קיבלתי סימן.
-
תמיד הציקה לי המחשבה שאולי בעצם מה שעשיתי את נטפרי זה בעצם דבר רע שמכניס את האינטרנט לציבור החרדי. כי בתכלס' גם אינטרנט מסונן יש בו בעיות רבות.
השאלה והמצפון תמיד מציקים בעניין הזה.לאחרונה יצא לי לשמוע דרשה של רב כלשהו. שהוא הסביר שהסטרא אחרא ניזון מדברים קדושים וזה הסיבה שהם נטפלים לכל דבר קדוש. ולכן כל דבר טוב וקדוש יש כל מיני גופים רעים שבאים לינוק, להציק ולהפריע.
ואז שאלתי את עצמי למה לנטפרי לא מפריעים. אולי זה אומר שנטפרי לא עושה דבר קדוש.
אז בזמן האחרון קיבלתי סימן משמיים. ואני קצת מתחרט על ששאלתי "למה".
לפני שהשתמשתי בנטפרי גלשתי באתרוג. ומה לעשות שאני לא הייתי מרוצה מרמת הסינון שם. אז פעלתי לעשות סינון שגם יהיה יותר נקי מבחינת תכנים וגם שיהיה כמה שפחות תקלות ובעיות. ושיהיה אפשר לפתוח יותר דברים בבטחה.
היה לי תחושה שחברת רימון/אתרוג לא אכפת להם להתקדם. שום דבר לא מכריח אותם לעשות את זה. לכן הבנתי שצריך גוף שהוא לא חברה. שהכסף אצלם זה לא פונקציה.
בפועל בסיעתא דשמיא מרובה, ובניסים גדולים נטפרי הצליחה בצורה מאוד גדולה. עד כדי כך שגרמה לחברות אחרות להתעורר ולהתחיל להשתפר. וזה זכות גדולה עבורנו.
אבל כנראה שזהו, נמאס להם להשתפר. זה כנראה מוציא להם מידי הרבה כסף.
או שנטפרי הצליחה יותר מידי וזה כנראה גרם להם לנטישת לקוחות רצינית שאפילו בהורדת מחירים הם לא מצליחים להתמודד איתה.
אז כנראה הם סימנו את המטרה לחסל את נטפרי, ע"י תביעה נגד נטפרי על הפרת פטנט.אז מה שקרה כרגע, חברת נטספארק שבבעלותה יש פטנט והיא מפתחת ומספקת לאתרוג/רימון את מערכת הסינון. שלחה מכתב איום בתביעה לספקי נטפרי. חברת 019 וחברת RL. האיום אומר שעליהם להפסיק לאלתר את שיתוף הפעולה עם נטפרי בגלל שלטענתם נטפרי מפרה פטנט שלהם.
בפועל אני פיתחתי את נטפרי בלי להכיר בכלל את הפטנט שלהם.
אני גם לא מבין אנגלית מספיק טוב כדי להבין את הפטנט. אבל ממה שקראתי עכשיו בעזרת מישהו שיודע אנגלית, הבנתי שאנחנו לא פועלים בשיטה שהם רשמו בפטנט.הפעולה הזאת מאיימת על המשך שיתוף פעולה של הספקים עם נטפרי וגם עלולה למנוע מספקים חדשים להצטרף לנטפרי.
וכנראה שהסיבה שהם לא שלחו איומים על תביעה אל נטפרי, הוא כדי למקסם את הנזק.
אנו רואים את חברת נטספארק וחברת אתרוג ורימון כאחת בגלל האינטרס המשותף.רק שתבינו זה שהצדק איתנו לא עוזר לנו לא להיסחב בבית משפט. הרבה כסף וזמן וטירחה צריך כדי להוציא את הצדק לאור.
אז זהו, קיבלתי סימן משמים שנטפרי זה דבר טוב.
אני מרגיש שהתביעה שלהם זה לא נגד נטפרי. זה נגד הציבור החרדי כולו. שרוצה סינון טוב. סינון איכותי שבאמת מסנן.צירפתי לכם את המכתב שתוכלו להתרשם.
הורדה פהכל מי שרואה את עצמו יכול לעזור לנו יכול לשלוח לי הודעה במייל
netfree613@gmail.com
אפשר גם להגיב פה אם אתם סבורים שזה לא יזיק.עמודים מהמסמך.
-
א. אפשר להקים עמוד התרמה, למימון עו"ד מומחה בעניינים אלו, לדעתי אם נטפרי בסכנה תהיה הענות גבוהה.
