התבלבלתי סופית
-
@ישראל-העם
הנטסטיק הכי טוב שיש הוא:E8372 608: ואני גם מוכר אותו -
של איזה חברה ובכמה אתה מוכר אותו?
-
@ישראל-העם זה של huawei
כמה הוא מוכר ? את זה כבר אני לא יודע -
@ישראל-העם אמר בהתבלבלתי סופית:
קודם אני מעוניין בהמלצה על מוצר מסוים בכדי לקבל הצעת מחיר
@zeevgros אמר בהתבלבלתי סופית:
@ישראל-העם
הנטסטיק הכי טוב שיש הוא:E8372 608: ואני גם מוכר אותורק שיהיה לך ברור שאתה מעוניין בסטיק שמתחבר למחשב ולא בראוטר סלולרי.
-
@ישראל-העם
300 -
@יהושע-ב. אמר בהתבלבלתי סופית:
@ישראל-העם אמר בהתבלבלתי סופית:
קודם אני מעוניין בהמלצה על מוצר מסוים בכדי לקבל הצעת מחיר
@zeevgros אמר בהתבלבלתי סופית:
@ישראל-העם
הנטסטיק הכי טוב שיש הוא:: ואני גם מוכר אותורק שיהיה לך ברור שאתה מעוניין בסטיק שמתחבר למחשב ולא בראוטר סלולרי.
המכשיר המדובר(E8372 -608) תומך בשתי השימושים אף בו זמנית.
-
יש מכשירים שלא נצרכים לחיבור לחשמל, לשקע, למחשב, או למקור חשמל אחר.
-
@יהושע-ב. אין אף מכשיר שלא צריך חיבור לחשמל, יש מכשירים שצריכים רק כשנגמרת הבטריה ויש שצריכים כל הזמן...
ברצינות, אני מחבר אותו למטען נייד וזה מספיק לעשרות שעות בין טעינה לטעינה, השאלה אם הפער במחיר למכשיר תואם ביכולות עם בטריה (שיותר מסורבל לשימוש כנטסטיק אם בכלל) שווה את זה. -
אפשר לקנות יותר זול (70$ בערך) אבל מחו"ל ולבינתים לשכור סטיק.
-
@יהושע-ב. ה E8372 -608 עולה בחו"ל 30$ ! לפי דבריך זה יוצא פחות מחצי מחיר.
-
גם נכון. וכל אחד יחליט מה עדיף לו לפי הקריטריונים והעדיפויות שלו, ולא אמרתי להעיר רק לעורר שימת לב.
-
@אלי-TZA אמר בהתבלבלתי סופית:
@יהושע-ב. אין אף מכשיר שלא צריך חיבור לחשמל, יש מכשירים שצריכים רק כשנגמרת הבטריה ויש שצריכים כל הזמן...
ברצינות, אני מחבר אותו למטען נייד וזה מספיק לעשרות שעות בין טעינה לטעינה, השאלה אם הפער במחיר למכשיר תואם ביכולות עם בטריה (שיותר מסורבל לשימוש כנטסטיק אם בכלל) שווה את זה.איזה מטען צריך? כל מטען נייד גם הפשוטים יספיק?
-
@חיבור טענו כאן שהפשוטים לא מפעילים אותו וכנראה צריך מטען שנותן 2 אמפר (מעניין כי במחשב או במטען בשקע הוא עובד מצוין בלי לקבל 2 אמפר), אני ניסיתי עם מה שיש לי ועובד מצויין אבל המטען שלי הוא 2.1A 4000mha.