.
גם אם אני מוחק את הקבצים, רובם מופיעים לי עדיין ב'לאחרונה', או בחלונית 'פרטים', ששם מופיעה כל הפעילות שנעשתה בדרייב.
וגם קבצים שלחצתי לחסום אותם בנטפרי, עדיין חלקם פתוחים אצלי (אולי בגלל שלא בוצע בהם שיתוף ציבורי אלא פרטי).
איך מתפטרים מה'קשורה בו ככלב' הזה? -
@הרוצה-בתשובה מדובר בקבצים בבעלות שלך או בבעלות של מישהו אחר?
אם זה בבעלות שלך - הכי פשוט למחוק אותם גם מהאשפה.
-
פניה עם צילום מסך + הקלטת תעבורה.
-
@נטפריס אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
פניה עם צילום מסך + הקלטת תעבורה.
ואם לא רוצים להיחשף תחת השם האמיתי?
-
@הרוצה-בתשובה אין סיבה לחשוש, אף אחד במערכת הפניות לא מכיר אותך.
ואם כן מכירים אותך... אז פתח חשבון נוסף בנטפרי ודווח שם (אין צורך בנקודות). -
הדרך הפשוטה ביותר זה להעתיק את הכתובת של הקובץ המשותף, (מה שמופיע למעלה כשהוא פתוח) ולהעתיק אותו לשורת החיפוש של גוגל, ואז זה נחסם לעולמים. אמנם עדיין יש אפשרות להכנס לקבצים עצמם שנפתחו בעבר, וקשה להכנס לכל קובץ ולחסום אותו. וגם תלוי בסוג החומר המשותף, שלפעמים אסור בכלל לנסות להכנס שוב לאיזור הזה.
מנסיון, אם מדובר בכמות גדולה של חומר משותף, אין עצה אלא לפתוח כתובת מייל חדשה, ולמחוק את הכתובת הישנה לגמרי. ולהזהר במשך כחודש לא לנסות להכנס שוב לכתובת שנמחקה, כי עד חודש אפשר עדיין לשחזר רח"ל. -
@נפתולי אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
הדרך הפשוטה ביותר זה להעתיק את הכתובת של הקובץ המשותף, (מה שמופיע למעלה כשהוא פתוח) ולהעתיק אותו לשורת החיפוש של גוגל, ואז זה נחסם לעולמים. אמנם עדיין יש אפשרות להכנס לקבצים עצמם שנפתחו בעבר, וקשה להכנס לכל קובץ ולחסום אותו. וגם תלוי בסוג החומר המשותף, שלפעמים אסור בכלל לנסות להכנס שוב לאיזור הזה.
דבר ראשון, יישר כח. דבר שני, אני מכיר את מה שכתבת, וזה הבעיה הגדולה. שיש עדיין גישה להרבה קבצים.
מנסיון, אם מדובר בכמות גדולה של חומר משותף, אין עצה אלא לפתוח כתובת מייל חדשה, ולמחוק את הכתובת הישנה לגמרי. ולהזהר במשך כחודש לא לנסות להכנס שוב לכתובת שנמחקה, כי עד חודש אפשר עדיין לשחזר רח"ל.
זה בעיה, צריך הרבה הרבה ס"ד לעמוד בניסיון במשך חודש... וחוץ מזה, יש לי כמה כתובות מייל (וכולן נגועות...), וחלקן אני לא יכול למחוק בשום אופן, כי אני מקבל אליהן מיילים חשובים, וצריך לעדכן מאות אנשים שהחלפתי כתובת.
חשבתי על רעיון, וזה אולי פתרון נפלא לכל הרוצים בתשובה כמוני, שנתקעו עם כל הסחי והמאוס הזה, שנטפרי יגדירו שכל קובץ ששוקל מעל 100 מ"ב לא יהיה ניתן להוריד אותו מגוגל דרייב ללא בדיקה. גם אם הוא קובץ פרטי ממש, או ששותף רק באופן פרטי.
ואם יש אפשרות לזהות ולבודד קבצי וידאו, אפשר להגדיר שרק הם יהיו צריכים בדיקה (וכמובן צריך בדיקה של התוכן ולא מספיק בדיקה של הסיומת של הקובץ, וד"ל...).
@administrators @magicode מה אומרים? יש לי סיכוי לחזור בתשובה שלימה עוד לפני ר"ה הבעל"ט? -
אולי תחסום לעצמך את הדרייב לחודש וחצי?
@הרוצה-בתשובה אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
@administrators @magicode מה אומרים? יש לי סיכוי לחזור בתשובה שלימה עוד לפני ר"ה הבעל"ט?
אתה יותר חזק ממה שאתה חושב...
