איטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו
-
@מעמד אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
גם אני מרגיש איטיות, 019 נייד
אם אתה "מרגיש", כנראה שלא על זה מדובר...
זה משהו שלא צריך בשבילו הרגשים מיוחדים, הכל פשוט זוחל כמו צב, וכל כמה דקות נתקע לגמרי לכמה שניות וחוזר שוב לזחול. -
טוב. נראה לי שלא יצא כלום מסתם לאסוף רשימה של כל מי שנתקל באיטיות.
ובמילה אחת: @administrators !!! -
מצטרף להנ"ל. 019 נייד.
איטיות מזוויעה. לא ניתן לעבוד.
@administrators !!!
קשור לנטספרק? -
@איש-אחד בטח שיעזור, שכל אחד יצרף את מכונת הסינון מתוך בודק פרטי המשתמש, וכן תוצאות בדיקת מהירות מ http://speedtest.net, ונראה במה דברים אמורים,
מה שברור שגם אם קיימת בעיה כלשהי, בד"כ לפחות 50 אחוז מאלו שתופסים טרמפ על האשכול בעייתם היא בעיה מקומית -
@איש-אחד אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
זה משהו שלא צריך בשבילו הרגשים מיוחדים, הכל פשוט זוחל כמו צב, וכל כמה דקות נתקע לגמרי לכמה שניות וחוזר שוב לזחול.
@איש-אחד איך הגדרת בדיוק מה שקורה לי ??
-
@shraga
מכונת סינון: 019-nf-dc-5bef
-
@shraga ,
ובכן, מכונת הסינון אצלי היא: nfaw-il-51 (= נטפרי אניוור, שרת ישראלי, כתובת IP מסתיימת ב 51. נכון?)
ובמאמר המוסגר, חיכיתי לפחות חצי דקה מהלחיצה על הלינק שנתת של "בודק פרטי משתמש" עד שהגיעו הפרטים המיוחלים...ולגבי בדיקת המהירות, התוצאות בסדר גמור:
-
@איש-אחד מה קורה כשאתה מחליף שרת? יותר טוב?,
האמת שהאניוואר הישראלי איטי כרגע אצלי, אבל יכול להיות לכך הסברים אחרים -
@shraga
מכונת סינון: nfaw-il-51 -
@shraga אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
@איש-אחד מה קורה כשאתה מחליף שרת? יותר טוב?
כוונתך להחליף לשרת ממדינה אחרת, או שכמו שיש il1 יש גם il2 וכדו'?
האמת שהאניוואר הישראלי איטי כרגע אצלי, אבל יכול להיות לכך הסברים אחרים
למה לחפש הסברים אחרים אם אתה רואה שיש עוד כמה וכמה עם אותן בעיות?
-
-
@איש-אחד בטח שיעזור, שכל אחד יצרף את מכונת הסינון מתוך בודק פרטי המשתמש, וכן תוצאות בדיקת מהירות מ http://speedtest.net, ונראה במה דברים אמורים,
מה שברור שגם אם קיימת בעיה כלשהי, בד"כ לפחות 50 אחוז מאלו שתופסים טרמפ על האשכול בעייתם היא בעיה מקומיתגם אצלי איטיות קריטית לסירוגין - 019 נייח, 019-nf-dc-9066, התחיל אתמול בלילה, דיברתי עם 019, ביצעו רענון.
מהיום בצהריים קצת יותר טוב, אבל לא לגמרי.
בבדיקת מהירות בד"כ זה בסדר, כשקורה הקריסה, כמעט וא"א לגשת לדף...
-
סובל גם מיום שישי בבוקר בצורה מעצבנת במיוחד יש זמנים טובים יותר ויש זמנים של עצבים
-
פרטי המשתמש של חשבון אינטרנט זה:
אצלי הרבה ניתוקים ורוב הזמן עובד מאוד איטי, התקשרתי ל019 ואמרו שלא שמעו על בעיה והם לא רואים שום דבר.
-
מכונת סינון 019-nf-dc-5bef
-
מישהו שתמיד עבד לו מהיר יכול לעשות הקלטה של נסיון כניסה איטי במיוחד לאתר כלשהו? (לא לבעלי אניוואר בכדי שלא יופיע קבל עם ועדה מספרכם האישי...)
-
מישהו שתמיד עבד לו מהיר יכול לעשות הקלטה של נסיון כניסה איטי במיוחד לאתר כלשהו? (לא לבעלי אניוואר בכדי שלא יופיע קבל עם ועדה מספרכם האישי...)
מה לעשות שעכשיו זה עובד תקין? -
הבעיה הוא שבדיוק כשרוצים לעשות הקלטה הכל רץ
-
@shraga ולמי שיש נטסטיק הוא יכול להעלות ?
כי לי יש איטיות ויש לי הקלטה -
@מעמד נטסטיק תמיד מועד לבעיות איטיות, כך שלא חושב שיש אינדיקציה כלשהי מכך שזה עובד אצלך איטי