-
@magicode אולי להעביר קישור של הודעה זו בעוד פורומים ?
-
סתם שאלה, הרי יש הרבה תוכנות סינון בספק ובמחשב בארץ ובעולם, ויש גם חוק בכנסת שמחייב שתהיה אפשרות כזו. אז מה שייך תביעה לחברה המובילה?
האם סמסונג תוכל לתבוע את לנובו בגלל שהיא החברה המובילה? האם וינדוס יוכלו לתבוע את אנדרואיד בגלל שהיא החברה המובילה? -
החברה הסינית תובעת את חברת השעונים השוייצרית על הפרת פטנט בייצור שעון המקור. הפטנט הוא לארוז את השעון קודם בנייר ורק אז בקרטון. נכון, הפטנט רשום לטובת הסיניים בצורה חוקית לכאורה (זאת משום כי אף אחד לא חשב לעשות פטנט מנייר טואלט).
באמת כואב הלב שהסינים השקיעו משאבי ענק ברעיון הגאוני, ובאו השוייצרים וקטפו להם אותו. נכון שהם לא העתיקו את הרעיון והוא בכלל לא מהם, אבל יש לתת לממציא את זכות היצירה מפני תיקון העולם. ככה שיהיה לסינים את המנופול על החיקוי וגם העשירים לא יוכלו לקנות את המקור.
בוז!
וזה במקביל לניסיונות לחקות את נטפרי בעיקר ביחסי הציבור (היחידים עם סינון תמונות משולב, רובוט המלל, הרובוט האישי, ושלל סיסמאות מפוצצות),
וניסיונות רבים וממושכים לטפול עלילות ושקרים על נטפרי כמו שלא עושים על שום חברה אחרת (כי "נטפרי זה כמה תמימים חרדים שלא יודעים מהחיים שלהם", האמת החלק הראשון נכון לגמרי), שאגב ממש מצליחים לעיתים כי הקול הבס של נציג אתרוג נשמע משכנע פי עשרה מקול האמת של נציגים טובים בלעזור שלא עברו קורס איך לשקר ללקוחות. -
@יהושע-ב. אמר בקיבלתי סימן.:
סתם שאלה, הרי יש הרבה תוכנות סינון בספק ובמחשב בארץ ובעולם, ויש גם חוק בכנסת שמחייב שתהיה אפשרות כזו. אז מה שייך תביעה לחברה המובילה?
האם סמסונג תוכל לתבוע את לנובו בגלל שהיא החברה המובילה? האם וינדוס יוכלו לתבוע את אנדרואיד בגלל שהיא החברה המובילה?א. צודק, רק שנטפרי זה כמה טפשים חרדים אז יאללה.
ב. הפטנט להבנתי מתמקד בהסרה וצורת ההסרה של אלמנטים עם מילים שליליות בדף. זה לא קיים בחברות הסינון החילוניות. -
@נטפריס
צודק או לא
חייבים לפעול מהר
נטפרי יכולים לחטוף צו מניעה
שזו השבתה כללית! -
אולי לפרסם בשורת פרסום על זה בגוגל !
כי לא כל מי שבנטפרי נכנס לפה ! -
@אבק אמר בקיבלתי סימן.:
@נטפריס
צודק או לא
חייבים לפעול מהר
שזו השבתה כללית!במקרה כזה נטספארק תרויח שירותי יחסי ציבור מעולים כי אנשים יצאו לרחובות בזעם...
בנימה מעשית יותר, לא מבין בזה. -
מצטרף לזעזוע רק שאין לי איך לעזור חוץ מלהחזיק אצבעות!!
רק שימו לב שהמתכנת הגאון של נטפרי לא יודע אנגלית.... לא יאומן מה הוא הצליח בלי לדעת אנגלית -
@aiib אמר בקיבלתי סימן.:
מצטרף לזעזוע רק שאין לי איך לעזור חוץ מלהחזיק אצבעות!!
רק שימו לב שהמתכנת הגאון של נטפרי לא יודע אנגלית.... לא יאומן מה הוא הצליח בלי לדעת אנגליתבמקרה הזה אני חושש שגם דובר אנגלית שפת אם לא מבין
גם ככה ניסוח של מסמכים משפטיים הוא נורא, קל וחומר כשזה נעשה בשביל לנפח ולערפל התנהגות שניתנת לתמצות בשורה וחצי. -
@נטפריס אמר בקיבלתי סימן.:
@אבק אמר בקיבלתי סימן.:
@נטפריס
צודק או לא
חייבים לפעול מהר
שזו השבתה כללית!במקרה כזה נטספארק תרויח שירותי יחסי ציבור מעולים כי אנשים יצאו לרחובות בזעם...
