מגבר וויפי
-
שלום אני רוצה להגביר קליטה של מודם שיהא לכל הבית כלומר גם לקומה עליונה
מישהו מכיר אולי ואם כן מה מומלץ וטווח מחירים וכן מאייבי אם יש למישהו קישורים
בתודה מראש וגמר חתימה טובה -
אני רציתי להעביר קו אינטרנט מהבית לקומת מרתף (שהקליטת וייפי לא קיימת כלל שם) וקניתי את המכשיר הזה: link כאן
אני מרוצה עד הגג!!
זה עובד כמו מכשיר ביביסיטר, מחברים בצד אחד של הבית לחשמל ולראוטר, ובצד האחר לחשמל ולמחשב והגלישה רצה במהירות גבוהה פי כמה מוויפי רגיל.חשוב מאוד לוודא שאין לכם חשמל תלת פאזי בבית.(אם יש, צריך לבדוק ששני השקעים, של המחשב ושל הראוטר הם על אותה פאזה)
-
@שוקי אמר במגבר וויפי:
בתודה מראש וגמר חתימה טובהיש לי מכשיר טי פי לינק, ראוטר בלי מודם, שאני לא משתמש בו, אני יכול למכור אותו במאה שקל. הוא משמש כמאריך טווח (לראוטר עם מודם קיים) לפי כתבה שראיתי.
-
@מטעמים אמר במגבר וויפי:
חשוב מאוד לוודא שאין לכם חשמל תלת פאזי בבית.(אם יש, צריך לבדוק ששני השקעים, של המחשב ושל הראוטר הם על אותה פאזה)
למה מה הקשר ?
-
קוראים למכשיר הזה repeater
אפשר לקנות באיביי ב40 שקל בערך מכשיר פשוט , מניסיון הם עושים את העבודה, (עד שחיברתי את חיבור לא נכון וזה מת). או אפשר לקנות בארץ ב100 שקל בערך עם אחריות וחברה נורמלית.
הדבר היחיד שחשוב לזכור כשעובדים עם כזה מגדיל טווח שאם הראוטר הראשי נכבה אז לכבות את המגדיל טווח ואז להדליק את שניהם ביחד אחרת נהיה בעיות של כתובות IP כפולות. -
@לייבל אמר במגבר וויפי:
למה מה הקשר ?
מהסיבה הפשוטה: המכשיר הזה ממיר את קוי החשמל לקוי תקשורת. הוא משתמש ב-2 גידים, החיובי והשלילי. את השלילי הוא מצליח לחבר בכל מקרה כי זה מגיע לאתה נקודה בלוח החשמל בבית, אבל את החיובי הוא לא יצליח כי זה לא מגיע לאותה נקודה בלוח.
[בחשמל תלת פאזי, אספקת החשמל לבית מגיעה ב-3 חוטים שונים שאין כל מגע ביניהם] -
@יהושע-ב. אמר במגבר וויפי:
@שוקי אמר במגבר וויפי:
בתודה מראש וגמר חתימה טובהיש לי מכשיר טי פי לינק, ראוטר בלי מודם, שאני לא משתמש בו, אני יכול למכור אותו במאה שקל. הוא משמש כמאריך טווח (לראוטר עם מודם קיים) לפי כתבה שראיתי.
אני מעוניין במכשיר כזה
זה עדיין אצלך או שמכרת את זה כבר?אם לא (מכרת) אנא שלח לי מייל AS2DENIS@GMAIL.COM
תודה -
@3-פינות אתה יודע מוכר ספציפי ברץ או מחו"ל
וכמה הטווח של זה? -
-
@סענדער אמר במגבר וויפי:
@יהושע-ב. אמר במגבר וויפי:
@שוקי אמר במגבר וויפי:
אני מעוניין במכשיר כזה
זה עדיין אצלך או שמכרת את זה כבר?אם לא (מכרת) אנא שלח לי מייל AS2DENIS@GMAIL.COM
תודהtl-wr841nd
ראה עליו כאן מה שכתבו בענין אפשרותו להוות מאריך טווח
https://www.glouds.com/convert-old-router-to-range-extender/