abc@netfreemail.com
-
@מן-המודיעין אמר בabc@netfreemail.com:
@בא-ליטהר אמר בabc@netfreemail.com:
מייל כשר
אולי אחרי כזה ציבור ענק כמו של נטפרי הגיע הזמן שיהיה מייל כשר מזוהה של משתמשי נטפרי כמו שיש מספר כשר והוא יעבוד רק ממחשבים שיש עליהם את התוכנה שמגבילה את הגלישה שאינה של נטפרי
יש לי חבר שכל מה שהוא נשאר באתרוג זה בשביל שזה מייל שמזהה אותו כמסונן (אפילו שבאמת אין זה מחייב שהוא גולש ממסונן)
ואם אני ירצה לפתוח אותו ממחשב ללא נטפרי? מה אני יעשה?
אם זה על תשתית של אאוטלוק, יש כתובת לזה. אם על תשתית של ג'ימייל כמו שהצעתי לעיל, אז גם מכל מחשב (אני פתחתי את אוקימייל מכל מחשב)
-
@מן-המודיעין אמר בabc@netfreemail.com:
אם אני ירצה לפתוח אותו ממחשב ללא נטפרי? מה אני יעשה?
יש דבר כזה? (תגובה מתאריך ו' כסליו תשפב)
-
@יעקב-ישראל אמר בabc@netfreemail.com:
זה בעיה אף אחד לא אוהב לשנות כתובת מייל קיימת
נכון זה לא קל אבל גם את המספר הלא כשר החלפנו
ושוב זה לא מחייב, זה לא אומר שכולם חייבים להחליף שאר חשבונות המייל ימשיכו להפתח רגיל
אבל יש בזה הרבה משום אז נדברו יראי ה' , ועוד צעד למיגור האינטרנט המסונן חלקית
אגב, צריך לבחון ולהתיעץ אם באמת להגביל גישה לחשבון ממחשב שאינו נטפרי ואולי לבנות את זה בשלב שני אחרי שכבר יעשו מייל יחודיחזק ונתחזק בעד עמנו ....
-
פוסט זה נמחק! -
-
אולי יש שמצטרפים לרעיון כדי שנוכל להכניסו לרשימת הדברים שממתינים לפיתוח
תוזכו למצוות
-
אם נטפרי מוגדר כעמותה ללא רווח, הם זכאים לקבל מגוגל/מיקרוספט מייל ללא עלות, בנפח יותר גדול.
כמובן, לצורך זה הם צריכים להשיב מישהו שיטפל בכל ]תיחה של מייל וכדו'לא מדבר מבחינה משפטית, כמובן.
-
@יוניבני אמר בabc@netfreemail.com:
אם נטפרי מוגדר כעמותה ללא רווח, הם זכאים לקבל מגוגל/מיקרוספט מייל ללא עלות, בנפח יותר גדול.
במידה והנך מתכוון כפשוטו שיש זכאות כזו אשמח שתביא קישור או מסמך לזה.
-
-
@יוניבני גם לעמותות זה לא בחינם. במיקרוסופט זה בתשלום מוזל ובגוגל לפי מה שזכור לי הם נותנים זיכוי קטן לפרסומות. לא יודע לגבי המייל. אבל בחינם זה לא.
-
מהקישור נראה שזה בחינם לעמותות בגוגל אתה בטוח שלא?
-
בגוגל זה בחינם.
צריך לעבור תהליך של אישור שהגוף הוא באמת עמותה מוכרת, יש בכל מדינה גוף שמאשר את הפרטים האלה וזה לוקח קצת זמן, אבל אם ממלאים את כל המסמכים הנדרשים בסוף זה מאושר וזה חינמי לחלוטין. -
בגוגל אתה צריך להסכים ולהתחייב לדברים שאסור לפי התורה להסכים להם.
-
@magicode מצדיק הרבים
ההתחיבות רק אם מקבלים חינמי או גם אם קונים מהם
כמה עלות לבנות את זה עצמאי זה עלות חד פעמי או אחזקה קבועה יקרה של ענן ועוד -
@magicode עם אתה אומר אתה בטוח יודע אבל אתה מתבסס על מידע עדכני כי עד כמה שבדקתי באתר של גוגל אין דרישות חוץ מלהיות מוכר על ידי ארגון אחד בארץ שגם בו אין דרישות כאלה
בסליחה מראש על ההעזה -
כל הרעיון של google apps או google groups למיילים להמונים הוא לא רלוונטי.
זה מוצרים שמיועדים לקבוצת מיילים עסקית של ארגון, לא לחלוקת תיבות דואר.
מה שצריך פה זה יוזמה, רישום דומיין מוצלח ושירות ניתוב דואר (מה שיש ל@clickone) לג'מייל הרגיל, וזה כמובן בתשלום, אין ברירה אחרת. -
@נטפריס אני מאמין שאנשי נטפרי יסכימו לשלם במקום 15 ש"ח לחודש גם 30 ויקבלו מייל אשר יאמר בקול גדול אנחנו בנטפרי
-
הנושא פה הוא מייל שיעבוד רק ברשת הפנימית המאובטחת של החברה (במקרה שלנו נטפרי) או מייל שרשום עליו נטפרי?
-
@a0533057932 מייל שרשום עליו נטפרי.
-
@משרדי 18 ₪ לחודש עם יהיה הרבה משתתפים המחיר ירד ואתה מקבל מייל של גוגל עם השם נטפרי כמובן במדה ונטפרי מסכימים לפרטים נוספים