הורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד
-
@אליהו52 אמר בהורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד:
@יהושע-ב.
אנדרואיד 7
דיסקונט לא עובד הוא כותב לי בעיה בהגדרות רשת משהו כזה
ג'ימייל לא מתעדכן ולא נותן להוריד קבצים מצורפיםהבעיה מוכרת פחות או יותר. משיטוט קצר בפורום תמצא מה שהתגלה לי בעבר באתר גוגל עזרה, שאנדרואיד 7 ואילך לא תומך ברוב האפליקציות תעודת אבטחה [מהסוג שמשתמשים בה נטפרי].
הפתרונות המוצעים עד היום (יש לבדוק כל דבר לגופו ואין אחריות על כלום).
א. או: להתקין רום ישן יותר, כדאי מאוד מאוד שלא יהיה רום של דגם אחר [במידה ויש לך רום 6 של אותו דגם תתקין אותו ואל תלך על אחר, שלא יעלמו לך הדרייברים].
ב. או: להתקין רוט על המכשיר. מכאן ואילך איני יודע מה אתה אמור לעשות עוד.
ג. בעבר הזכירו כאן [בנידון על בלוסטאקס המעודכן] אפליקציה שאולי תוכל להועיל בדבר זה. -
@אליהו52 תכתוב את הדגם המדויק של הטאבלט וננסה לבדוק אם יש לו אפשרות לרוט.
-
@יהושע-ב. בלוסטאקס זה אמולטור לאנדרואיד לא קשור לסיפור.
ובגדול לא מומלץ כל כך לשחק עם קושחות בלי שיודעים מה בדיוק מתאים כי זה לא רק דרייבירם לפעמים זה יכול להשבית את המכשיר כמעט בלי תקנה. -
@6262 אמר בהורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד:
@יהושע-ב. בלוסטאקס זה אמולטור לאנדרואיד לא קשור לסיפור.
הכל אותו הדבר מאנדרואיד 7 ומעלה. מבדיקה ומנסיון.
ובגדול לא מומלץ כל כך לשחק עם קושחות בלי שיודעים מה בדיוק מתאים כי זה לא רק דרייבירם לפעמים זה יכול להשבית את המכשיר כמעט בלי תקנה.
לי הצליח. תקרא את התנאים שכתבתי. ואפשר להוסיף תנאי נוסף שיעשה זאת רק מישהו מומחה או מנוסה.
-
@יהושע-ב. לא הבנתי מה הכל אותו דבר אי אפשר לשים בלוסטאקס על אנדוראיד... זה רק למחשב עם ווינדוס.
לא אמרתי שזה לא יצליח, אלא שזה סיכון גדול מידי, אם עושה את זה מי שמבין מה הוא עושה הוא כבר ידאג למצוא את הגרסה המדוייקת והמתאימה. -
הכונה היא כך (מה שכתבתי למעלה ואני יסביר זאת יותר):
כל אנדרואיד מגירסה 7 ומעלה (8, 9) עושה בעיות ברוב האפליקציות עם נטפרי [תעודת האבטחה].
זה לא משנה אם תקנה מכשיר סמסונג אנדרואיד 7, או טאבלט סיני כל שהוא אנדרואיד 7, ולא משנה אם זה בלטסטאקס שפועל על אנדרואיד 7. כל אלו יעשו בעיות.
עכשיו ניכנס יותר לבלוסטאקס, יש את הגירסה הנפוצה שהיא עובדת על אנדרואיד 4, והיא עובדת בנטפרי מצויין ע"י התקנת התעודה. ויש את גירסת בטא שהיא עובדת על אנדרואיד 7, והיא עושה את אותם בעיות שידידינו @אליהו52 מתמודד איתם כעת במכשיר שהוא עוסק בו.
אם יש שאלות נוספות אשמח לשמוע. -
@mosh115
lenovo tablet tb-7504x
תודה רבה -
@יהושע-ב.
האם ייתכן שהבעיה היא ברשת עצמה הגדרת apn (אצלי מוגדר כ019)
כי לפעמים הג'ימייל עובד ומודיע כשנכנס מייל חדש וגם נותון להוריד קבצים מצורפים, ולפעמים הוא בכלל לא מתעדכן ולא נותן להוריד קבצים
תודה על הכל -
איני מכיר פרטי התופעה, אבל אנדרואיד 7 שעובד חלק עם תעודת אבטחה (בלי שעבר תיקון) נחשב נס.
-
-
אני לא יודע מה כתבו לך אבל יש לי ב"ה נסיון רב בהרבה מכשירים/ גירסאות של אנדרואיד, וגם ידע במידע הטכני של זה, ותוכל לדעת בבירור שתעודת האבטחה של נטפרי לא עובדת על אנדרואיד 7 ומעלה לרוב האפליקציות.
מה שכתבו לך איני יודע במה מדובר, אך אולי מדובר ברקע סביב אפליקציית ווייז שהשקיע הרב @מנתק ידידי היקר עם הרב @magicode שיסתדר בלי התעודה (ולא ידוע לי עד כה על הבדל בגירסאות של זה), ותבדוק שוב את הפרטים. -
@אליהו52 חיפשתי קצת ברשת. כרגע לא נראה שיש רוט למכשיר הזה.
כרגע תצטרך להסתדר עם המצב הקיים.
כלומר מה שעובד - עובד ומה שלא לנסות למצוא תחליפים.
בשביל המייל תנסה להוריד אפליקציות אחרות של מייל או להשתמש דרך הדפדפן ופשוט לעשות לזה קיצור דרך למסך הבית.
בהצלחה.. -
@מעמד אמר בהורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד:
@יהושע-ב. נדמה לי (אם אני לא טועה) אבל פעם @מנתק כתב שמאנדרואיד 7 לא צריך תעודת אבטחה וזה עובד חלק
לאו דווקא 7 אלא אפלקציית וייז בכל מכשיר שלא תהיה כבר לא צריכה תעודת אבטחה בשונה משאר האפלקציות
-
@מנתק אז זה רק לוויז או הכל ?
-
@mosh115
lenovo tablet tb-7504x
תודה רבהמכתיבה פשוטה של הדגם בשורת החיפוש כבר רואים שזו סוגיא נידושה מאוד.
לחץ כאן על הקישור כדי להגיע לחיפוש ההוא.
אם אתה עם ידע או חוש לדברים כאלה תנסה את החומר שם, ותוכל לדוגמא לבדוק את הסירטון שם.
אם זמנך יקר תוכל לנסות להביא לבעל מקצוע שיעשה זאת. -
@מעמד אמר בהורדת קבצים מאפלקציית gmail באנדרואיד:
@מנתק אז זה רק לוויז או הכל ?
רק וייז עובד ללא תעודת אבטחה
-
@יהושע-ב.
האם ייתכן שהבעיה היא ברשת עצמה הגדרת apn (אצלי מוגדר כ019)קשה לי להאמין כי אז לא היה עובד לך כלום.
-
@יהושע-ב אני צריך עזרה לגבי וויז אשמח לדבר איתך איך אפשר ליצור איתך קשר?
-
אם תרצה תכתוב כאן מייל או זיהוי אחר ואפנה אליך.
-
פוסט זה נמחק!