ושוב פעם, קבוצות גוגל
-
@האברך אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
@משה-זוכמיר אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
גם יוצא שבגלל כל הנ"ל אני צריך להתחבר לאינטרנט לא מסונן/מסונן למחצה שליש ורביע.
אולי עדיף שלא לשלוח שום עלון אם בגלל זה צריך להתחבר לאינטרנט לא מסונן או לא מסונן כראוי. מה אתה אומר?
אני משגיח שאכן לא אוכל להתחבר לבד, ורק אם הבן אדם מהצד השני (לרוב מדובר בחבר בארה"ב) עומד איתי ונותן לי גישה אני שולח.
זה מבחינת העבודה ואין לי אפשרות להתחמק...
אם אתה רוצה לראות את העלונים מוזמן לראות בקישור
עלונים מלאי תוכן יחודי ואיכותי במיוחד, יש שם מייל להצטרפות.https://drive.google.com/folderview?id=11FUwspCYEpQaFmUSCsB_Fkg5uXnB6jE2
-
@shraga אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
אולי @shraga
אתה צריך לשכנע את @magicode , לא אותי..
@shraga אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
אולי @shraga
אתה צריך לשכנע את @magicode , לא אותי..
נראה לי שטכני
אתה גם יוכל לענות לא?.
לא רוצה להפריע לו, מאמין שיש לו דברים חשובים יותר
-
@משרדי אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
@משה-זוכמיר מה פשוט יותר מתוויות באנשי קשר?
אם אתה מתכוון לשלוח בעותק מוסתר לפי תוויות באנשי קשר
גוגל חוסמים ומחמירים את החסימות מיום ליום -
@משה-זוכמיר מה שאתה צריך בשביל זה הוא רק חיבור פעם אחת למערכת הקבוצות וזהו, אחרי שזה מחובר אתה שולח את המייל לכתובת של הקבוצה וכולם מקבלים אותו.
-
@6262 אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
@משה-זוכמיר מה שאתה צריך בשביל זה הוא רק חיבור פעם אחת למערכת הקבוצות וזהו, אחרי שזה מחובר אתה שולח את המייל לכתובת של הקבוצה וכולם מקבלים אותו.
אתה צודק במקצת.
בכדי לנהל את הקבוצה-להוריד אנשים וכן הלאה אני כן צריך,
כמו כן אם אני רוצה שלא יוגלו להגיב וכולם יראו ועוד ועוד
-
@משה-זוכמיר מה זה לנהל? אתה לא אמור להוריד אנשים מי שלא רוצה לקבל שולח מייל עם הכתובת המתאימה שמופיעה בכל הודעה קבוצתית ומסיר את עצמו מלקבל מכאן ולהבא. אותו דבר לגבי הוספת אנשים יש כתובת לשלוח לה מייל וזה מוסיך אותך לקבלת המיילים.
בשביל שלא כל אחד יוכל לשלוח מספיק להגדיר הרשאות ולהגביל גישה לשליחה. -
@משה-זוכמיר מה זה לנהל? אתה לא אמור להוריד אנשים מי שלא רוצה לקבל שולח מייל עם הכתובת המתאימה שמופיעה בכל הודעה קבוצתית ומסיר את עצמו מלקבל מכאן ולהבא. אותו דבר לגבי הוספת אנשים יש כתובת לשלוח לה מייל וזה מוסיך אותך לקבלת המיילים.
בשביל שלא כל אחד יוכל לשלוח מספיק להגדיר הרשאות ולהגביל גישה לשליחה.לא בדיוק, יש אנשים שאפילו את זה לא יודעים לעשות ומבקשים ממך להסיר, ואם תשלח אלייהם יסמנו ספאם ורק זה חסר לי..
-
בשביל שלא כל אחד יוכל לשלוח מספיק להגדיר הרשאות ולהגביל גישה לשליחה.לא בדיוק, יש אנשים שאפילו את זה לא יודעים לעשות ומבקשים ממך להסיר, ואם תשלח אלייהם יסמנו ספאם ורק זה חסר לי..
מי שנרשם לבד הוי אומר הוא יודע לעשות את הפעולה הזו של לשלוח מייל לכתובת מסוימת, אז באותה צורה הוא יכול גם להסיר את עצמו... אבל מסכים איתך שהרבה יותר נח שיהיה פתוח...:)
-
מי שנרשם לבד הוי אומר הוא יודע לעשות את הפעולה הזו של לשלוח מייל לכתובת מסוימת, אז באותה צורה הוא יכול גם להסיר את עצמו... אבל מסכים איתך שהרבה יותר נח שיהיה פתוח...:)
להצטרף מספיק לשלוח מייל לכתובת הקבוצה, להסיר זה מנגנון אחר
-
@דרור זה בדיוק אותו דבר רק במקום להוסיך לשם הקבוצה את הכתובת: subscribe@googlegroups.com+
צריך להוסיף את הכתובת: unsubscribe@googlegroups.com+ולא צריך לדעת יותר מידי זה פשוט רשום בתחתית של כל הודעה שמקבלים.
-
גם אני מצטרף, אני זקוק לאתר זה בדחיפות.
אודה מאד אם יפתחו סינון לזה. -
@בן-מיכאל אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
אודה מאד אם יפתחו סינון לזה.תוכל להצביע לטובת זה כאן, זה יהיה יותר יעיל מאשר הודעה בפורום
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=32 -
@מעמד אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
@בן-מיכאל אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
אודה מאד אם יפתחו סינון לזה.תוכל להצביע לטובת זה כאן, זה יהיה יותר יעיל מאשר הודעה בפורום
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=32הצבעתי כבר. תודה.
-
אני גם זקוק לזה בדחיפות אני שולח כיום דרך תוויות באנשי קשר אבל אני מקבל שוב ושוב ההודעה שלך נחסמה
וזה לא שולח כל פעם מחדש יש למישהו פתרון מה עושים כשכתוב ההודעה שלך נחסמה -
כל פעם שאני שולח הודעה אני מקבל הודעה חזרה כמספר המנויים שלי ההודעה שלך נחסמה יש למישהו פתרון לזה אולי
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
כל פעם שאני שולח הודעה אני מקבל הודעה חזרה כמספר המנויים שלי ההודעה שלך נחסמה יש למישהו פתרון לזה אולי
אי אפשר להלחם בגוגל... הם לא רוצים שתשלח לקבוצות אלא בדרך שהם בחרו עבור זה, וכשהם זהים שזה מה שאתה עושה הם חוסמים.
-
-
@שי-10 אמר בושוב פעם, קבוצות גוגל:
הפיתרון הגיע.. http://forum.netfree.link/topic/7297/google-groups-גוגל-קבוצות-נפתח-ניסיונית
תוכל לעדכן בוויקי ?
-
@יצחק-0
עודכן -