איטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו
-
@magicode אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
יש בעיה עם המכונה הזאת היא עמוסה מאוד מאוד.
אני שלחתי הודעה ל 019.תצאו להפגין מול משרדי 019 בפתח תקוה, או יותר פשוט, תעברו חברה ... (כל האמור על דעת עצמי ואיני מייצג את עמדת נטפרי בעניין)
ל'סים כשר' יש את אותם מחירים בנייח -
@shraga
מה לגבי הבעייה עם ה VPN לשרת אניוור (בארץ, מכונה 51)?המכנה המשותף בין המקרה אצל @ליכט למקרה אצלי, שה-VPN מוגדר ידנית ולא דרך התוכנה (אצלו ב Win אצלי בשרת לינוקס).
אבל מה יכול להיות, שעד היום זה עבד (די) טוב, ופתאום התחיל בעיות של איטיות מוגזמת וניתוקים תכופים?גילוי נאות, היום זה עבד יחסית יותר סביר מאתמול, אבל עדיין היה לא פעם בעיות של איטיות וניתוקים.
-
@איש-אחד תפגין מול המשרדים של נטפרי... או שתעבור חברה
וברצינות, אני לא יודע לומר לך...
רק אומר שב019 יש איטיות בדוקה, ובאניוואר אין תלונות חוץ משניכם, ואני אישית עם אניוואר וזה די רץ -
@shraga ,
איפה אתה גר? אני פשוט רוצה לבוא להפגין מול המשרדים של נטפרי...אני אתעלם כרגע ממה שכתבת אתמול שגם לך היו בעיות, כי אמרת שזה לא בהכרח מאותן סיבות,
אתה עם התוכנה של אניוור או עם הגדרה ידנית?
כי @ליכט עצמו כתב שיש לו 3 מחשבים שמחוברים למכונה הזו, 2 עם התוכנה ועובד טוב, ואחד עם הגדרות ידניות ויש איטיות וניתוקים. -
@איש-אחד
היה איטיות סבירה, אני תולה אותה בכך שאני לא בארץ כרגע, והשרת הוא בישראל,
אני עם אניוואר, ומחובר לשרת בבריטניה ועובד מעולה מידיי -
-
לגבי האניוואר בלבד.
אם אפשר להראות הוכחה לאיטיות וניתוקים זה היה טוב. -
@magicode יש לי הקלטה תעבורה
019 נטסטיק
https://netfree.link/user#/tools/traffic/view/2d6637de06ec4b7e6f5979a81ec7fedf7682d79dעיין בשורה של פורום נטפרי
-
@מעמד אצלי כנ"ל נורא איטי
-
@shraga אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
@איש-אחד בטח שיעזור, שכל אחד יצרף את מכונת הסינון מתוך בודק פרטי המשתמש, וכן תוצאות בדיקת מהירות מ http://speedtest.net, ונראה במה דברים אמורים,
מה שברור שגם אם קיימת בעיה כלשהי, בד"כ לפחות 50 אחוז מאלו שתופסים טרמפ על האשכול בעייתם היא בעיה מקומיתמכונת סינון: 019-nf-dc-5bef
-
@יעקב.ק אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
@איש-אחד בטח שיעזור, שכל אחד יצרף את מכונת הסינון מתוך בודק פרטי המשתמש, וכן תוצאות בדיקת מהירות מ http://speedtest.net, ונראה במה דברים אמורים,
מה שברור שגם אם קיימת בעיה כלשהי, בד"כ לפחות 50 אחוז מאלו שתופסים טרמפ על האשכול בעייתם היא בעיה מקומיתמכונת סינון: 019-nf-dc-5bef
אני שלחתי הודעה ל 019. -
@מעמד אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
@יעקב.ק אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
אני שלחתי הודעה ל 019.זה מעניין שבמערכת הפניות קיבלתי תשובה למה נראה לך שיש בעייה במערכת הסינון
-
-
דברו עם @magicode . ..
-
אם אפשר להראות הוכחה לאיטיות וניתוקים זה היה טוב.
קשה לצלם את זה, אבל שיש כל כך הרבה דיווחים זה מיותר להוכיח.
הדף פשוט לא נטען כותב לך שתם הזמן, ולפעמים זה מגיע למצב שוויפרי נחסם בגלל שהוא לא מזהה חיבור לנטפרי רק אחרי שמשתחרר זה נפתח. -
@6262 אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
הדף פשוט לא נטען כותב לך שתם הזמן, ולפעמים זה מגיע למצב שוויפרי נחסם בגלל שהוא לא מזהה חיבור לנטפרי רק אחרי שמשתחרר זה נפתח.אני לא צריך את זה בשביל ההוכחה. אני מאמין לכם.
אני צריך את זה כדי להבין את הבעיה. כי כידוע אני לא נביא. -
@magicode בזמן שזה קורה כשמנסים לפתוח דף העיגול בלשונית מסתובב ומסתובב ובסוף כתוב תם הזמן או משהו כזה ולא נפתח כלום.
כמו כן וויפרי מידי פעם חוסם את הגלישה בגלל שלא מזהה שמחובר לרשת נטפרי. זה מה שרואים, אם יש לך כלים נוספים שיכולים לאבחן תעדכן מה וננסה כשזה יקרה שוב. -
צריך פשוט לתת לחברה לשבור את הראש עם הבעיה.
לא נטפרי ולא הלקוחות צריכים לפצח את הפרובלמה.
אם הם רוצים לשים לי על המחשב תוכנה שתעזור להם לבדוק מה הבעיה בשמחה.
פשוט אין אפשרות לדעת מתי הבעיה ואז להתקשר אליהם. כי לוקח להם לענות לטלפון ....... כמו שאחד מהנציגים הנחמדים הציע לי ברוב טובו -
אם בבדיקת מהירות המהירות נמוכה מה זה אומר? שזה אותה בעיה או שלכל מי שיש כאן בעיה בדיקת המהירות בסדר ורק הבפועל בעייתי?
כי 019 אומרים לי לפנות לנטפרי -
@6262 אמר באיטיות נוראה ב019 נייח - הבעיה אצלי או אצל עוד מישהו:
הדף פשוט לא נטען כותב לך שתם הזמן, ולפעמים זה מגיע למצב שוויפרי נחסם בגלל שהוא לא מזהה חיבור לנטפרי רק אחרי שמשתחרר זה נפתח.אני לא צריך את זה בשביל ההוכחה. אני מאמין לכם.
אני צריך את זה כדי להבין את הבעיה. כי כידוע אני לא נביא.אמרת שהבעייה זה העומס על מכונת הסינון לא?
האם הם מתכנים לסדר את זה?