-
@מענטש-אמיתי אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
אולי תחסום לעצמך את הדרייב לחודש וחצי?
חסמתי כבר המון פעמים. אבל הסיסמה שלי נמצאת אצל מישהו. וכשאני מבקש ממנו לפתוח לי הוא פותח.
חוץ מזה, יש אפשרות פשוטה לפתוח עוד חשבון בנטפרי ושם הדרייב יהיה פתוח.
אני לא רוצה להעלות עוד רעיונות... אבל היצה"ר מאד מתוחכם, וכאשר הוא מפתה לחטוא, צריך הרבה ס"ד להנצל. -
@משרדי אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
@הרוצה-בתשובה אין סיבה לחשוש, אף אחד במערכת הפניות לא מכיר אותך.
ואם כן מכירים אותך... אז פתח חשבון נוסף בנטפרי ודווח שם (אין צורך בנקודות).דבר ראשון אני חושש שאכן עלולים להכיר אותי.
לגבי לפתוח חשבון נוסף - אני צריך שיהיה לי עוד מספר פלאפון שאליו יהיה החשבון מחובר. ואין לי עוד פלאפון.
חוץ מזה, כל זה רק בכדי שאוכל לשלוח לבודקים את הצילום מסך, ואת הקלטת התעבורה, ואז כולי האי ואולי, שיצליחו איכשהו לעזור לי לחסום. זה לא פשוט כל כך. -
ועוד משהו, @zvizvi אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
@הרוצה-בתשובה
ב'לאחרונה' המחיקה לא עובדת רק בנטפרי, צריך לדווח על זה ( @shraga ) -
ב'לאחרונה', או בחלונית 'פרטים', אי אפשר למחוק בגלל נטפרי או בגלל גוגל דרייב?
-
הסיסמה שלי נמצאת אצל מישהו. וכשאני מבקש ממנו לפתוח לי הוא פותח.
אפשר לבקש מנטפרי שבעצמם יחסמו לך.
-
@magicode אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
כמובן בגלל גוגל דרייב. זאת אומרת שאין כזה דבר בעולם למחוק משהו מגוגל דרייב, תמיד ישאר לזה זכר ב'לאחרונה' שמחקת את זה וזה, ותמיד יש אפשרות לשחזר בלחיצה אחת.
אולי נטפרי יכולים לעשות משהו שימנע את האפשרות לשחזר דברים שנמחקו. הלוואי. -
@מ.-פינחסי אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
הסיסמה שלי נמצאת אצל מישהו. וכשאני מבקש ממנו לפתוח לי הוא פותח.
אפשר לבקש מנטפרי שבעצמם יחסמו לך.
אכן קיימת אפשרות כזו, ברשימת הקהילות, שנקראת 'נטפרי אישי'. אבל אם אתה מבקש שיפתחו לך את גוגל דרייב הם פותחים...
-
@הרוצה-בתשובה אבל אם תבקש במערכת הפניות לחסום גם אם תבקש לפתוח - אני חושב שהם יעשו את זה.
הבא ליטהר מסייעין בידו. -
@הרוצה-בתשובה
אולי תנסה לבקש במערכת הפניות שיחסמו לך עם תנאי כפול שלא יפתחו, נראה לי זה יהיה הכי יעיל, ראה כאן: http://forum.netfree.link/post/57279 -
@ליכט אמר בעזרה במחיקת כל ההיסטוריה בגוגל דרייב:
@הרוצה-בתשובה
אולי תנסה לבקש במערכת הפניות שיחסמו לך עם תנאי כפול שלא יפתחו, נראה לי זה יהיה הכי יעיל, ראה כאן: http://forum.netfree.link/post/57279יישר כח גדול. לא ידעתי שיש כזו אפשרות. זה באמת נראה הפתרון הכי מוצלח יחסית (עדיין יש את הסכנה לפתוח חשבון נוסף וכו'...).
אגב, מישהו התלונן באשכול שהפנית אליו, שהאשכול ההוא מיותר. אבל תראה כמה תועלת יכולה לצמוח ממנו. חוץ מזה שרואים שם את ההגנה המיוחדת והעקבית של נטפרי.
-
צריך לשאול את @zvizvi . לי אין מושג.
-
בגלל נטפרי, בגוגל דרייב אפשר פשוט לעשות הסר, אך אם מדובר בקובץ שנחסם על ידי נטפרי בלחיצה על הסר מופיע השרת נתקל בשגיאה
ובהזדמנות זו, מדוע שונתה המדיניות?
ברור שלא ניתן לחסום את דרייב מכל וכל, אז למה לא לחסום כברירת מחדל כל קובץ ששותף באופן ציבורי מה שמנע את רוב הבעיות