בנימה מעשית יותר, לא מבין בזה.אין מה להבין, צריך פשוט לקחת עו"ד טוב
ישנה אפשרות לבקש סעד זמני לעצירת ההפרה, ואין לנטפרי את היכולת להסכים לדבר כזה!אגב, את נטפרי עצמה אין הרבה מה לתבוע מאחר שהיא מלכ"ר
אז כסף בקושי יצא מזה -
רציתי להעלות עוד איזה סברא שמכיון ומדובר בדבר שהוא חיוני לאנושות מבחינה מוסרית הרי זה כמו להקים ארגון הצלה חדש ללא מטרת רווח.
-
האם סמסונג תוכל לתבוע את לנובו בגלל שהיא החברה המובילה? האם וינדוס יוכלו לתבוע את אנדרואיד בגלל שהיא החברה המובילה?א. צודק, רק שנטפרי זה כמה טפשים חרדים אז יאללה.
ב. הפטנט להבנתי מתמקד בהסרה וצורת ההסרה של אלמנטים עם מילים שליליות בדף. זה לא קיים בחברות הסינון החילוניות.
יש נתיב נט צח וכו', וגם קי תשע כמדומני שיש חסימת תמונות ברמה חלקית אם כי לא מספקת מבחינה יהודית.
-
יש נתיב נט צח וכו', וגם קי תשע כמדומני שיש חסימת תמונות.
לא נראה לי שהם מתחרות ברימון, נטפרי כן !
-
מהי ההגדרה מתחרה?
-
מהי ההגדרה מתחרה?
מאיים, פונה לאותו קהל, מתחרה על אותה משבצת.
נתיב הוא לקוח של נטפארק לשוק הנייד..בכלל לכל אחד יש מעלות וחסרונות לעומת נטפרי שלוקחת את כולם בהליכה - מכל הבחינות, כמעט או אולי אפילו לגמרי.
ויש את הסיבה העיקרית שנטפרי זה כמה חרדים תמימים וטפשים, לא אנשים ממולחים שמוכרים רוח ומתארים אותה בצבע זהב.
-
"הקרב האחרון". רימון מהמרת על כל הקופה. כי מהסיבוב הזה היא יכולה לצאת מופסדת וזה אומר שחטיבת אתרוג נסגרת. זה אומר שהם כבר הבינו שזה אבוד, ובמקום לצאת מהמגרש בכבוד, הם בוחרים לצאת מהמגרש בבעיטה.
חבל, שכבר שכחו מהסלוגן "יהודי לא .... ליהודי", וכל זה רק בשביל טיפת כבוד אבוד.
זה זועק כשרואים שהם מנסים להרויח כסף משטות שכל הגיון בריא אומר שלא יצא מזה שום דבר. רק מוח של מי שצולל למטה יכול להמציא דבר כזה.
האמת פשוטה, וכמו שמג'יקוד כתב. אבל אני אישית חושש, כי בפועל אנחנו חיים בעולם של שקר, והוא השולט פה.
אנו הפשוטים שלא עו"דים וללא יכולות סיוע, יכולים לקבל מכאן חיזוק לאלול. להתחזק בזה שאם התרגלנו למקסימום, להמשיך לרצות ולשאוף למקסימום. ואם ח"ו השקר ינצח, אסור לנו לומר "טוב, אז אני פטור מהמקסימום", אלא להיפך, להילחם עד טיפה האחרונה, כי מהמדרגה שאנחנו נמצאים בה לא נרד יותר בעז"ה. -
בכלל לכל אחד יש מעלות וחסרונות לעומת נטפרי שלוקחת את כולם בהליכה - מכל הבחינות, כמעט או אולי אפילו לגמרי.
במה הם יותר טובים מנטפרי ? :thinking:
-
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
בכלל לכל אחד יש מעלות וחסרונות לעומת נטפרי שלוקחת את כולם בהליכה - מכל הבחינות, כמעט או אולי אפילו לגמרי.
במה הם יותר טובים מנטפרי ? :thinking:
אולי בזה שבטלפון אחד אתה עובר לרמה פתוחה יותר. יש כאלה שרוצים את זה ואולי אולי אולי יש לזה לגיטימיות למקרים מסויימים מסויימים.
יש אולי עוד כמה שברירי סיטואציות בהם יש מעלות לאחרים.